Nejsi přihlášen
Písty s pístními kroužky - 1. vybrus
Zdravím , rozebral jsem bandasku 600 r.v.97 , zjistil jsem zakarbonované písty , říkám si - překroužkuji , válce v servisu nechali přeměřit ovalitu (žádný výbrus se nikdy nekonal),ovalita je velká . Dohodnul jsem si výbrus , jenže mi ho udělají když si seženu písty s kroužky - tady začíná můj dotaz : nevíte někdo kde sehnat písty s kroužky prvního výbrusu? Když seženu tak je to originální (bez výbrusu) Děkuji za případné typy
Re: Písty s pístními kroužky - 1. vybrus
martyn80 psal:Zdravím , rozebral jsem bandasku 600 r.v.97 , zjistil jsem zakarbonované písty , říkám si - překroužkuji , válce v servisu nechali přeměřit ovalitu (žádný výbrus se nikdy nekonal),ovalita je velká . Dohodnul jsem si výbrus , jenže mi ho udělají když si seženu písty s kroužky - tady začíná můj dotaz : nevíte někdo kde sehnat písty s kroužky prvního výbrusu? Když seženu tak je to originální (bez výbrusu) Děkuji za případné typy
nejlepší tuning šestky je koupit dvanactku
nebo apgrejd na 750 z gsxr abys zachoval šest kvaltů...
jinak jak píše Vikec...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
600tku dej na darovani organu rozprodat a koupit B12.
VikecB12 psal:No je fakt,že strčit 20-30 tácků do šestky není moc rozumnej nápad.
Tak ono i do tech nasich 20 let starych 12ek to neni zadna hitparada co se tyce nejakeho zvednuti hodnoty. To ma smysl maximalne kdyz si ji chces nechat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tohle je nevýhoda téměř fšech japonckejch motorek,je to spotřebák a cena de doprdele před vočima...
Když sem prodával starýho bawca,tak sem z něho dostal nazpět každou korunu,co sem do něho narva. Motorka z roku 89,cenovka 150 000Kč,prodáno za pul hodinky,bez smlouvání a kdybych měl doma čtyři,tak sem je prodal fšechny
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 23.01.2020 21:43:32 Offline |
Petr J. psal:...jo a raději koupit BMW....
Psal ze to chce opravit jednou ne opravovat porad dokola😁😁😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2020 10:21:18 Offline |
VikecB12 psal:Stejně u toho fšichni skončí...
U BMW??To bych musel bejt padlej na hlavu😁😁
Banditatom (Člen) 24.01.2020 10:33:34 Offline |
To se radej stanu cyklistou nez jezdit na polamane turecke vrtuli
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:no zatím to tady vypadá tak,že kdo na to nepřešel,tak přestal jezdit,alespoň statistika zdejší nehodovosti to napovídá
...ale piču, musíme si ty veterány trochu šetřit, aby nám vydrželi
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom psal:To se radej stanu cyklistou nez jezdit na polamane turecke vrtuli
Díky, konečně mi někdo srozumitelně vysvětlil, vodkaď se ty cyklobuzny berou.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Banditatom (Člen) 24.01.2020 12:11:14 Offline |
Americkej psal:Banditatom psal:To se radej stanu cyklistou nez jezdit na polamane turecke vrtuli
Díky, konečně mi někdo srozumitelně vysvětlil, vodkaď se ty cyklobuzny berou.
Taak nekoupili si polamanou vrtulu
Banditatom (Člen) 24.01.2020 12:14:15 Offline |
VikecB12 psal:no zatím to tady vypadá tak,že kdo na to nepřešel,tak přestal jezdit,alespoň statistika zdejší nehodovosti to napovídá
...ale hovno!!! Nastekali jsme si harantu plny dum a nemame cas na picoviny
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2020 13:46:50 Offline |
Americkej psal:K.a.s.y.m. psal:To bych musel bejt padlej na hlavu😁😁
No jasně a ještě si můžeš vybrat, jestli na levou nebo na pravou.
To bych s bavorakem moh no😁😁👍
Banditatom (Člen) 24.01.2020 13:59:58 Offline |
Petr J. psal:Banditatom psal:........ Nastekali jsme si harantu plny dum a nemame cas ........
...taková pičovina a co to muselo dát práce...
....no jako maknul jsem si !!! Zvladnout 2x 5min to ti byla fuska
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2020 15:34:11 Offline |
Banditatom psal:Petr J. psal:Banditatom psal:........ Nastekali jsme si harantu plny dum a nemame cas ........
...taková pičovina a co to muselo dát práce...
....no jako maknul jsem si !!! Zvladnout 2x 5min to ti byla fuska
Co jsi tam delal 2x5 minut???😂😂😂
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Petr J. psal:
...taková pičovina a co to muselo dát práce.......no jako maknul jsem si !!! Zvladnout 2x 5min to ti byla fuska
...buď f klidu, von to myslí i se svlíkáním, sprchou a předehřevem milostivý ...a mezi každou tou pjetiminutofkou má dva roky ladění formy
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 24.01.2020 18:35:49 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
....no jako maknul jsem si !!! Zvladnout 2x 5min to ti byla fuskaCo jsi tam delal 2x5 minut???😂😂😂
...buď f klidu, von to myslí i se svlíkáním, sprchou a předehřevem milostivý ...a mezi každou tou pjetiminutofkou má dva roky ladění formy
Tak to pak jooo😁😁😁👍👍
Progear 650 (Člen) 24.01.2020 19:11:00 Offline |
Dukáty more je best 2nd place kTm
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:VikecB12 psal:No je fakt,že strčit 20-30 tácků do šestky není moc rozumnej nápad.
