Nejsi přihlášen
B-king pičo fórum
Čau bando,nejprve Vám všem moc děkuju za rady,komenty i blbé kecy za celou dobu co jsem jezdil Banditky. Jsou to zlaté stroje a dodnes parádně slouží dalším jezdcům,poslední 12ka je u kámoše a už má naběháno přes 80 ,motor šlape jak hodinky a běhá jak Bolt na Tretře
Chci se zeptat Osi atd. nechtěli by ste k Bandit fóru připojit i B-King fórum,pro ty z nás co přesedlali na silnějšího mladšího bráchu? Je to taky fajn motorka.
Radost na prvním místě,zbytek už je na osudu!
Re: B-king pičo fórum
...to se musíš zeptat jinejch , ale tuším, že nějaký nástavby nebo slučování nebudou vítaný ...a teď na plno: z původního inkvize to nedostaneš a novej velitel husky tě s tím stejně pošle do prdele (pro což já osobně mám pochopení) ; takže se na to asi klidně vyser
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Honzik8719 (Člen) 24.10.2018 20:19:21 Offline |
Rikat B-kingu silnejsi a mladsi bracha je dost vodvazny
...relativní kochač...
Rotten psal:Honzik8719 psal:Rikat B-kingu silnejsi a mladsi bracha je dost vodvazny
A to prosím proč?
...už od roku 2007, kdy pan z Hamamatsu ( a to mu dotoho někdo blbě kecal jako že nejenom EU) udělal vodníka z vošklivím stříbrným motorem aby ho 2010 udělal černej (bavíme se o 1250) a do dneška čekám....comeback starýho dobrýho Bandita.
.....vím, že pokud se to jednou povede a Bandit bude zase Bandit,(věřím tomu) tak do něj zase půjdu i když tam bude po kokot elektronickejch vyfikundací i vodu překousnu....ale vzhled naháče (B12) je pro mě priorita
...srovnávat B12 s K-ingem je jako srovnávat feldu s kodiakem . ( felda byla koncepčně starej motor desítky let, stejně jako B12, GSX.R), B-king nikdy nebyla náhrada za B12 ani GSX1400, (to by to skončilo emisema ještě před branama EU), je to jednoduše super vymazlenej motor (2001/2002 první koncept Kinga z Busy) ale poslanej na trh až 2008 (už tehdá kvůli emisiím a bezp. prvkům, a to nejen kvůli EU) v páteřáku s ještě možná lepším podvozkem než konkurence v tý době, to vše, protože Suzuki neměla vyskoobjemovýho naháče jako konkurence (honda cb1300, bmw r1300, kawa zzr1400, ymaha xjr1300).......ale mladší/silnější brácha B12 to určitě není (brácha je to hayabusy). B-king je výbornej stroj, ale jenom proto že Suzuki v té době nic neměla a proto svlíkla Hayabusu.
....Filous mi jistě odpustí , Bandit Forever
...a Rotten sorry promine, mám naváto a řeším co s mojí B12 než se pan z Hamamtsu probere jako třeba v Kawě a Yamaze
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...a jenom k těm vifikundacím tý doby, B12 měla např. ABS již od roku 1997 (první suza s ABS), ale v tý době to nikdo nechtěl a nepotřeboval, tak od toho opustili, došlo ke snížení ceny a vstupem B6 a B12 na americkej trh (to Súza posrala) ......a najednou je to potřeba (vč. dalších vifikundací) pro roky 2008, 2013 a 2016.... 2017 už se ani nezmiňuji
... blil bych z toho jakým se to ubírá směrem....motorky se dělaj pořád občas hezký, ale vobčas (často) to prostě nemá koule
...a když jsme u toho, bavíme o motorce , která má dodnes jedno z nejrychlejších zrychlení naháčů (a nejen mezi naháči) z 0 na 100 za 3,6s .... pro rejpali, stejně bude za rohem hospoda, ....jebu to a du spát- Muluji B12
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Honzik8719 (Člen) 25.10.2018 10:11:22 Offline |
Rotten psal:Honzik8719 psal:Rikat B-kingu silnejsi a mladsi bracha je dost vodvazny
A to prosím proč?
Díky Štěpáne
...relativní kochač...
