Nejsi přihlášen
Županovice 2019
Tož jsem s provozovatelem areálu "U štiky" dohodnul termín 6-8.září (na srazu ve Mlejně jsme s Tachecem posoudili jako vhodný datum )
pro letošní sraz v Županovicích spojený s tradičním Bandit Pičo turnajem v nohejbalu.
Až se za týden vrátím z moto výletu tak to dám do akcí.
Pro ty co ještě nebyli a chtějí se podívat dávám odkaz místa.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3069315&a … d=13103598
Re: Županovice 2019
To HuskyB12 - dvolůžáky tam jsou dva a protože ses Martine přihlásil jako první, tak si můžeš vybrat. Když tam budeš v pátek dřív než já, což je pravděpodobné, tak on tě Fanda ubytuje - ví o tom. Jinak žádnej ubytovací pořádek dělat nebudu.
Přemek psal:To HuskyB12 - dvolůžáky tam jsou dva a protože ses Martine přihlásil jako první, tak si můžeš vybrat. Když tam budeš v pátek dřív než já, což je pravděpodobné, tak on tě Fanda ubytuje - ví o tom. Jinak žádnej ubytovací pořádek dělat nebudu.
Super, minule sme spali hned vedle terasy, to bylo fajn :)
ale di, Ty brepto ...
Přemo, bohužel to té klauniádě, kterou jsem předvedl v Bavořích, nebudu moci hrát to určitě a možná se ani nepřijedu podívat
Všechny zhmožděniny ustoupily až na jednu....."medicinbal" na pravém boku.
Takže zítra zkusím sličnou paní doktorku, aby se na to koukla nejhorší je, že to vůbec nebolí
Ale "kámoška doktorka" pravila, když to shlédla : " do prdele s tím nechci nic mít"
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:Přemo, bohužel to té klauniádě, kterou jsem předvedl v Bavořích, nebudu moci hrát to určitě a možná se ani nepřijedu podívat
Všechny zhmožděniny ustoupily až na jednu....."medicinbal" na pravém boku.
Takže zítra zkusím sličnou paní doktorku, aby se na to koukla nejhorší je, že to vůbec nebolí
Ale "kámoška doktorka" pravila, když to shlédla : " do prdele s tím nechci nic mít"
hele, to chce rozhejbat
Přemek psal:tachec psal:To se asi nohejbal hrát nebude Já od mlejna bojuju s trombózou na pravé noze, takže žádné dlouhé kopání taky nedám
Co je to ta trombóza to nevím, ale dovezu novej míč a s tím to půjde samo
a sportuje se i v lokále karty, kulečník
hele Přémo jak to teda vidíš? včera jsem mluvil s Kojakem, řikal že se asi taky staví, ale se sportem si není jistej, tak asi nemám parťáka a jak to tu čtu, tak se moc lidí hrát nechystá.
já určitě celej víkend nedám, ale v sobotu ňák dorazit můžu a jestli je čutálistů jen pár a hrálo by se třeba až odpo, tak to bych stíhal úplně pohodlně i s večerním pivkem.
tak prosím zkus spočíst čutálisty a dej vědět, jestli vůbec a od kolika asi tak nohec bude, abych to moh vykoumat. dík.
tajnej psal:hele Přémo jak to teda vidíš? včera jsem mluvil s Kojakem, řikal že se asi taky staví, ale se sportem si není jistej, tak asi nemám parťáka a jak to tu čtu, tak se moc lidí hrát nechystá.
já určitě celej víkend nedám, ale v sobotu ňák dorazit můžu a jestli je čutálistů jen pár a hrálo by se třeba až odpo, tak to bych stíhal úplně pohodlně i s večerním pivkem.
tak prosím zkus spočíst čutálisty a dej vědět, jestli vůbec a od kolika asi tak nohec bude, abych to moh vykoumat. dík.
Čau Bédo, čutnem si určitě. Asi to bude ve dvojicích a parťáka si vylosujeme . Přijeď už dopoledne, aspoň pomůžeš připravit hřiště . A můžeme to udělat dvoukolově.
jinak já teda dorazím v pátek nejdřív kolem pátý, ale Fanda tam bude, tak snad žádnej trabl.
čočkin psal:mě napadlo... Neválí se někomu doma ta guma na hrazdu řídítek na krosku? Kdyby jo tak mi jí vemte do Županek… za pivo...
si kup mirelon na izolaci trubek
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1