Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 4.ročník 5.6-7.6 2020
.....já jsem pro, co vy
.....přátelé, kamarádi a pussyje to v akcíchsmokin
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=206
BANDIT PIČO SRAZ BENEŠOVSKÝ MLÝN 4.ročník
Termín je od 5.6.2020 do 7.6.2020
neTradiční setkání nejen Bandiťáků v Jižních Čechách http://benesovskymlyn.cz/ , jelikož se to pokaždý perfektně povedlo, moc bych toho neměnil.
Ubytování:
Lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Lůžka v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové jsou vybaveny umyvadlem a WC.
Cena za bungalov 200,-Kč za 1 pussy/noc, včetně povlečení.
Cena za penzion je 300,-Kčza 1 pussy/noc, včetně povlečení.
Cena stan 60,- za osobu/noc.
Ubytování rozděluji já, stačí jen napsat zda chcete penzion, bungalov či stan. Kdo není ve skupince a jede sám nebo ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase. Nemusíte se bát vím o Vás všebigsmile
Strava:
Páteční večeře bude hovězí gulášek, knedlík nebo chleba a cibule 100,-Kč/ za 1 pussy, jako vždy si můžete přidatsmokin
V sobotu a v neděli bohatá snídaně formou bufetu švédských stolů (ne trojky) + klasika polívčička 80,-Kč/ za 1 pussy za jednu snídani
Kdo bude kalit v sobotu od rána a vyjížďka mu nic neříká (kojaksro, sujazuwaki a spol. tak si bude moci dát oběd (gulášek, řízek, smažák atd. jako vždycky)
Na sobotu večer budeme mít zase kýtu z trouby (včetně full příslušenství) formou bufetu, 140,-Kč/ za 1 pussy
Komu jídlo nebude stačit, budou chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal. (klobása, utopenci, hermelíny, rybičky budou po celou dobu)
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Plzeňský Prazdroj 12° a Krušovická 11°.
Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátů by měla bejt jako vždy dostačující. Víno a nealko pro princezny také.
Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastatgood, jak to začnete cucatfuck, dete spát!
Zábava: - toho se nebojímcool
V pátek a sobotu večer posedíme, popijeme, požereme a zabékáme
Na sobotu super poježdění po šumavě (kdo bude chtít, dám mu za beer pár dobrejch tipů, koupání, sportovní vyžití v areálu (Vendouš odevzdává klíče od biku opět při příjezdu)
V neděli se po snídani seberete a se zbytkáčem pojedete jako vždycky domůbigsmile
Pokyny, jak na to?
Pan Jantar si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak udělá následující:
1. napíše se nejpozději k 10.5.2019 do akcí nebo sem do vlákna s tím, že uvede, kolik lidí s panem Jantarem přijede, jaký chce spaní (stan pokoj či bungalov) a počet. Pokud napíše full víkend bungalov, nebo full víkend penzion, je myšleno celý víkend ubytování, dvou snídaní, páteční večeře a sobotního opékání kýty. Kdo nejede na celý víkend se holt trošku rozepíše a zároveň mi pošle na účet 1032615012/3030 platbu za ubytování a stravu. VS uveďte číslo mobilu a do zprávy pro příjemce nick nebo jméno.
2. Když nemá pan Jantar registraci na stránkách písne mě na mail abmoto@email.cz
4. Takže pokud se pan Jantar se odváží vzít si sebou doprovod a s baťůžkem stráví v naší společnosti celý víkend, tak mi pošle na oučet celkem 1600,-Kč (bungalov) nebo 2000,-Kč (penzion), čímž bude zaplaceno ubytování a jídlo na celý víkend pro dvě osoby. Logicky je to za za jednoho půlku 800,-Kč a 1000,-Kč, kdyby Vám ani to nepomohlo dejte mi vědět a já Vám poradím Jantařismokin
5. Pokud si to pan Jantar po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a s radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo. Kdo ve mlejně s náma ještě nebyl, neví vo co v životě přišelass
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor bez kterejch by to nebylo to pravý chlastací.