Tak ono i do tech nasich 20 let starych 12ek to neni zadna hitparada co se tyce nejakeho zvednuti hodnoty. To ma smysl maximalne kdyz si ji chces nechat.
Ano přesně tak , chci si ji nechat , umřeme spolu , je to muj mazel , když koupim něco jiného muze me potkat cokoliv , tuto mam az na ten motor co potřebuje výbrus v cajku
No jo,ale většinou to není jen udělat výbrus. Když je ten motor vyjetej tak,že ten výbrus potřebuje,tak jak bude vypadat spodek toho motoru? Šálky,ložiska na převodovce,stav koleček,stav spojky... Takže vlezeš do motoru,koupíš nové šálky,vyměníš velký ložiska pod spojkou a u výstupáku,uděláš ten výbrus,necháš líznout hlavu,zabrousit ventily,koupíš sadu děsnění na motor,rozvoďák a seš v tom za kolik? Když si to budeš dělat sám,tak třicet... v servisu deset k tomu.
Nedělal bych to.
Když z toho něco vynecháš,polezeš do toho zachvílu znova.
Zajdi si pro tohle a máš sto tisíc km ježdění před sebou,než to bude ve stavu tvé....
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ … andit.html
VikecB12 psal:Zajdi si pro tohle a máš sto tisíc km ježdění před sebou,než to bude ve stavu tvé....
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ … andit.html
Tvl, čumím, to je fakt voňavka. Kolik asi dostal majitel, když to prodávají za pade?
There's a pie in the sky when you die.
Progear 650 (Člen) 26.01.2020 16:17:44 Offline |
Petr J. psal:Progear 650 psal:Petr J. psal:...jo a raději koupit BMW....
Dukáty more je best 2nd place kTm
...však to je jasný, BMW není pro chcípáky Tvého formátu...
S1000R nebo RR nebo HP4 Race by chcipak meho formatu snesl
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Antihero psal:VikecB12 psal:Zajdi si pro tohle a máš sto tisíc km ježdění před sebou,než to bude ve stavu tvé....
https://www.tipmoto.com/motorky/suzuki/ … andit.htmlTvl, čumím, to je fakt voňavka. Kolik asi dostal majitel, když to prodávají za pade?
Tisíc evropskejch
Ale fakt je to krasavica a za ty love nádherná motorka,kerá má fšecko před sebou. Proto je nesmysl cpat love do vyjeté ludry,tady musí zasáhnout zdravej rozum a sentiment musí stranou...
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:....no jako maknul jsem si !!! Zvladnout 2x 5min to ti byla fuska
I tak nevim co tam těch pět minut dělá...
Já jsem za tu dobu už i vysranej a utřenej.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Mour tady odsud prodava svoji B12, chce za to 59 a vypada k svetu, Kdyztak si s nim o tom pobav, je k temu aji prej dost dilu navejs.
https://www.motoinzerce.cz/motorky/suzu … andit.html
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2020 07:40:54 Offline |
Billy psal:Mour tady odsud prodava svoji B12, chce za to 59 a vypada k svetu, Kdyztak si s nim o tom pobav, je k temu aji prej dost dilu navejs.
https://www.motoinzerce.cz/motorky/suzu … andit.html
On toho skutra fakt koupi,jo??
Moure pak nerikej ze jsem te pred nevyhodama nevaroval😁😁
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Mour tady odsud prodava svoji B12, chce za to 59 a vypada k svetu, Kdyztak si s nim o tom pobav, je k temu aji prej dost dilu navejs.
https://www.motoinzerce.cz/motorky/suzu … andit.htmlOn toho skutra fakt koupi,jo??
Moure pak nerikej ze jsem te pred nevyhodama nevaroval😁😁
...náhodou, skůtr je fajn...když má dvojspojku a 750 ccm....
Včera na mopedu 50km, dnes zatím jenom 15...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2020 17:58:05 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Mour tady odsud prodava svoji B12, chce za to 59 a vypada k svetu, Kdyztak si s nim o tom pobav, je k temu aji prej dost dilu navejs.
https://www.motoinzerce.cz/motorky/suzu … andit.htmlOn toho skutra fakt koupi,jo??
Moure pak nerikej ze jsem te pred nevyhodama nevaroval😁😁...náhodou, skůtr je fajn...když má dvojspojku a 750 ccm....
Včera na mopedu 50km, dnes zatím jenom 15...
No to jsem mu rikal jako prvni at kouka po obsahu od 600 nahoru..jinak ze bude mimo mesto kost zklamanej z dinamiky jizdy.
Jestli myslis Integru. Tak to uz tak uplne skutr neni,ale proc ne😁😁
Jinak ja mam skutry rad.na jednom jezdim denne po meste v a lete jsem mel Burmana 400,ale jak rikam prd kone😁😁
K.a.s.y.m. psal:No to jsem mu rikal jako prvni at kouka po obsahu od 600 nahoru..jinak ze bude mimo mesto kost zklamanej z dinamiky jizdy.
Jinak ja mam skutry rad.na jednom jezdim denne po meste v a lete jsem mel Burmana 400,ale jak rikam prd kone😁😁
...já mám na léto X-ADV 750 a teď na zimu mám PCX 125...a neměnil bych...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.01.2020 06:57:49 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:No to jsem mu rikal jako prvni at kouka po obsahu od 600 nahoru..jinak ze bude mimo mesto kost zklamanej z dinamiky jizdy.
Jinak ja mam skutry rad.na jednom jezdim denne po meste v a lete jsem mel Burmana 400,ale jak rikam prd kone😁😁...já mám na léto X-ADV 750 a teď na zimu mám PCX 125...a neměnil bych...
Zajimavej krizenec
Stránky: 1