Nejsi přihlášen
Re: ...v prachu 2019
1. Petr J.
2. KOVAL
3 Progear 650
4. Honzik8719
5. Mour
6. Willy
7-8. nety (dělené sedmé )
7-8. Lubošek (dělené sedmé )
9. ?
- rok 2011 40 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=12827
- rok 2012 33 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=14156
- rok 2013 29 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=15551
- rok 2014 22 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16027
- rok 2015 17 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16670
- rok 2016 9 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=16999
- rok 2017 10 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=17459
- rok 2018 9 padlejch: http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … p?id=17799
...hlavně zdraví
Editoval Moderator (14.08.2019 22:11:41)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 17.01.2019 08:13:24 Offline |
Filous psal:...tag podle ty Osiho statistiky nevim, esli jezdime cim dal tim lip nebo cim dal tim min???
Ne jen ze jezdime cim dal tim min....ono je nas i cim dal tim min
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ne jen ze jezdime cim dal tim min....ono je nas i cim dal tim min
Souhlas...
Jen tak mimochodem... Kolik se prodalo novych Banditu v CR loni? Vi to nekdo? Dokaze to nekdo zjistit?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 17.01.2019 12:00:53 Offline |
Ondráš psal:Banditatom psal:Ne jen ze jezdime cim dal tim min....ono je nas i cim dal tim min
Souhlas...
Jen tak mimochodem... Kolik se prodalo novych Banditu v CR loni? Vi to nekdo? Dokaze to nekdo zjistit?
šacuju že žádnej, už někdy předloni jsem čet, že Suzuki výrobu Bandita ukončila
a nebo se k stáru jen stydíme ty vyválený držky přiznat
Petr J. psal:Ondráš psal:Banditatom psal:Ne jen ze jezdime cim dal tim min....ono je nas i cim dal tim min
Souhlas...
...stejně máme už všichni nějaké jebky...
Tak par Mohykanu tu jeste je...
zzzmrzlinar (Člen) 18.01.2019 22:19:40 Offline |
no a pak jsou tu tací, který se k banditu vrátili a jsou z nich spokojený parchanti
osiris psal:1. Petr J.
2. KOVAL
3 ?
...mám od kamaráda dobrozdání k zápisu ...sklouznutí bez vážnějších zdravotních následků
...s komentářem: "jedu a najednou ležím"
jj chlubil se mi též
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 08.06.2019 21:44:01 Offline |
Tak me tam napis. Ve ctvtrek ve Slovinsku srna na Kingu. Kral je mrtev, ja sem ok...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 09.06.2019 09:34:18 Offline |
Progear 650 psal:Tak me tam napis. Ve ctvtrek ve Slovinsku srna na Kingu. Kral je mrtev, ja sem ok...
Jsou to svine..hlavne ze jsi celej👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 psal:Tak me tam napis. Ve ctvtrek ve Slovinsku srna na Kingu. Kral je mrtev, ja sem ok...
...si cajk a to je důležitý
...jinak je to: Král je mrtev, ať žije král
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Banditatom (Člen) 10.06.2019 11:49:03 Offline |
Petr J. psal:Lubošek psal:vy taťka určitě néééé
...krkavčí otec...
...hamoun je to
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2019 13:25:37 Offline |
Jsem zvedavej jestli se pochlubi fotkama😁😁..jestli to bylo 1:0 pro srnu nebo remiza😂👍
nicola.foxx (Člen) 10.06.2019 14:34:55 Offline |
NTVL.
Vod kdy je tatík takovej lakomec. To je v prdeli.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 10.06.2019 15:41:03 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Jsem zvedavej jestli se pochlubi fotkama😁😁..jestli to bylo 1:0 pro srnu nebo remiza😂👍
Byla to plichta
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 10.06.2019 22:00:08 Offline |
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:Jsem zvedavej jestli se pochlubi fotkama😁😁..jestli to bylo 1:0 pro srnu nebo remiza😂👍
Byla to plichta
Trochu jsem doufal v 1:0 pro Kinga..i plichta je blba.
Progear 650 (Člen) 12.06.2019 14:09:15 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 12.06.2019 14:38:23 Offline |
Progear 650 psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 02da8.jpeg
K.a.s.y.m. psal:Jsem zvedavej jestli se pochlubi fotkama😁😁..jestli to bylo 1:0 pro srnu nebo remiza😂👍
Tady mas jednu z mista po vyprosteni ve trech lidech z pod svodidel...
Pekne voholenej
Banditatom (Člen) 12.06.2019 19:28:19 Offline |
kdyz vidim ty svodidla.....
Progear 650 (Člen) 13.06.2019 22:40:31 Offline |
Ondráš psal:No ty voe, ty svodidla...
Narazil si do nich, nebo sel pres?
Hlavou do nich...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 15.06.2019 15:38:03 Offline |
Myšák psal:Ty rychly motorky sou proste nebezpecny
Ja bych si tu srnu stihnul i vyfotit
...pico ona by stihla vrhnou mlade nez by ses odcoural
Progear 650 (Člen) 17.06.2019 16:55:28 Offline |
Banditatom psal:Myšák psal:Ty rychly motorky sou proste nebezpecny
Ja bych si tu srnu stihnul i vyfotit...pico ona by stihla vrhnou mlade nez by ses odcoural
Tos me pobavils
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Honzik8719 (Člen) 01.07.2019 08:12:57 Offline |
tak Osi...zas po letech...tušim po šesti
z kopce v pravym vracáku na Sedle si to tak štráduju v klidu po koleni a uplně bez varování mi ustřelil zadek byl jsem katapultován a dal jsem si pár kotrmelců
Motorce je hovno jen kosmetika a přihnutý řídítka, já mám naštěstí jen nějaký naraženiny a bolavý všechno z toho strechingu
Kluk cca 5minut po mě to měl horší...ten už domu nedojel
...relativní kochač...
Honzik8719 psal:Kluk cca 5minut po mě to měl horší...ten už domu nedojel
Ten byl tu z NJ
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 01.07.2019 12:51:03 Offline |
Hlavne ze jsi celej👍👍
Honzik8719 psal:z kopce v pravym vracáku na Sedle si to tak štráduju v klidu po koleni a uplně bez varování mi ustřelil zadek byl jsem katapultován a dal jsem si pár kotrmelců
Ty vole tě vobdivuju, že ještě taháš koleno na normální silnici...sem byl ve čtvrtek zase po čase projet parostroj kolem komína a akorát sem byl nasranej. Z Jevan na Skalici i přes varování meteorologů před tropy silničáři pro sichr lesní úsek celej naštěrkovali proti námraze Ani jinde to nebylo o moc lepší, když už to tam nebylo naházený úmyslně tak tam byl písek splavenej z polí, milijóny kokotů v legínách přes celou silnici a v každym druhym autě retard, kterej bere zatáčky středem...bych se posral
Honzik8719 psal:Motorce je hovno jen kosmetika a přihnutý řídítka, já mám naštěstí jen nějaký naraženiny a bolavý všechno z toho strechingu
Já Ti nevim, koukám furt dokola na tu fotku, neurazils sis jeden válec ? :)))
ale di, Ty brepto ...
Progear 650 (Člen) 02.07.2019 13:16:07 Offline |
huskyb12 psal:Honzik8719 psal:Motorce je hovno jen kosmetika a přihnutý řídítka, já mám naštěstí jen nějaký naraženiny a bolavý všechno z toho strechingu
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 02.07.2019 13:17:21 Offline |
Lihy psal:Honzik8719 psal:z kopce v pravym vracáku na Sedle si to tak štráduju v klidu po koleni a uplně bez varování mi ustřelil zadek byl jsem katapultován a dal jsem si pár kotrmelců
Ty vole tě vobdivuju, že ještě taháš koleno na normální silnici...sem byl ve čtvrtek zase po čase projet parostroj kolem komína a akorát sem byl nasranej. Z Jevan na Skalici i přes varování meteorologů před tropy silničáři pro sichr lesní úsek celej naštěrkovali proti námraze Ani jinde to nebylo o moc lepší, když už to tam nebylo naházený úmyslně tak tam byl písek splavenej z polí, milijóny kokotů v legínách přes celou silnici a v každym druhym autě retard, kterej bere zatáčky středem...bych se posral
Koleno v provozu je bezna vec... letos sme to s Honzikem posunuli vo kus dal... koleno, loket, rameno a nakonec helma coz uz je maximum naklon
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 02.07.2019 15:37:03 Offline |
Progear 650 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:z kopce v pravym vracáku na Sedle si to tak štráduju v klidu po koleni a uplně bez varování mi ustřelil zadek byl jsem katapultován a dal jsem si pár kotrmelců
Koleno v provozu je bezna vec... letos sme to s Honzikem posunuli vo kus dal... koleno, loket, rameno a nakonec helma coz uz je maximum naklon
....dalsi faze je koleno rameno loket helma a drevena bedna....teda mam low cost papirove nebo jeste takovej krasnej pytel
Banditatom psal:....dalsi faze je koleno rameno loket helma a drevena bedna....teda mam low cost papirove nebo jeste takovej krasnej pytel
Ty voe, jak nekdo kejchne, tak hned prispechas s tim, ze mas akci na vykopove prace. Dva metry za cenu jeden a pul.