....dyckymlejnpussygood
....aktuální stav
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. (Člen) 27.01.2020 09:07:26 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 4.ročník 5.6-7.6 2020
Letos bych rad👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Honzik8719 (Člen) 27.01.2020 23:44:51 Offline |
Jedem zas vsichni 4 jen asi zmena loze, to proberem az se uvidime
...relativní kochač...
nicola.foxx (Člen) 29.01.2020 14:04:28 Offline |
50/50
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Petr J. psal:dixi(k) psal:Neeee, jako každej rok na červencový svátky máme tradiční Šumavu
...šestému měsíci se říká červen.......alespoň tady...
A no joooo tak jakoooo... co chceš po Jantarový, že jo v tom případě si jdu přepsat kalendář a rovnou si to poznamenám diiiky
:help ...Jantarová... :D
Banditatom (Člen) 30.01.2020 10:52:25 Offline |
50/50
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Lubošek psal:Honzik8719 psal:Jedem zas vsichni 4 jen asi zmena loze, to proberem az se uvidime
náhon u vodního kola to bude mejdan
jj, už o tom zpívalo Turbo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
.....přátelé, kamarádi a je to v akcích
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=206
BANDIT PIČO SRAZ BENEŠOVSKÝ MLÝN 4.ročník
Termín je od 5.6.2020 do 7.6.2020
neTradiční setkání nejen Bandiťáků v Jižních Čechách http://benesovskymlyn.cz/ , jelikož se to pokaždý perfektně povedlo, moc bych toho neměnil.
Ubytování:
Lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Lůžka v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové jsou vybaveny umyvadlem a WC.
Cena za bungalov 200,-Kč za 1 /noc, včetně povlečení.
Cena za penzion je 300,-Kčza 1 /noc, včetně povlečení.
Cena stan 60,- za osobu/noc.
Ubytování rozděluji já, stačí jen napsat zda chcete penzion, bungalov či stan. Kdo není ve skupince a jede sám nebo ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase. Nemusíte se bát vím o Vás vše
Strava:
Páteční večeře bude hovězí gulášek, knedlík nebo chleba a cibule 100,-Kč/ za 1 , jako vždy si můžete přidat
V sobotu a v neděli bohatá snídaně formou bufetu švédských stolů (ne trojky) + klasika polívčička 80,-Kč/ za 1 za jednu snídani
Kdo bude kalit v sobotu od rána a vyjížďka mu nic neříká (kojaksro, sujazuwaki a spol. tak si bude moci dát oběd (gulášek, řízek, smažák atd. jako vždycky)
Na sobotu večer budeme mít zase kýtu z trouby (včetně full příslušenství) formou bufetu, 140,-Kč/ za 1
Komu jídlo nebude stačit, budou chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal. (klobása, utopenci, hermelíny, rybičky budou po celou dobu)
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Plzeňský Prazdroj 12° a Krušovická 11°.
Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátů by měla bejt jako vždy dostačující. Víno a nealko pro princezny také.
Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat, jak to začnete cucat, dete spát!
Zábava: - toho se nebojím
V pátek a sobotu večer posedíme, popijeme, požereme a zabékáme
Na sobotu super poježdění po šumavě (kdo bude chtít, dám mu za pár dobrejch tipů, koupání, sportovní vyžití v areálu (Vendouš odevzdává klíče od biku opět při příjezdu)
V neděli se po snídani seberete a se zbytkáčem pojedete jako vždycky domů
Pokyny, jak na to?
Pan Jantar si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak udělá následující:
1. napíše se nejpozději k 10.5.2019 do akcí nebo sem do vlákna s tím, že uvede, kolik lidí s panem Jantarem přijede, jaký chce spaní (stan pokoj či bungalov) a počet. Pokud napíše full víkend bungalov, nebo full víkend penzion, je myšleno celý víkend ubytování, dvou snídaní, páteční večeře a sobotního opékání kýty. Kdo nejede na celý víkend se holt trošku rozepíše a zároveň mi pošle na účet 1032615012/3030 platbu za ubytování a stravu. VS uveďte číslo mobilu a do zprávy pro příjemce nick nebo jméno.
