Nejsi přihlášen
Turistické plexi
Ahoj, uvažuji o turistickém plexi na svého bandita gsf600s r.v.2004 a nevím zda koupit klasické prodloužené plexi, nebo zda se vyplatí připlatit si za vario touring s deflektorem? Nemáte někdo s těmito plexi zkušenost? Měřím 185cm a s originálním plexi na mě docela fouká.
Uvažuji o těhle:
Klasické prodloužené:
https://www.motonakup.cz/plexi-mra-tour … 05-kourove
Vario touring:
https://www.motonakup.cz/plexi-mra-vari … 05-kourove
Díky za pomoc při výběru
Banditatom (Člen) 30.05.2019 18:20:42 Offline |
Re: Turistické plexi
Takova picovina.....pry rozumny Skar to je blbost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Palo-1 psal:Toho jsem si vědom že si mě Nkaři vychutnají, ale zároveň doufám že se tu objeví i nějaký rozumný Skař a podělí se o své zkušenosti s turistickým plexi
Nic si z toho nedělej.Polovina Nkařů sou bývalí Skaři, co to zozmrdali vo asfalt .
Kup si raději dobrou helmu
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
Palo-1 psal:Je zajímavé že na typickou otázku pro Skaře se nejdřív ozvou Nkaři Přilbu mám vcelku dobrou, jde o to že mi to origo plexi hází ten proud vzduchu přímo do ní.
ESkaři nereagujou, páč se stydí přiznat, že maj eSko :)
ale di, Ty brepto ...
4Fun.cz psal:Palo-1 psal:Toho jsem si vědom že si mě Nkaři vychutnají, ale zároveň doufám že se tu objeví i nějaký rozumný Skař a podělí se o své zkušenosti s turistickým plexi
Nic si z toho nedělej.Polovina Nkařů sou bývalí Skaři, co to zozmrdali vo asfalt .
Kup si raději dobrou helmu
polovina ne, je jich daleko méně...a dělají to proto, že je osvítilo a nechápali jak takovou pičovinu s eSkem mohli udelat
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
huskyb12 psal:Palo-1 psal:Je zajímavé že na typickou otázku pro Skaře se nejdřív ozvou Nkaři Přilbu mám vcelku dobrou, jde o to že mi to origo plexi hází ten proud vzduchu přímo do ní.
ESkaři nereagujou, páč se stydí přiznat, že maj eSko :)
no dyť
__________________________________________________________________________________
Změň posez, posuň se víc dozadu a trochu víc zalehni. Pokud se ti s tímhle nechce laborovat, tak si radši kup to plexi s deflektorem, protože u toho prodlouženého ti to při hodně vzpřímeném posezu může foukat úplně stejně blbě.
Víc ti asi poradí napravený S-kař Kojaksro
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
zzzmrzlinar (Člen) 02.06.2019 08:45:38 Offline |
ono totiz to nefoukani nejde moc zaridit. Zvetseny plexi je vetsinou uplne naprd, sice ti mozna snizi tlak zepredu na hlavu, ale zato udela viry vsude jinde, takze budes mit pruvan na zada ale hlavne ti to bude lomcovat hlavou ze strany na stranu, coz je myslim jeste horsi.
Ten deflektor je o neco lepsi. Ale na motorce proste foukat bude, castecne s vyjimkou velkejch cestaku, ty ale stravili spoustu casu ve vetrnym tunelu coz se o plexi tvaru lopaty rict neda
Rozumný S-kař se hlásí
Před pár lety jsem to tu taky řešil, na rady ostatních jsem pořídil nástavec od MRA včetně uchyceni, kde není třeba vrtat původní plégo.
U mě to určitě zlepšilo situaci, kupoval jsem to kvůli delší dovolenkové cestě. Ale od té doby se mi to válí doma v krabici.
Tudíž rovnou přejdu k tomu, že bych ho klidně prodal
Aldatuner psal:Rozumný S-kař se hlásí
Před pár lety jsem to tu taky řešil, na rady ostatních jsem pořídil nástavec od MRA včetně uchyceni, kde není třeba vrtat původní plégo.
U mě to určitě zlepšilo situaci, kupoval jsem to kvůli delší dovolenkové cestě. Ale od té doby se mi to válí doma v krabici.
přesně tenhle je rozumnej
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Aldatuner psal:Rozumný S-kař se hlásí
Kolik by sis za ten deflektor představoval? Barvu má klasicky čirou jako origo plexi?
Lubošek psal:Aldatuner psal:Rozumný S-kař se hlásí
Tudíž rovnou přejdu k tomu, že bych ho klidně prodalpřesně tenhle je rozumnej
Děkuju 😁
Palo-1 psal:Aldatuner psal:Rozumný S-kař se hlásí
Tudíž rovnou přejdu k tomu, že bych ho klidně prodalKolik by sis za ten deflektor představoval? Barvu má klasicky čirou jako origo plexi?
Nástavec je čirý, stejně jako originál plégo.
PC lehce přes 3000 Kč -komplet včetně toho adaptéru navíc.
Nechal bych to za 2000 Kč, včetně poštovného, pokud bude potřeba posilat
Jak jsem psal, použil jsem to jen na tu dovolenou, není nijak poškozený
Aldatuner psal:
...kterého brouka mi to pořád připomíná?
Aldatuner psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 954009.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 954009.jpgPalo-1 psal:Aldatuner psal:Rozumný S-kař se hlásí
Tudíž rovnou přejdu k tomu, že bych ho klidně prodalKolik by sis za ten deflektor představoval? Barvu má klasicky čirou jako origo plexi?
Nástavec je čirý, stejně jako originál plégo.
Jak jsem psal, použil jsem to jen na tu dovolenou, není nijak poškozený
Díky za info a fotku, ale ten tvůj nástavec mi přijde strašně veliký a moc té bandasce nesluší, i když věřím že bude fungovat. Měl jsem na mysli spíš něco decentnějšího Tak díky za nabídku, ale vidím to tak že zůstanu s originálem nebo zkusím splašit nějaký menší
Palo-1 psal:Aldatuner psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 954009.jpg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 954009.jpgPalo-1 psal:
Kolik by sis za ten deflektor představoval? Barvu má klasicky čirou jako origo plexi?Nástavec je čirý, stejně jako originál plégo.
Jak jsem psal, použil jsem to jen na tu dovolenou, není nijak poškozenýDíky za info a fotku, ale ten tvůj nástavec mi přijde strašně veliký a moc té bandasce nesluší, i když věřím že bude fungovat. Měl jsem na mysli spíš něco decentnějšího Tak díky za nabídku, ale vidím to tak že zůstanu s originálem nebo zkusím splašit nějaký menší
Ok, v pohodě...není za co.
Taky jezdím už jen to origo
Banditatom (Člen) 10.06.2019 14:18:24 Offline |
4Fun.cz psal:Aby ste sa neposrali jebkaři
Aaa skoro vrchni entomolog se ozval
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek psal:4Fun.cz psal:Aby ste sa neposrali jebkaři
Souhlas
Já jsem třeba problém vyřešil tím, že jsem za poslední dva roky najel 400 km... a vidím to tak, že letos najezdím taky hovno
...seš marnej
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Americkej psal:Vole, člověk co jezdí eSko a zná spojení slov "něco decentnějšího", mi jebne.
Stránky: 1