Nejsi přihlášen
Olimpiáda..........
Zdar lidi, tak ted jsem v Sydney (to jste možná zaznamenali z jednoho příspěvku tady) a po dnešním prvním závodě mam jisto že jsem pro čechy vybojoval misto na olimpiadu. Tak jsem už jednou nohou v Pekinu. Už se těšim až dorazim dom, nejprv pořádně protáhnu svoji bandasku, pak pár malebných restauračních zařízení (sebo jedno to je fuk....) a do třetice by to chtělo protáhnout ještě nějakou....... třeba i to se povede,kdo ví........jen jsem neodolal a chtěl jsem se podělit o svoji dnešní radost tak se mějte a zatim čau
Re: Olimpiáda..........
vaskent psal:jojo...střelec,to jsem já no chudákum klokanum bych to přeci nemohl udělat.......ale rozhodně dík za gratulaci
...no už to tady vo tobě roznášej místní tv kanály ...boha jak ty vo tobě hezky mluvěj ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
no tak pardon,vim že v prvopise nejsem nejlepší, takovejhle nesmisl napsat se mi taky povedlo,ale věřre že v takovou chvili pomalu nevim čí jsem,.....a to šampansky tomu taky moc nepřidááá......tak sry těm češtinářskem hlavám
Loser psal:Ondras: no vypada to, ze vod sesti budu sedet sam v nonstopce na luzinach a sledovat hokej
Popřemýšlím o tom. Jedu si k sobě pro věci, tak bych se tam kdyžtak stavěl... Snad se to nějak povede...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jojo, Vašku, pěkný. Jen škoda, že ten můj brácha na to střílení kašle. Když ho vzali do reprezentace, tak sem myslel, že to půjde, ale zase ho to rychle pustilo. Budu mu Tě dávat za příklad!!! Jseš borec, čau.javascript:Insert Smile
.... vono to ňák dopadne ....
Góťa psal:Jojo, Vašku, pěkný. Jen škoda, že ten můj brácha na to střílení kašle. Když ho vzali do reprezentace, tak sem myslel, že to půjde, ale zase ho to rychle pustilo. Budu mu Tě dávat za příklad!!! Jseš borec, čau.javascript:Insert Smile
zdarec,....no ja myslel taky ze zacina makat.....no a to si kazdej vsiml ze jak ho to chytlo tak toho zase nechal.....ale treba na dulezitejsi veci na starost ale skoda,.....mohl zacit jezdit jinak vsem diky a uz abych byl doma se svoji milou bandaskou.......
jirka silver (Člen) 30.04.2007 08:20:15 Offline |
Gratulace.
Tak koho znám Panáček,Kůrka..ta holka safra
Jo ten Arabskej šejk na holuby s tím svým stylem no je Vás moooooc.
Mně na bandasce stoupá tepová frekvence to máš divný doplňkový sport asi trenér o tom neví jinak máš utrum.
Najdete nás na každém kilometru
Ty jo Vašku, to musíš mít aspoň takovou radost jako já, když sem si na vojně vystřílel opušťák. Gratuluju
Akorát bys nám měl trochu víc popsat tu disciplínu, sem byl zvědavej, koukal po webu a na střeleckym portálu píšou:
Václav Haman dnes na WC v Sydney získal účastnické místo na OH Peking 2008.
Na kolik metrů střílels a čím?
tajnej psal:Ty jo Vašku, to musíš mít aspoň takovou radost jako já, když sem si na vojně vystřílel opušťák. Gratuluju
Akorát bys nám měl trochu víc popsat tu disciplínu, sem byl zvědavej, koukal po webu a na střeleckym portálu píšou:
po vecer strili tak na par centaku (a zatim jen slepejma)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
jirka silver psal:Gratulace.
Tak koho znám Panáček,Kůrka..ta holka safra
Jo ten Arabskej šejk na holuby s tím svým stylem no je Vás moooooc.
Mně na bandasce stoupá tepová frekvence to máš divný doplňkový sport asi trenér o tom neví jinak máš utrum.
jj to je fakt,....ale odreagovani obcas pomaha.....a trener o tom vi jen mu hruzou zacali rust vlasz na hlave......ale nenadela nic
tajnej psal:Ty jo Vašku, to musíš mít aspoň takovou radost jako já, když sem si na vojně vystřílel opušťák. Gratuluju
No tak ti to muzu nekdz vzsvetlit u sklenickz neceho dobreho ale raci bzch to vzsvetloval v soukromi nejake slecne
no tohle byla vzduchovka na deset metru. Strili se na pulmilimetrovou desitku,.....sedesat ran a ja mel ctyri devitky
Stránky: 1