Nejsi přihlášen
Zajíždění
Zdar, chci se zeptat, mám fungl novou Banditku 650 model 06 v návodu k obsluze píší, že mám zajíždět do prvních 800km max. 6 000ot./min. až do 1 600km max 9 000ot./min. a přes 1 600km pod 12 000ot./min. ale pár lidí mi řeklo, že když už mám natočíno 700km že jí mám otvírat, aby nebyla líná, co je na tom pravdy, díky za radu
Re: Zajíždění
kolik z tech lidi si zajizdelo novou motorku?jestli si chces motor pokazit toc ho co to da
ale ne tedka k veci,do tech 800-1000 kilaku bych to nehonil,do tech 6-7 tisic a pak pomalu pridaval.
a navic,jestli si predtim nejezdil na jiny silny masine,tak tech 9 tisic pro tebe uz bude mazec,takze se tam ze zacatku ani nedostanes nebo si z toho ucvrknes
...sam mezi jebkarema...
jako chces rict, ze motoru narostou speky, kdyz ho nebudes hned zkraju tocit do vomezovaca?
booze ,kdy tyhle keci prestanou existovat.
to je jako kdyz soused delal vybrus na chrchlovi a dal to na zajeti otcovi, ze se to zajede na jeho vahu a s nim to pak poleti jak svina
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zdenda psal:hlavně koukej hodně měnit otáčky
Jak říkal zdenda jezdi svížně ale ne na plyný plyn...
dodržuj těch 6000ot a měň styl jízdy ne že pojedeš celou trasu na 6000 a nebo právě naopak ně že ji pojedeš v nízkých...
Zdar.
Ja mam 12ku,taky model 06 .Taky to zajizdim amusim rict ze v tom po 1500km zacalo chrastit jak v pendlovkách.Jsem zvedavej co mne na to reknou na další garančce.kamarád co má 6ku riká ze je to v pohodě,ze je to prostě suzuki.Ted mam nakrouceno asi 2200km a zatim to jeste jede.Nevite jaká je normalní spotreba oleje?Vychází mne to na 0,4L na 1000Km.Jinak jsem spokojenej az na to jak ubejva zadní backora.
Kdo nepadá,nezrychluje
jirista psal:Zdar.
Ja mam 12ku,taky model 06 .Taky to zajizdim amusim rict ze v tom po 1500km zacalo chrastit jak v pendlovkách.Jsem zvedavej co mne na to reknou na další garančce.kamarád co má 6ku riká ze je to v pohodě,ze je to prostě suzuki.Ted mam nakrouceno asi 2200km a zatim to jeste jede.Nevite jaká je normalní spotreba oleje?Vychází mne to na 0,4L na 1000Km.Jinak jsem spokojenej az na to jak ubejva zadní backora.
...mam taky B12 K6, uš vot loňský sezóny, namotáno máme necelejch 10 000 km, ale vot výměny k výměně nedolejvam...a chrastí mi f tom stejně jako f každym jinym vzducháči ...ale abych tě uklidnil, tag norma je 0,7 l / 1000 km...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1