2. Když nemá pan Jantar registraci na stránkách písne mě na mail abmoto@email.cz
4. Takže pokud se pan Jantar se odváží vzít si sebou doprovod a s baťůžkem stráví v naší společnosti celý víkend, tak mi pošle na oučet celkem 1600,-Kč (bungalov) nebo 2000,-Kč (penzion), čímž bude zaplaceno ubytování a jídlo na celý víkend pro dvě osoby. Logicky je to za za jednoho půlku 800,-Kč a 1000,-Kč, kdyby Vám ani to nepomohlo dejte mi vědět a já Vám poradím Jantaři
5. Pokud si to pan Jantar po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a s radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo. Kdo ve mlejně s náma ještě nebyl, neví vo co v životě přišel
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor bez kterejch by to nebylo to pravý chlastací.
....dyckymlejn
....aktuální stav
Štěpo vím, že si optimista, ale jak už sem ti říkal máme letošek stavební. Takže na 99,99999 to vidím jen na pekelný pátek a jenom s paní bez pirani a mladejch. Spát budeme klasika vedle v bungalovu vedle toho co odevzdává klíčky.
Holub na cestě.
Lepší někdy, než nikdy.
hlemejzd999 (Člen) 24.02.2020 15:42:11 Offline |
jedu
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 25.02.2020 20:11:33 Offline |
Bud s panej doktorej motocyklej nebo solo maringotkou
Banditatom psal:Bud s panej doktorej motocyklej nebo solo maringotkou
https://www.youtube.com/watch?v=Evxho2jKNKE
...labutě budou? Pokud jo, jedu také...
hlemejzd999 (Člen) 04.04.2020 19:16:10 Offline |
jak to bude s Mlejnem ? ..bude se v tom červnu konat, nebo nebude ? ptám se kvulivá zavřeným hospodám
hlemejzd999 psal:jak to bude s Mlejnem ? ..bude se v tom červnu konat, nebo nebude ? ptám se kvulivá zavřeným hospodám
...to si jako fakt myslíš, že někdo vocaď ví, jestli budou začátkem června vodevřený hospody
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
hlemejzd999 (Člen) 05.04.2020 00:00:43 Offline |
gore psal:hlemejzd999 psal:jak to bude s Mlejnem ? ..bude se v tom červnu konat, nebo nebude ? ptám se kvulivá zavřeným hospodám
...to si jako fakt myslíš, že někdo vocaď ví, jestli budou začátkem června vodevřený hospody
To si jako fakt nemyslím ... Jen se vsechno možný přesouvá na jindy, ruší se rezervace a rozjezd při případném otevření nemusí bejt zas tak volnej, tak mě zajímá, jestli to zatím platí, určitě má Štěpán nějaký informace . Na otevřený hospody jsem se fakt neptal.
hlemejzd999 (Člen) 05.04.2020 00:46:22 Offline |
gore psal:hlemejzd999 psal:ptám se kvulivá zavřeným hospodám
..omlouvám se, špatně jsem si přečet tvůj dotaz, já píšu vo votvřenejch a ty vo zvařenejch, už se to nestane
aspoň, že tak.
Mě nezajímaj ani tak votevreny, nebo zavřený hospody , ale jestli to nechciplo,... Třeba tady zavřeli hospodu a ukončili provoz. Zajímalo by mě, jak jsou na tom ve Mlejne, páč tam je to prdel světa. Na stránkách Maj plánovaný akce na duben a květen normálně... Pro rok 2017...
hlemejzd999 (Člen) 05.04.2020 01:29:56 Offline |
třeba taky Prymula vysvětloval v televizi, že v červnu už by povolil třeba svatby a podobný sešlosti s počtem do deseti lidí a je zatim přihlášenejch 16 lidí , tak jestli to nebude třeba na dva turnusy ?
