Nejsi přihlášen
Re: Brnáci
osiris psal:...prď na to, pojeď s klukem sem
rád bych, ale chtěl bych aby sme to měli v klidu, hlavně on ale dík za pozvání. ono k tomu určitě dojde je to na otočku. 3.5 večer, přespat 4.5 zkouška a hned domů a v červnu 2x olomoc
momentalně zavostalej
Antihero psal:A má to být přímo Brno, co takhle klid Moravskýho krasu?
Na motce paráda.
Sloup, Hotel Břoušek. Přímo vedle jeskyní.
nemusí to být přímo Brno, ale aby to nebylo 100 kiláků od- aby to ráno bylo v klidu. jinak dík
momentalně zavostalej
bery psal:příští týden jedu s klukem na přijímačky do Brna. Sháním ubytování v nějakým penzionu v Brně nebo okolo Brna. Můžete mi nějaký doporučit? Dík
no tak to skus v Rosicich v penzionu Rosnička, je to kousek od okruhu, tak se mužeš mrknout co se děje tam a do Brna to neni daleko. A podle mejch zkušeností je to tam v pohodě-----
bery psal:příští týden jedu s klukem na přijímačky do Brna. Sháním ubytování v nějakým penzionu v Brně nebo okolo Brna. Můžete mi nějaký doporučit? Dík
Zdarec, na jakou skolu tvuj syn dela prijimacky ? Doporucuju ti bydlet na kolejich Pod Palackeho vrchem, bydlim tam tez, ne ze bych ty k...y chtel podporovat, ale za malo penez hodne muziky,klid tam sice po vecerech moc neni, to vis, studneti, ale je to blizko do mesta a kdyz budes chtit poradit kudy kam, tak se muzes na mne obratit, pripadne sednout vecer na pivko (syn se samo bude ucit :)
jukni na www.skm.vutbr.cz
uz je konec skolniho roku, tak tam volano bude myslim v pohode, pokud neni nejakej veletrh. Kdyby neco, ozvi se mi na mobil, rad pomuzu
bery psal:kucí dík. prohlídnu to.
cipísku ozvu se dík
jasny, neni problem.
ja tam v tu dobu budu, takze pokud by ti nevadilo se se synkem uskrovnit na koberec naseho kolejniho pokoje, tak by to taky slo pokecame, dame sklenku vinka, pripadne skocime na pivko a syn se muze ucit :)
Antihero psal:A má to být přímo Brno, co takhle klid Moravskýho krasu?
Na motce paráda.
Sloup, Hotel Břoušek. Přímo vedle jeskyní.
chtěl sem ti poděkovat. ubytko standart, velmi dobrá kuchyně.
celkem spokojenost strávil sem tam prodlouženej veekend.
vo víko akorát vopřená u hospody červená bandaska
momentalně zavostalej
Stránky: 1