Dobře kurva, máte pravdu ,s Banditkem to nic společného nemá,snad jen to Suzuki v názvu. Jenže Bandasky a podobné skvělé mašiny už holt nikdy nebudou. Stejně jako rohlíky co vydrží 4 dny k jídlu, Nokie co fungovaly dokud jsi je nerozmrdal kladivem nebo 3kové "M" Bramboráky co jezdí dodnes a stojí půl mega. A 3 dalších věcí co se už holt pořádně nedělají.
Takže to prostě beru jako evoluci,jestli k horšímu nebo lepšímu to nevím,ale Kingovi prostě věřím.
Myslím, že z něho taky jednou bude kult.
Omlouvám se všem co sem nasral a naseru,ale B king je skvělý.
Povedzte mi Kefalín, čo také si predstavujetě pod pojmom spojit fóra ?
King fórum sem nikdy neviděl ...
Pro Kingaře je Bandit jak černobílá televize a pro nás je King jak ufo ( jenom Prase má čopra ), co tam máš dál ? :)))
Osi: asi takhle ? :)
ale di, Ty brepto ...
osiris psal:huskyb12 psal:................Osi: asi takhle ? :)
...čekal jsem to pravda ve víc naturální verzi ...podáváš mu to vole jak slečinka
Hold sem si vybral přívětivost na dalších 100 let dopředu, sry :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Povedzte mi Kefalín, čo také si predstavujetě pod pojmom spojit fóra ?
King fórum sem nikdy neviděl ...
Pro Kingaře je Bandit jak černobílá televize a pro nás je King jak ufo ( jenom Prase má čopra ), co tam máš dál ? :)))
Osi: asi takhle ? :)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zzzmrzlinar (Člen) 25.10.2018 15:18:31 Offline |
za me asi "DO PIČI S B-KINGEM"
Jasny, Bandit uz se nevyrabi a tak tu neni moc novejch nadsenejch majitelu. Ale zrovna B-king v tomhle moc nepomuze.
Ja jsem se k Banditu po par letech vratil a zjistil jsem ze na silnici mi na ty.motorce neschazi vubec nic
To Rotten,,, co je na kingu skvělího,, To Petr, třeba to kult jendou bude,, To Zmrzlinar, až si koupíš jinou motku, tak ti třeba bude chybět kroucení rámu. Holt kinga a kingaře nemá nikdo rád, na to si musíš Rotten zvyknout. Zdenek.
Hale to zas ne, King je zajímavej počin. Jenom ten nápad naroubovat na bandit-pičo-forum ňákou jebku nebyl úplně šťastnej, krapátek to zavánělo parazitováním, kapiš?
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Se ví, di s tim do prdele. To už sem rovnou může cintat každej pičus s Baworákem...
To máš recht, já už jsem jen pičus bez Bavoráku. Ten už vlastní bývalá žena Stejně by jsi mi tvrdil, že Renault je lepší vole
Banditatom (Člen) 25.10.2018 20:54:51 Offline |
Na nejakyho B kinga seru z okna ale jde vubec jeste gsx(autobusaci) forum? Uzctsk dva mesice se tam nemuzu kouknout?! To ja jen na odlehceni
Jinak B king.....
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 25.10.2018 22:03:30 Offline |
kojaksro psal:Zdenek psal:Jinak,, B/king Zdenek.
...nemůžu než souhlasit, B-King je povedená strojovna
...ale je to hnusny!!!!
zzzmrzlinar (Člen) 25.10.2018 22:21:55 Offline |
Rotten - myslim zes nenasral nikoho, jen je na stary konzervy patnact let stara motorka proste moc mlada
Zdenek - leda hovno krouceni. Jakoze na vokruhu by s tim Valentin tezko brousil loktem, ale sere mi jak ti kazdej pytschus co ma na kazdy gume 3 centaky poserprouzku rekne, ze by si Bandita nikdy nekoupil kdyz se tomu krouti ram. Mimochodem jsem nedavno jel na dvanactce 2004, ktera mela zrepasovany usazeni kyvky a prepakovani, k tomu vzadu plne stelovatelnej Wilbers a vepredu cely ty streva Marcheoni nebo jak se ta firma jmenuje a byl jsem dost vykulenej tim co se na tom dalo delat, vy ramokroutici. Taky by mi mohl nekdo vysvetlit proc na tom 20 let jezdili vsichni kaskaderi kdyz je to takova mrdka zvejkava.
