Nejsi přihlášen
Re: Švédština spěchá.
Michal Dk psal:Mám velkou prosbu,potřeboval bych jestli někdo neumí švédsky nebo nezná někoho kdo umí.A byl by ochotný zavolat do Švédska.Něco tam mám vyhlídlého a pán ve Švédsku neumí anglicky.Díky.Odměna jistá.
Napiš killerovcum, myslim, že tam nějaký banditak dokonce je...
Život je boj-mašina je nej!!!
|
Banditatom (Člen) 18.10.2018 18:25:38 Offline |
Kukii psal:Michal Dk psal:Mám velkou prosbu,potřeboval bych jestli někdo neumí švédsky nebo nezná někoho kdo umí.A byl by ochotný zavolat do Švédska.Něco tam mám vyhlídlého a pán ve Švédsku neumí anglicky.Díky.Odměna jistá.
Napiš killerovcum, myslim, že tam nějaký banditak dokonce je...
Jj je.... ma tu nick Buran!killer za nim jezdi na ryby![]()
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Rum-cajs psal:Michal Dk > kdyby to nevyslo, tak se klidne ozvi, neco vymyslime. Me uz se svedstina dost z hlavy vyplachla, ale mam tam par kamadu. Takze pokud nejde o obchod s bilym masem nebo tak neco, no problem.
...bílé maso a ve Švédsku? Bejvávalo....Tam už je všechno maso černé....![]()
Rum-cajs psal:Michal Dk > kdyby to nevyslo, tak se klidne ozvi, neco vymyslime. Me uz se svedstina dost z hlavy vyplachla, ale mam tam par kamadu. Takze pokud nejde o obchod s bilym masem nebo tak neco, no problem.
Díky pan nechtěl mluvit angličtinou prodává procesor za traktor.Ale už je asi pryč.Dopravu do Čech mám.Ale asi to ne dopadne ma zájemce uvidíme v pondělí.Diky všem.
Stránky: 1