VikecB12 psal:Normálka,jedni budou chlastat ranní,další várka bude mít vodpolední,jako v kolbence
Jen stachanovci jako Ty, Kojak a Sujazu pojedete 24h směnu a normu překročíte 14x.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
gore psal:hlemejzd999 psal:ptám se kvulivá zavřeným hospodám
..omlouvám se, špatně jsem si přečet tvůj dotaz, já píšu vo votvřenejch a ty vo zvařenejch, už se to nestane
...tyvole
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 psal:třeba taky Prymula vysvětloval v televizi, že v červnu už by povolil třeba svatby a podobný sešlosti s počtem do deseti lidí a je zatim přihlášenejch 16 lidí , tak jestli to nebude třeba na dva turnusy ?
...no co, tak voženíme dva kokoty v jeden den
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Lubošek psal:vendous psal:Mám zaplaceno tak jedu, na koronu seru
mám to stejně jako ty
...je jen otázka, jestli tam přijedete jenom promoření (jak chce jeden z těch kreténu, co neví co chce a obden to cvičně mění) nebo i promočení.......no a nebo jestli promoření a promočení teprve odjedete...
hlemejzd999 (Člen) 06.04.2020 17:29:46 Offline |
Petr J. psal:Lubošek psal:vendous psal:Mám zaplaceno tak jedu, na koronu seru
mám to stejně jako ty
...je jen otázka, jestli tam přijedete jenom promoření (jak chce jeden z těch kreténu, co neví co chce a obden to cvičně mění) nebo i promočení.......no a nebo jestli promoření a promočení teprve odjedete...
ja tam přijedu lehce promořenej a pomočim se až tam
Banditatom (Člen) 07.04.2020 15:02:16 Offline |
To budou met s vas v odmastovne radost
Kukii psal:Banditatom psal:To budou met s vas v odmastovne radost
A kdo říkal, že se budem odmašťovat
...jen ať nedopadnete jak Iránci:
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/kor … 271545_mim
Petr J. psal:Kukii psal:Banditatom psal:To budou met s vas v odmastovne radost
A kdo říkal, že se budem odmašťovat
...jen ať nedopadnete jak Iránci:
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/kor … 271545_mim
my se ale neléčíme, my pouze ochutnáváme.. 3 dny by se kalilo, pak by se vyrazilo sehnat droždí po Šumavě a tak by se to střídalo, až by karanténa přešla.. Bylo by to krásné
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 25.04.2020 07:51:21 Offline |
Kukii psal:vendous psal:No podle nového vládního nařízení hospody můžou otevřít 25.5.2020 což znamená že si můžem vožrat držky ve mlejně
Už aby to bylo
Ja chodim s detma na hriste pravidelne vzdy dve cepovane 12° tam zazdim
malda psal:Ahoj nemáš v tabulce mne a Přemka !!
....napravím to, v tabulce Vás Zdendo mám, jen jsem to nepřepsal
....jestli Ti to pomůže tak se stydím
Progear 650 (Člen) 03.05.2020 16:09:10 Offline |
Šulaiz psal:Taky dovalím
Zas na hodku?
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Americkej psal:Tak si mě tam připiš z pátka na sobotu. Na cimře nechci šneka, nebo hlasitýho chrápače, jináč to neřešim.
to je krásný Jirka bude na starý kolena spát na cimře
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Čau...konečně jsem se k tomu dokopal a ujasnil plány 😁
Můžeš mi tam ještě někde rozumně booknout dvě místečka v penzionu nebo bungalovu, to je celkem jedno.
Vyvezu i slečnu na výlet 😀
Dikes, Alda 😎
Progear 650 (Člen) 14.05.2020 09:04:42 Offline |
VikecB12 psal:Holub právě odlítl,těším se na vás čuráci
Mam rad uprimnost tak nevahej a toc
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"