Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 02.04.2020 10:42:14 Offline |
Někdo tu shanel něco na sprinty, měl bych jeden tip
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz … -305-19109
Na Kulta naroubovany turbo, Hayabuzny a supersporty se můžou jit vysrat
laicky odhaduju že spajzka nemůže 250 koní a 200Nm dlouho vydržet ale zajímavý to je
Re: Někdo tu shanel něco na sprinty, měl bych jeden tip
...to je stejně f prdeli, nácek si f klidu nabouchá na motorku turbo a projde s tym stkáčkem, u nás by to neprošlo ani náhodou...ale jako dovoz se schválením v Dojčlandu by neměl bejt problém to tady legálně provozovat ne???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 02.04.2020 12:59:05 Offline |
No kdyby nebyla nejistá situace tak to máš skopcak možná neprodává
Německo je v tomhle divný, na jednu stranu ti umej zabavit auto že má nevhodnou barvu a musíš mít schválení na jiný gumy než má motorka psaný v technicaku (ne rozměr, ale i jinyho výrobce a dokonce i jinej typ, nikoho nezajímá že se Michelin macadam už nevyrábí) ale jak říkáš dokážou na druhou stranu v Dekre schválit co chceš, když si zaplatíš individuální schvalovací proces. I když je fakt že turbo je možná moc.
Jdi se podívat kolik máš v prasátko a já mu napíšu jestli má schválený i to turbo . Jestli to má dopsany do nemeckyho technicaku tak bysme to měli protáhnout. Vždycky jsem jenom jenom udělal překlad s číslama těch protokolu a on mi to slovo od slova napsal do protokolu o dovozovy STK.
zzzmrzlinar (Člen) 03.04.2020 11:27:43 Offline |
WenzelB6 psal:už je to uzavřený Die gewünschte Anzeige ist nicht mehr verfügbar.
Tak a u koho je to v garáži Když jsou hranice zavřený
taky jsem koukal, obávám se že ji vyžral nějakej Němec, i když jestli někdo obětoval, že bude 3 týdny přespávat v autě a pak ještě 2 v karanténě...
Stránky: 1