Nejsi přihlášen
Nikdy,ale nikdy nepujčujte motyku!!!!!
vim že tohle tema tu bylo nedavno,ale musim se z toho vyblit
Dneska sem pujčil Banditka kamošovi (kdysi jezdil na VTR 1000F) No co se nestalo...jedna,lehce plyn,pomaly rozjezd,najednou otačky podle zvuku cca v 10tis. motorka na zadnim,už jela po krajnici,najednou prach...prach...kamoš...prach...předek motorky...prach...zadek motorky...hodně prachu.... a ticho.
Běžim tam,pozbiram kamoše,pry ok a ať mu pry zrovna jednu vrazim,ale nevrazil Valim k motorce,no světlo na sračku,tosame budiky,blinkry prostě všechny take pičoviny ve předu,motorka cela dodřena,důlek v nádrži,vyfuk dodřeny.
Jinak motor asi ok,ani se to nijak nevlni.
Kamoš slibil že všechno zaplati nebo že to odkoupi,tak teď jdu do hospody a popřemýšlím co s tím
jestli po mně někdy někdo bude chtit pujčit motorku tak mu preventivně jednu vrazim
du se ožrat
Re: Nikdy,ale nikdy nepujčujte motyku!!!!!
Jsem něco podobného udělal v motoškole. Já zvyklej ze Simsona rvát od začatku plnej plyn, jsem to samé udělal i na 350ce. Milá třinda se na tu jedničku postavila na zadní až jsem mále instruktora nechal za sebou.
Dostal jsem takového lepáka, že to bolelo i přes helmu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
kopacky a rukavice brankarsky sem nikdy nepucil a holku taky.a jak tu ctu motyku uz nepucim.pucil sem ji ne brachovi ten zase na oplatku pucil svoji a otec ale dalsi maj smulu.jedine ze mi polozej nejakou sumu na stul nez se svezou
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
to je na neco pučovat hlavne ho urguj at ti ty prašule da co nejdriv pač nekdo rad na to zapomina a jak to bude dil tak ta chut neco napravit bejva z pravidla nulova. tak at ti to dobre dopadne
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
holku bych klidne pucil ... a to ze dvou duvodu:
1. Ten komu bych ji pucil s ni nemuze udelat nic hroznyho (maximalne privezt do jinace - a to uz pak neni moje vec), kdezto bandasku by mohl rozsekat na srac a na novou nemam (zenskou si ale muzu ulovit novou za dva rumy)
2. Ta zenska je schopna se stejne pujcit sama aniz bych o tom vedel, kdezto motyka je mi verna a zahne jen kdyz chci ja (teda aspon ve vetsine pripadu)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:holku bych klidne pucil ... a to ze dvou duvodu:
1. Ten komu bych ji pucil s ni nemuze udelat nic hroznyho (maximalne privezt do jinace - a to uz pak neni moje vec), kdezto bandasku by mohl rozsekat na srac a na novou nemam (zenskou si ale muzu ulovit novou za dva rumy)
2. Ta zenska je schopna se stejne pujcit sama aniz bych o tom vedel, kdezto motyka je mi verna a zahne jen kdyz chci ja (teda aspon ve vetsine pripadu)
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
ulovit novou za dva rumy
Stránky: 1