Šel bych vočumovat to Téčko :)
Asi takhle, když Suzuki ukázala skicu Kinga, tak sem začal šetřit. Chápu, že svlíknout Busu nebylo jednoduchý, ale výsledek je prostě čopr, tvl ta chromovaná sova na bandě jak z Intrůdra
Full Yoshi je jasná volba
Když za to Dobytek veme, tak se mi zdaj sny vo couvání, jede to strašně :)
ale di, Ty brepto ...
Když už jsme u Kinga, tak nevíte kde seženu takovej ten koženej pruh na nádrž? Ale musí být se stříbrnejma pyramidama a třásně na řídítka. Ty nejsou na krásu, ale aby se Houskoj koženej řemínek zamotal do vlasů a držel krok při akceleraci - v zatáčkách se může pustit. Ať žije Choppers mrdka fórum. A ta sova na nádrží zachycuje můj ejakulát, protože kdo jezdí Kinga se buď podělá nebo udělá
Čau Prase
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2018 10:36:25 Offline |
Prase psal:Když už jsme u Kinga, tak nevíte kde seženu takovej ten koženej pruh na nádrž? Ale musí být se stříbrnejma pyramidama a třásně na řídítka. Ty nejsou na krásu, ale aby se Houskoj koženej řemínek zamotal do vlasů a držel krok při akceleraci - v zatáčkách se může pustit. Ať žije Choppers mrdka fórum. A ta sova na nádrží zachycuje můj ejakulát, protože kdo jezdí Kinga se buď podělá nebo udělá
Dam ti kontakt na sedlare,ale musis si to domluvit sam😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
To je von, akorát to sou jenom cvočky, ale zas je tam ta kapsička. Dal by sis tam vlhčený ubrousky na votírání jahody :)))
https://www.motofanda.cz/suzuki-kozene- … nadrz.html
ale di, Ty brepto ...
..Darkovice,srub Orel?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Darkovice,srub Orel?
Jo Darkovičky
huskyb12 psal:Šel bych vočumovat to Téčko :)
Asi takhle, když Suzuki ukázala skicu Kinga, tak sem začal šetřit. Chápu, že svlíknout Busu nebylo jednoduchý, ale výsledek je prostě čopr, tvl ta chromovaná sova na bandě jak z Intrůdra
Když za to Dobytek veme, tak se mi zdaj sny vo couvání, jede to strašně :)
Ty krávo je vidět, že si nevidíte do huby. Jestli je B king chopper tak Bandaska je Ogar
Bandity miluju,ale tohle může říct jen ichtyl.
Chlapci kapku soudnosti by to chtělo a třeba se projet na Kingovi ať víte jaké hovna melete, když už melete.
Banditatom (Člen) 26.10.2018 17:07:53 Offline |
Rotten psal:huskyb12 psal:Šel bych vočumovat to Téčko :)
Ses nejak rozcertil ne? i kdyby to melo milion koni stejne to pro me ( jen muj osobni nazor bude hnusny)
Když za to Dobytek veme, tak se mi zdaj sny vo couvání, jede to strašně :)Ty krávo je vidět, že si nevidíte do huby. Jestli je B king chopper tak Bandaska je Ogar
Chlapci kapku soudnosti by to chtělo a třeba se projet na Kingovi ať víte jaké hovna melete, když už melete.
Rotten psal:huskyb12 psal:Šel bych vočumovat to Téčko :)
Když za to Dobytek veme, tak se mi zdaj sny vo couvání, jede to strašně :)Ty krávo je vidět, že si nevidíte do huby. Jestli je B king chopper tak Bandaska je Ogar
...příspěvky tady musíš brát trošku s nadsázkou a hlavně s humorem
Jo jo máš pravdu,jen mě dokážou nasrat "odborníci" co melou a o tom vědí. Dokonce na tom nikdy ani neseděli.
Já jsem měl 2 Bandity a nedám na ně dopustit,ale B king je úplně jiná liga. Jak ve výkonu tak v jízdních vlastnostech. Jestli se někomu líbí a jinému ne je v pořádku,proto to tak postavili.
Můj sen byla Bandaska, měl jsem ji. Dalším snem byl B king a mám ho,co víc k tomu dodat?
