Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 12.03.2019 09:33:11 Offline |
Re: Jawka
pockam si na tu indickou, ta vypada perfektne, tohle je zas takovy "jako jde to"
takhle to vypada fajn, o dost lepe než ten "štastný" no ale stejně si to nekoupím
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 12.03.2019 12:30:58 Offline |
Kdyby tomu uhladili i ty priserny svody tak by to bylo koukatelny
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...normálně vidim tu vobjednáfku:
"Čau vy kucí šikmovoký,
uplácejte nám prosim ňákou motorku, jedno jakou, akurát nemusí mít nádrš, nám tady totiš zbylo sedumsetpadesáttisíc nádrží z padesátejch let a nevíme co s nima, tag to na to navješíme.
Maovi zdar, nazdar!
Vedení Jáwy"
...uš by se na to měli vysrat, stejně nic takovýho nigdy nigde nekoupíš, akurát to tam udržujou při životě, aby mohli sosat dotace
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...tag sem se na to podival eště jednou a...no prostě ne...z čoho proboha vzali ten boční kastlik??? ...dyť to tam vůbec nesedí, mi to příde jag domalovaný ve fotošopu ...a Zdendo, vobávam se, že tam uš nepomůže ani svjecená voda
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Zdenek psal:Kucí buďte optimisti, třeba se to jednou povede. Zdenek.
Kdyz si 15 let v komatu... Jaka je sance ze se znova proberes?
Je mi to lito, dlouho jsem ji fandil a tesil se ze bych si jednou koupil Jawu, ktera by byla s privrenyma ocima srovnatelna s Japoncema nebo Italama.
Soucasny stav, kdy se da horko tezko srovnat s Cinanama je smutny.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 13.03.2019 12:23:40 Offline |
Petr J. psal:Filous psal:....uš by se na to měli vysrat, stejně nic takovýho nigdy nigde nekoupíš, akurát to tam udržujou při životě, aby mohli sosat dotace
...dotační pijavice...stejně jako Bureš a jeho parta...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1