Honzik: Hlavne zes cajk... Holt umis padat.
Honzik8719 (Člen) 02.07.2019 17:32:09 Offline |
Progear 650 psal:Lihy psal:Honzik8719 psal:z kopce v pravym vracáku na Sedle si to tak štráduju v klidu po koleni a uplně bez varování mi ustřelil zadek byl jsem katapultován a dal jsem si pár kotrmelců
Ja z toho helmu vynechal bylo mi Araiky lito
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 02.07.2019 17:32:51 Offline |
Banditatom psal:Progear 650 psal:Lihy psal:
Ty vole tě vobdivuju, že ještě taháš koleno na normální silnici...sem byl ve čtvrtek zase po čase projet parostroj kolem komína a akorát sem byl nasranej. Z Jevan na Skalici i přes varování meteorologů před tropy silničáři pro sichr lesní úsek celej naštěrkovali proti námraze Ani jinde to nebylo o moc lepší, když už to tam nebylo naházený úmyslně tak tam byl písek splavenej z polí, milijóny kokotů v legínách přes celou silnici a v každym druhym autě retard, kterej bere zatáčky středem...bych se posralKoleno v provozu je bezna vec... letos sme to s Honzikem posunuli vo kus dal... koleno, loket, rameno a nakonec helma coz uz je maximum naklon
....dalsi faze je koleno rameno loket helma a drevena bedna....teda mam low cost papirove nebo jeste takovej krasnej pytel
Dej pokoj s tim tvym remeslem
...relativní kochač...
Honzik8719 (Člen) 02.07.2019 17:33:52 Offline |
huskyb12 psal:Honzik8719 psal:Motorce je hovno jen kosmetika a přihnutý řídítka, já mám naštěstí jen nějaký naraženiny a bolavý všechno z toho strechingu
To je odlehceni...rozumis prej nejaka dieta nebo co, ja tomu moc nerozumim
...relativní kochač...
Hlavně že jsi cajk, to bylo pro sražení ega a varovnej prst. Příště musíš ject plnej a neubírat. Jak se ti začne protáčet zadní kolo, dáš plnej do omezovače, ten ti udělá kontrolu trakce a na výjezdu krásně po zadním, řidítka kontra na pána
To jsem čet v motohauzu, jak to dělá Mr. Troy Corser
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:Hlavně že jsi cajk, to bylo pro sražení ega a varovnej prst. Příště musíš ject plnej a neubírat. Jak se ti začne protáčet zadní kolo, dáš plnej do omezovače, ten ti udělá kontrolu trakce a na výjezdu krásně po zadním, řidítka kontra na pána
To jsem čet v motohauzu, jak to dělá Mr. Troy Corser
A já myslel, že to takhle jezdíš autobusem
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myšák psal:faitík psal:Hlavně že jsi cajk, to bylo pro sražení ega a varovnej prst. Příště musíš ject plnej a neubírat. Jak se ti začne protáčet zadní kolo, dáš plnej do omezovače, ten ti udělá kontrolu trakce a na výjezdu krásně po zadním, řidítka kontra na pána
To jsem čet v motohauzu, jak to dělá Mr. Troy CorserA já myslel, že to takhle jezdíš autobusem
Myšáku, neboj, to se Tě netýká ani vzdáleně :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Myšák psal:faitík psal:Hlavně že jsi cajk, to bylo pro sražení ega a varovnej prst. Příště musíš ject plnej a neubírat. Jak se ti začne protáčet zadní kolo, dáš plnej do omezovače, ten ti udělá kontrolu trakce a na výjezdu krásně po zadním, řidítka kontra na pána
To jsem čet v motohauzu, jak to dělá Mr. Troy CorserA já myslel, že to takhle jezdíš autobusem
Myšáku, neboj, to se Tě netýká ani vzdáleně :)))
Mě taky ne
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
andre.marek (Člen) 05.07.2019 19:54:17 Offline |
Čekal jsem kdy se oveš
Srůstej
K.a.s.y.m. (Člen) 06.07.2019 09:17:31 Offline |
Jak se rika..jal jsi starej tak jsi bl....j 😂😂.hlavne at jsi brzy v pohode 👍👍👍👍
Banditatom (Člen) 06.07.2019 09:54:09 Offline |
Padat na stara kolena????mas rozum srustej partaku