Nejsi přihlášen
Homologace výfuku Viper
Ahojte bando,
prosil bych o jednu radu. Mám na potvoře výfuk Viper bez homologace (už jsem to tak koupil) a chtěl bych ho na oko zlegalizovat.
Originál DB killer už mám objednaný z:
https://www.bikermart.co.uk/Viper-dBKil … Can-Baffle
Ještě mě čeká homologační štítek. Nemá ho někdo na motorce? Chtěl bych vědět jak ho nechat udělat.
Na netu jsem našel jen pár fotek, kde je jen homologační nálepka na zadní straně výfuku viz:
Je to tak správně? Koncové 4 číslí bych si nějak pozměnil a zrovna do něj nacpal i novou vatu.
V reklamce jsem domluvený, že se mi budou věnovat po novém roce, až odpadne Vánoční magoření a prý není problém udělat žáruvzdornou samolepku, která údajně výfuk přežije (frajer taky sedlá nějkaou jebku).
Díky za postřehy
Bandit pičo!
Re: Homologace výfuku Viper
já bych to nejak vyleptal nebo vygravíroval, nebo koupil homologizovaný
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..drazí místní,neklesejte na mysli..smolík sem,smolík tam..chuj s tym..
.."kolega "se nepochlubil,kdože ten zázrak vytvoří,tak pro ty,
kdo to bude někdy potřebovat:
https://motorky.bazos.cz/inzerat/999764 … vyfuku.php
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
kojaksro psal:...ještě nezapomeň na db killer, bez toho Ti bude homologace naprd
Viz úplně první příspěvek. DB Killer je na místě, teď už jen nalepit nálepku a možná si udělám kartu, jak bývá k výfukům MIVV
Bandit pičo!
Filous psal:...karta nikoho nezajima...kontroluje se db killer, homologace na laufu a meri se hluk...v momente kdy organ nameri vyssi hodnotu hluku, nikoho nezajima ani vyznacena homologace...
Na STKčku homologační štítek IXIL taky nezajímal a chtěl to nastartovat... Ještě na mě ykoušel co jsem si to tam nanejtoval za štítek
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Stránky: 1