Nejsi přihlášen
Re: BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 4.ročník 5.6-7.6 2020
osiris psal:...některý odborníci uváděj, že při potřebě si vzpomenout, je dobrý si trauma s tím spojený, prožít znovu
no ty woe... to budu střízlivět další týden ty Osi, si mi tam chyběl, měla jsem v plánu ti vrátit konečně to diplomatico
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:osiris psal:...některý odborníci uváděj, že při potřebě si vzpomenout, je dobrý si trauma s tím spojený, prožít znovu
no ty woe... to budu střízlivět další týden ty Osi, si mi tam chyběl, měla jsem v plánu ti vrátit konečně to diplomatico
ahahááá, proto on nepřijel
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Banditatom (Člen) 11.06.2020 11:50:34 Offline |
Lubošek psal:Kukii psal:osiris psal:...některý odborníci uváděj, že při potřebě si vzpomenout, je dobrý si trauma s tím spojený, prožít znovu
ahahááá, proto on nepřijel
...divis se?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Lubošek psal:Kukii psal:
no ty woe... to budu střízlivět další týden ty Osi, si mi tam chyběl, měla jsem v plánu ti vrátit konečně to diplomaticoahahááá, proto on nepřijel
...divis se?
po letošní akci jsem přišla na to, že orangutan z rumu je 100x horší než z vodky, takže přesedlávám z rumu na vodku takže není se čeho bát
Kukii psal:osiris psal:...některý odborníci uváděj, že při potřebě si vzpomenout, je dobrý si trauma s tím spojený, prožít znovu
...no ty woe , my jsme spolu někde pili diplomatico?
...koukám, že mám taky pěkný výpadky a taky potřebuju evidentně zopakovat terapii
...jj, bylo mi smutno
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Kukii psal:osiris psal:...některý odborníci uváděj, že při potřebě si vzpomenout, je dobrý si trauma s tím spojený, prožít znovu
...no ty woe , my jsme spolu někde pili diplomatico?
...koukám, že mám taky pěkný výpadky a taky potřebuju evidentně zopakovat terapii
...jj, bylo mi smutno
dva roky zpátky na Mlejně vloni jsem to nějak nestihla
Kukii psal:Pánové a dámy, přihlašte se mi, kdo mi na Mlejně říkal, že chce dorazit na fakan sraz !!!! Mám to jaksi v mlze a asi bych na někoho určitě zapomněla dík
Nevím, jestli o tom s tebou mluvil ještě někdo jiný Ale uvažovali jsme s Maldou, že by jsme si udělali výlet. Tak já se s ním ještě domluvím a pak ti napíšu na mejla - OK ?
Přemek psal:Kukii psal:Pánové a dámy, přihlašte se mi, kdo mi na Mlejně říkal, že chce dorazit na fakan sraz !!!! Mám to jaksi v mlze a asi bych na někoho určitě zapomněla dík
Nevím, jestli o tom s tebou mluvil ještě někdo jiný Ale uvažovali jsme s Maldou, že by jsme si udělali výlet. Tak já se s ním ještě domluvím a pak ti napíšu na mejla - OK ?
Ok, to bude super
hlemejzd999 (Člen) 13.06.2020 13:40:43 Offline |
hlemejzd999 psal:MácaR6 psal:pavel dolínek psal:Supr akce známý xichti díkes
Tys tam byl taky???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7833_n.jpg
... a na sobotu už pro to neni ani vobrázek ...
takhle černá vobloha tam v pátek v noci nebyla.
hlemejzd999 psal:MácaR6 psal:pavel dolínek psal:Supr akce známý xichti díkes
Tys tam byl taky???
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7833_n.jpg
... a na sobotu už pro to neni ani vobrázek ...
pro sobotu by ty černé okna byly vedle sebe 2 a raketa vedle nich.... na té jsem pro změnu ujížděla já
Kukii psal:hlemejzd999 psal:MácaR6 psal:
Tys tam byl taky???http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7833_n.jpg
... a na sobotu už pro to neni ani vobrázek ...pro sobotu by ty černé okna byly vedle sebe 2 a raketa vedle nich.... na té jsem pro změnu ujížděla já
Ty jsi je Moto GP, hustej rejs
...a bude hůř!