Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Motoalarm!

Japa (Člen)
23.12.2006 17:31:51

Motoalarm!

Máte někdo zkušenost?help[img][/img]

ttp://www.jablotron.cz/autotechnika.php?pid=products/gt-970

Dík Jarda

JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 01:27:44

Re: Motoalarm!

GT montuji,ale za ty peníze dokážu sehnat a namontovat lepší a ve stejné kvalitě, když tak zavolej, nebo napiš

motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
MAZI (Člen)
26.12.2006 10:37:47

KOLIK TO TAK VYJDE JÁ TAKY NAD NEJAKÝM UVAŽUJU ALE HLAVNE POTŘEBUJU aby to umělo posilat sms.... email mám v profilu nebo sem díky

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
maňas (Člen)
26.12.2006 11:09:24

To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.goodgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Japa (Člen)
26.12.2006 15:23:15

Dík. Zalal jsem Ti meilgoodgoodsmile1

JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 15:45:47

maňas psal:

To mazi: Já tomu zase tak moc nehovím ale možná by ti stačilo to co používám v garáži,i když nevím jestli by to pro tebe nebylo velký,jedná se totiž o alarm od flajzara,prostě starej mobil siemens,a kosťička 20 x 20 x 20 mm,posílá to sms a volá na vybraná čísla,na jejich stránkách - www.flajzar.cz - to najdeš pod názvem minipag.goodgood

Já jsem měl od Flajzara možnost poznat hodně věcí,ale jsi zatím první člověk, co říká že to funguje, dával jsem je do aut a nešel ani jeden, pořad se vypínali ani technici si nevěděli rady, čím to může být. Ale jestli to chodí, tak proč ne good

motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
maňas (Člen)
26.12.2006 16:51:11

JirkaMDS psal:
maňas psal:

Já jsem měl od Flajzara možnost poznat hodně věcí,ale jsi zatím první člověk, co říká že to funguje, dával jsem je do aut a nešel ani jeden, pořad se vypínali ani technici si nevěděli rady, čím to může být. Ale jestli to chodí, tak proč ne good

tak mám asi kliku,mám ho teda teprve měsíc a zatím v pohodě,kámoš,ale používá minipag 2 a to už tři roky jako alarm na hospodu a maká to bezchybně,se uvidí,třeba to bude k sicka pošlu je s tím do háje,jinak teda v tom manuálu píšou,že tenhle model není modifikovaný do auta

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
MAZI (Člen)
26.12.2006 20:14:50

Jirko MDS ale mě si neodpověděl..... smile2

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 20:19:45

maňas psal:
JirkaMDS psal:
maňas psal:

tak mám asi kliku,mám ho teda teprve měsíc a zatím v pohodě,kámoš,ale používá minipag 2 a to už tři roky jako alarm na hospodu a maká to bezchybně,se uvidí,třeba to bude k sicka pošlu je s tím do háje,jinak teda v tom manuálu píšou,že tenhle model není modifikovaný do auta

Tak to jo, bude to jiny model, ja jsem na motorku používal ten GT alarm s výstupem na pager a s pagerem, nebo mám i možnost GSM pager universální, jde ke v šem alarmům,ale jen telefonuje v případě poplachu.

JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 20:23:27

je v něm použitá osvědčená nokia 5110 a maká perfektně.
a nemusí být na motorce přímo alarm, jde napojit třeba na stojánek, nebo jen na otřesové, nebo mikrovlné čidlo, které se vypíná samostatným vypínačem a cena je toho pageru cca 2100,- vč. T-mobile twist karty

Myšák (Člen)
26.12.2006 21:07:01

Jirka : taky bych chtel namontovat alarm a bydlim za rohem tak bych rad vyuzil tve ochoty....jen moc nechapu to "lepsi a ve stejne kvalite" bigsmile

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 21:31:11

Myšák psal:

Jirka : taky bych chtel namontovat alarm a bydlim za rohem tak bych rad vyuzil tve ochoty....jen moc nechapu to "lepsi a ve stejne kvalite" bigsmile

no lepší ve funkcích a jednodužší montáž a stejná kvalita co se týká poruchovosti smile1 , no problem, stačí se jen ozvat

Japa (Člen)
26.12.2006 21:36:28

Je to poruchové?

JirkaMDS (Člen)
26.12.2006 22:43:43

Jako prodejce ti řeknu, že ne bigsmile , namontoval jsem jich dost a problémů pár bylo,ale nic velkého...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS