Nejsi přihlášen
Kape olejový chladič/hadice
Včera jsem konečně dokončil výměny pochrmoumaných dílů na jebce a kousek jí projel.
Bohužel jsem zjistil, že odněkud z okolí chladiče oleje kape olej. Samotný chladič vypadá suchý. Mokrá je jen hadice co vede od chladiče z pohledu jízdy vlevo.
Je možný že je to důsledek toho, že motorka dlouho stála? Pokud jsem viděl, tak pod motorkou loužička nebyla. Ta se tam udělala až potom co jsem to projel, takže bez tlaku je to asi v pohodě.
Stačilo by pak vyměnit tu hadici a těsnění? Co jsem koukal, tak tam žádná odřenina v okolí chladiče není, takže při pádu nejspíš zasažen nebyl a pobral to padák.
Díky za rady.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.05.2019 07:23:03 Offline |
Re: Kape olejový chladič/hadice
Jo muze bejt shnila hadice..jelikoz je opletena budes to hledat tezko..jen typnout ktera to je a vymenit
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Nedávno jsem měl podobný problém a nakonec jsem zjistil, že je podélně praská příruba chladiče. Ze začátku to nebylo vůbec vidět a byla poblitá hadice. Olej šel přes prasklinu při běhu motoru a kapal i na svody. Takže nakonec jsem kupoval nový chladič
Banditatom (Člen) 17.06.2019 14:34:47 Offline |
Hmm stejny problem u meho gsx....uplne presne takhle me to taky prasklo...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Si ze mě nedělejte prdel...
Nejde to nějak zavařit nebo tekutý kov? Ale je to teda na dost blbém místě.
Novej chladič to je 12, kdyř mi na to hodí DPH+clo, tak 15 tis., což je tak půlka ceny motorky.
Chtěl jsem už objednávat tu hadici, ale holt nejdřív zkontroluju tohle.
Taky jsem přemýšlel, že to litrove SV není zrovna nejlepší motorka do města, kde odjezdím 95% času a řadím 1-2.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Měl jsem to takto u mé šestkové bandasky asi 14 dní zpět. Ze startu jsem měl podezření na vymačkaný o kroužek, ale to nebylo ono. Taky jsem přemýšlel nad nějakým zavařením, ale kamoš mi řekl, že by to možná někdo se spoustou keců zavařil nebo zapatlal tekutým kovem, ale prý je to takový mrdání bez Nakonec jsem koupil druhovýrobu od motoprofessional za trojku, tak snad to něco vydrží.
Stránky: 1