Prostě je to Král a kurevsky dobrý věřte tomu nebo ne
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2018 20:13:01 Offline |
Si evidentne nepochopil o Huskymu a Praseti slo a pokud je aspon trochu osobne neznas tak ani nepochopis..jen tak mimo...Prase Kinga ma.
No B král je komediantská mašina,stačí se podívat jak sou většinou vod svejch majitelů namašlený totálníma kokotinama,samej nerezovej gril před chladičem a podobný sračky Aji ta joši s těma dvojvývodama je kašpařina voproti klasickejm dvěma laufům,byť strčenejch pod sedadlo Ta motorka pojede asi dobře,asi aji ten podvozek bude fungovat na poměry japonskejch motorek dobře,ale to dělá milion dalších motorek. Fakt si to může podat ruku s tym intrůdrem 1800,hlavě ty chromovaný hovadiny na obou Ale Haya se mě líbí,tu bych bral
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. psal:Si evidentne nepochopil o Huskymu a Praseti slo a pokud je aspon trochu osobne neznas tak ani nepochopis..jen tak mimo...Prase Kinga ma.
...prase mívá vole dycky červenku
Honzik8719 (Člen) 27.10.2018 07:27:52 Offline |
Rotten psal:A poserte se všichni
A na krale nebo princeznu?
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2018 08:10:20 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Si evidentne nepochopil o Huskymu a Praseti slo a pokud je aspon trochu osobne neznas tak ani nepochopis..jen tak mimo...Prase Kinga ma.
...prase mívá vole dycky červenku
To chce antibiotika a bude to dobry😁😁😁
VikecB12 psal:No B král je komediantská mašina,stačí se podívat jak sou většinou vod svejch majitelů namašlený totálníma kokotinama,samej nerezovej gril před chladičem a podobný sračky Aji ta joši s těma dvojvývodama je kašpařina voproti klasickejm dvěma laufům,byť strčenejch pod sedadlo Ta motorka pojede asi dobře,asi aji ten podvozek bude fungovat na poměry japonskejch motorek dobře,ale to dělá milion dalších motorek. Fakt si to může podat ruku s tym intrůdrem 1800,hlavě ty chromovaný hovadiny na obou Ale Haya se mě líbí,tu bych bral
Je je,nejednomu Bandiťákovi by se z něj zamotala kedlubna
Americkej psal:Jo, přesně takhle si tu naděláš kámoše, už abysme sloučili ta fóra.
Co s takovýma kámošema z Práglu a jiných podobných oblíbených destinací. Ti mají dlouhé jen ty kecy,jinak všechno krátké. Ne jako my kucí ze SM 😁😁😁😁
Rotten psal:Co s takovýma kámošema z Práglu a jiných podobných oblíbených destinací. Ti mají dlouhé jen ty kecy,jinak všechno krátké. Ne jako my kucí ze SM 😁😁😁😁
Hele, to zase prrr. Ne všichni ze SM jsou takoví debilové.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Q
Zdenek psal:To Viktore,,teď to trošku přeháníš, každej si vymazluje motku podle sebe,,,To Rotten, přečti si co ti napsal Osi, ty asi nemáš rád lidi, který nezdílej tvůj názor, skuz se polepšit. Zdenek.
Zdenku,to máš pravdu,ale tím pádem to potvrzuje mou teorii,že ta motorka přitahuje určitou skupinu lidí,kerejm se ten kýč v podobě čopráckejch krytů chladičů a výfuků se štyrema rourkama prostě líbí. Ale každýmu co jeho jest
Když pak vedle toho vidím třeba Apriliu Tuono Factory,kerá má fšecko v karbonu,kola OZ racing,podvozek vod švédů,výfuky vod slovinca,tak se divím že že za toho japončíka někdo utratí ty love. A to se jako vojetina prodává za míň jak ten král. A to tady máme Dukatky,MVčka,Guzziny(kde máme na výběr ohlinsy nebo wilbers) a milion dalších zajimavejch hraček. Kamarádi,soráč,ale jebu japonce,pokud nebudu chtít lacinou krosku,nebo lacinej supersport s fůrou koní(kerý sou mě bez podvozku k hovnu)
A teď mě klíďo rozcupujte
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kamarádi,soráč,ale jebu japonce,pokud nebudu chtít lacinou krosku,nebo lacinej supersport s fůrou koní(kerý sou mě bez podvozku k hovnu)
A teď mě klíďo rozcupujte
Vždyť už teď máš pumpu na močku... Kdo by kopal do nebožáka.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nic ve zlém chlapci, dík za názory a sory jestli sem někoho nasral. Tady jsou obě, mám Banditka furt na očích a kámoš se stará výborně. Jezdíme spolu.
