Nejsi přihlášen
Re: Švédština spěchá.
Michal Dk psal:Mám velkou prosbu,potřeboval bych jestli někdo neumí švédsky nebo nezná někoho kdo umí.A byl by ochotný zavolat do Švédska.Něco tam mám vyhlídlého a pán ve Švédsku neumí anglicky.Díky.Odměna jistá.
Napiš killerovcum, myslim, že tam nějaký banditak dokonce je...
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 18.10.2018 18:25:38 Offline |
Kukii psal:Michal Dk psal:Mám velkou prosbu,potřeboval bych jestli někdo neumí švédsky nebo nezná někoho kdo umí.A byl by ochotný zavolat do Švédska.Něco tam mám vyhlídlého a pán ve Švédsku neumí anglicky.Díky.Odměna jistá.
Napiš killerovcum, myslim, že tam nějaký banditak dokonce je...
Jj je.... ma tu nick Buran!killer za nim jezdi na ryby
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Rum-cajs psal:Michal Dk > kdyby to nevyslo, tak se klidne ozvi, neco vymyslime. Me uz se svedstina dost z hlavy vyplachla, ale mam tam par kamadu. Takze pokud nejde o obchod s bilym masem nebo tak neco, no problem.
...bílé maso a ve Švédsku? Bejvávalo....Tam už je všechno maso černé....
Rum-cajs psal:Michal Dk > kdyby to nevyslo, tak se klidne ozvi, neco vymyslime. Me uz se svedstina dost z hlavy vyplachla, ale mam tam par kamadu. Takze pokud nejde o obchod s bilym masem nebo tak neco, no problem.
Díky pan nechtěl mluvit angličtinou prodává procesor za traktor.Ale už je asi pryč.Dopravu do Čech mám.Ale asi to ne dopadne ma zájemce uvidíme v pondělí.Diky všem.
Stránky: 1