Nejsi přihlášen
Čidlo teploty (vyhřívání karburátorů?)
Nazdar banda.
Po rokoch kočíkovania sa vraciam k jazdení.
Mal som mašinu na servise, kde mi chalan povedal, že mám zlomené čidlo teploty (OEM BANDIT 60013650-25E01-000).
Odvtedy som na viackrát spravil caz 1000km.
Chcem sa opýtať na čo ho vlastne potrebujem? 😁
Ide o rv2003.
A môže sa niečo stať keď budem ďalej jazdiť na vadnom čidle?
Ďakujem
Editoval Moderator (15.10.2019 10:46:16)
Re: Čidlo teploty (vyhřívání karburátorů?)
corimec psal:Filous psal:...nebude ti spinat vetrak a když to někde v koloně prehrejres, tak ho uvaříš.
Fildo,ale on píše,že má rok 2003tam žádnej větrák ani čidlo nejni.
Nebo jo?
...ááá, to sem přehlíd a teď jsem mu koukal do profilu a je to stará SACS 600...tagže beru zpět, automaticky sem myslel, že se bavíme vo vodníkoj a ten rok výroby sem přehlídnul...tagže se bavíme vo vyhřevu karburátoru a tam se nic zásadního neděje a bude to fungovat i bez něj bez rizika jakéhokoliv poškození čehokoliv...není to čidlo teploty...Americkej má pravdu, mlel sem píčoviny
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filipe, Tebe já nemyslel, píčoviny mlel corimec s tou jeho "2013 domněnkou" bo byl línej si rozkliknout vobrázek profilu. My dva se můžeme maximálně tak lehce mýlit a to ještě zcela výjimečně
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Filipe, Tebe já nemyslel, píčoviny mlel corimec s tou jeho "2013 domněnkou" bo byl línej si rozkliknout vobrázek profilu. My dva se můžeme maximálně tak lehce mýlit a to ještě zcela výjimečně
.... s tou mýlkou to mám hodně podobné
Americkej psal:Filipe, Tebe já nemyslel, píčoviny mlel corimec s tou jeho "2013 domněnkou" bo byl línej si rozkliknout vobrázek profilu. My dva se můžeme maximálně tak lehce mýlit a to ještě zcela výjimečně
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 15.10.2019 14:33:26 Offline |
Filous psal:Americkej psal:Filipe, Tebe já nemyslel, píčoviny mlel corimec s tou jeho "2013 domněnkou" bo byl línej si rozkliknout vobrázek profilu. My dva se můžeme maximálně tak lehce mýlit a to ještě zcela výjimečně
...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1