Nejsi přihlášen
Mentor v okolí Příbrami, Sedlčan
Zdravím,
na podzim jsem si jako první motorku pořídil Banditu 600 z roku 96. Bohužel nemám žádné zkušenosti s údržbou apod. jediné zdroje jsou tedy články a videa na internetu. Zajímalo mě, jestli se náhodou nenachází někde v okolí Příbrami nebo Sedlčan nějaká dobrá duše, která by se nechala pozvat na pivo a předala mi nějaké užitečné zkušenosti a rady ohledně údržby a parcí kolem moto obecně. Pokud bych to měl směřovat směrem k tomu, co bych chtěl dělat v dohledné době, pak je to výměna komplet řetězovky + výměna oleje v tlumičích.
Za všechny užitečné rady a tipy předem děkuji.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.02.2019 06:29:02 Offline |
Re: Mentor v okolí Příbrami, Sedlčan
Lubošek psal:Čočkine, héj, to je práce pro tebe
Cockin je nejak dlouhodobe v Belgii tak nevim jestli to je aktualni
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
huskyb12 psal:Kámo, to je těžký, buď prohledej historii webu - všechno se tu už řešilo nebo se přijeď seznámit do mlejna, vono by Ti to mohlo dost věcí ulehčit ...
Pravdou je, že na ten Mlejn jsem zběžně koukal, ale nechtělo se mi tam smrdět jako nováčkovi bez jedinýho postu...
Pravdou je, že teď už mám teda posty 2
CooRny89 psal:huskyb12 psal:Kámo, to je těžký, buď prohledej historii webu - všechno se tu už řešilo nebo se přijeď seznámit do mlejna, vono by Ti to mohlo dost věcí ulehčit ...
Pravdou je, že na ten Mlejn jsem zběžně koukal, ale nechtělo se mi tam smrdět jako nováčkovi bez jedinýho postu...
...koupíš nákej drink a máš posty 3
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
CooRny89 psal:huskyb12 psal:Kámo, to je těžký, buď prohledej historii webu - všechno se tu už řešilo nebo se přijeď seznámit do mlejna, vono by Ti to mohlo dost věcí ulehčit ...
Vono to bejvá tak, že každej novej nejdřív kouká jak bulík, ale chlast to velmi brzy vopraví :)
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:CooRny89 psal:huskyb12 psal:Kámo, to je těžký, buď prohledej historii webu - všechno se tu už řešilo nebo se přijeď seznámit do mlejna, vono by Ti to mohlo dost věcí ulehčit ...
Pravdou je, že teď už mám teda posty 2Vono to bejvá tak, že každej novej nejdřív kouká jak bulík, ale chlast to velmi brzy vopraví :)
přesněmě taky vtáhnul chlast do kolektivu
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:huskyb12 psal:CooRny89 psal:
Pravdou je, že teď už mám teda posty 2Vono to bejvá tak, že každej novej nejdřív kouká jak bulík, ale chlast to velmi brzy vopraví :)
přesněmě taky vtáhnul chlast do kolektivu
a koho ne
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Lubošek psal:huskyb12 psal:
Vono to bejvá tak, že každej novej nejdřív kouká jak bulík, ale chlast to velmi brzy vopraví :)přesněmě taky vtáhnul chlast do kolektivu
a koho ne
...do dneška tomu zdárně čelím
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Tady na foru je toho dost popsany,jsou tu jenom odborníci.Jinak ja jsem z Příbrami.Co se týče základní udržby a servisu mužu ti poradit,ale pak jsou taky věci do kterych se nikdy srát nebudu.A v případě mlejna,tak pro mně opět špatný datumtřeba mi vyjdou letos Župánky,jestli bude Štěpán pokračovat v tradici
kojaksro psal:tomasNJ psal:Lubošek psal:
přesněmě taky vtáhnul chlast do kolektivua koho ne
...do dneška tomu zdárně čelím
já vím, ty piješ jen zelenou sodovku
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lubošek psal:Čočkine, héj, to je práce pro tebe
jo sem občas tady, ale nemám moc čas, a ted je zima a musim vydělávat na léto posledních X let jsem na prachy sral a ted se trochu dávám do kupy... tak asi tak. Dneska jsem si dal pár Tuzemáků s kolou a je mi veselo a v nejlepším du chrnět, zdar bando
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Stránky: 1