Přeju nám všem ať jde zima rychle do a můžem zas rajtovat.
Banditatom (Člen) 28.10.2018 21:21:18 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:Kamarádi,soráč,ale jebu japonce,pokud nebudu chtít lacinou krosku,nebo lacinej supersport s fůrou koní(kerý sou mě bez podvozku k hovnu)
A teď mě klíďo rozcupujteVždyť už teď máš pumpu na močku... Kdo by kopal do nebožáka.
Nedrazdi kobru bosou nohou!!! Tech pumpa mocek je to vice a mohli by zacit vzpouru
zzzmrzlinar (Člen) 28.10.2018 23:08:05 Offline |
to je kult "v limitce" s modrym ramem? tos delal ty? dej sem fotku ze strany, to jsem jesce nevidel.
Jinak jak me parkrat v minulosti napadlo ze bych Beckovyho Krale koupil, tak jak je vidim se starym kultem pospolu tak uz me to asi nikdy nenapadne
A to musim rict, ze jsem tady asi vyjimka a nejvic se mi libi 2000-2004, pak 2005-2006 a pak teprve kult. Bazenovec je samozrejne posledni a to je furt pro me vo kotel lepci nez BK. Chopper nadrz mi nevadi, nejdivnejsi je pro me ta prdel obzvlast kdyz jsou tam ty origo netopejři.
Pojezdeni to ale musi bejt hezky
...jasný důkaz, jak je to hnusný...
Banditatom (Člen) 29.10.2018 14:51:14 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Nedrazdi kobru bosou nohou!!! Tech pumpa mocek je to vice a mohli by zacit vzpouru
Hady vyhnal sv. Patrik z Irska už někdy v pátém století.
No tak aspon vime odkud tu ta verbes prisla
a takovou pěknou motorku si měl....
Rotten psal:
honda je honda
Kuba B12 psal:a takovou pěknou motorku si měl....
Rotten psal:
A teď mám 2 Páč tím výkonem a orgasmickým pocitem jak potáhnu za heft se to rovná dvěma sešroubovaným Banďourům
Honzik8719 (Člen) 02.11.2018 22:16:04 Offline |
Rotten psal:Kuba B12 psal:a takovou pěknou motorku si měl....
Rotten psal:A teď mám 2 Páč tím výkonem a orgasmickým pocitem jak potáhnu za heft se to rovná dvěma sešroubovaným Banďourům
Muzeme se spolu svezt nekde v zatackach, treba na Sedle...myslim ze by mi honza pujcil meho byvaleho kulta...ty jeden plynari
...relativní kochač...
K.a.s.y.m. (Člen) 02.11.2018 22:26:06 Offline |
Honzik8719 psal:Rotten psal:Kuba B12 psal:a takovou pěknou motorku si měl....
A teď mám 2 Páč tím výkonem a orgasmickým pocitem jak potáhnu za heft se to rovná dvěma sešroubovaným Banďourům
Muzeme se spolu svezt nekde v zatackach, treba na Sedle...myslim ze by mi honza pujcil meho byvaleho kulta...ty jeden plynari
😁😁👍👍
Honzik8719 psal:Rotten psal:Kuba B12 psal:a takovou pěknou motorku si měl....
...můžu s váma??? ...uš mi sundali sádru
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Honzik8719 (Člen) 02.11.2018 23:31:16 Offline |
Filous psal:Honzik8719 psal:Rotten psal:
A teď mám 2 Páč tím výkonem a orgasmickým pocitem jak potáhnu za heft se to rovná dvěma sešroubovaným BanďourůmMuzeme se spolu svezt nekde v zatackach, treba na Sedle...myslim ze by mi honza pujcil meho byvaleho kulta...ty jeden plynari
...můžu s váma??? ...uš mi sundali sádru
...no to vis ze jo Bro hlavne ale musime zacit trenovat na kvetenec bahynkovej
...relativní kochač...
Stránky: 1