Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 03.05.2020 18:14:34 Offline |
Zateplení půdy PUR pěnou ( střecha, zdivo, podlaha)
Řeší se tu kde co, tak se optám... Má s tím někdo zkušenost popř. Živí se tím někdo ze zdejších?
Došlo nám s juniorem místo na vláčky a paňmáma chce novou dílnu, tak budeme kunit půdu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 04.05.2020 18:03:56 Offline |
Re: Zateplení půdy PUR pěnou ( střecha, zdivo, podlaha)
Petr J. psal:...stejně Ti to spadne....
Nechces si jit cvicne vykopat nejaky zaklad?
Fakt nikdo?
Moje zkušenost je pouze ta, že pokud s tím chceš vyplňovat "malý" prostory, tak bacha, aby ti to ta pěna neroztrhala.
Vím, že můj případ byl specifický, ale člověk co jsem chtěl aby to dělal mi řekl, že buďto sádroš dolů, nastříkat a znova sádroš, nebo že to dělat nebude, páč by ten sádroš mohla ta pěna roztrhat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Moje zkušenost je pouze ta, že pokud s tím chceš vyplňovat "malý" prostory, tak bacha, aby ti to ta pěna neroztrhala.
Vím, že můj případ byl specifický, ale člověk co jsem chtěl aby to dělal mi řekl, že buďto sádroš dolů, nastříkat a znova sádroš, nebo že to dělat nebude, páč by ten sádroš mohla ta pěna roztrhat.
tak
na vyplnění komor ve střeše a v podlahách slušně fungoval Climatizer Plus
Strýcfajtr !!!
Zafoukavana izolace u me taky bohuzel nesla, protoze ten prostor byl moc clenity a navic nemel ani tech 12 (nebo 10?) cm co pozadovali, aby to vubec nejakym zpusobem fungovalo, takze z toho jsem mel taky hovno...
Moje moznost po mnoha tydnech patrani je bohuzel jen ten sadros dolu, izolace a znova sadros....
Letos budu delat okna (pokud koronavir dovoli). Potom co jsem vymenil topeni, tak sice teplo mame, ale ta elektrika je palka...
Tomas ma ale novy barak, tam tyhle pasti jako mam ja nebudou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Climatizer, teda jakože ten papír, jsem viděl v Rakousku - po několika letech to namísto udávanýho "zplstnatění" udělalo takový nesoudržný hroudy a myslím, že to nemohlo fungovat dobře. Ale byl to starší vlhkej barák.
Na základě toho jsem si nechal nafoukat čedičovou vatu. Funguje a chová se to perfektně, izoluje, neslehává, akorát to není dobrý na místa s přístupem, protože to celý prostor zamrdá prachem, který pak štípe....
Pěna funguje určitě dobře, ale v mým případě nešla použít, v nízkých nepřístupných místech by mi to zvedlo tašky. Navíc je potřeba počítat s tím, že co se jednou zapění, k tomu už se nikdá nedá dostat (kabele atd...)…. A oproti vatě nebo papíru to onehdá stálo nesmysl....
Banditatom (Člen) 05.05.2020 19:16:07 Offline |
Petr J. psal:Ondráš psal:Tomas ma ale novy barak, tam tyhle pasti jako mam ja nebudou.
...nový jo, ale dlouho před válkou...ale tou první...
...pred tou druhou na kolaudačním razítku je orlice s hakenkreutzem
Banditatom psal:Petr J. psal:Ondráš psal:Tomas ma ale novy barak, tam tyhle pasti jako mam ja nebudou.
...nový jo, ale dlouho před válkou...ale tou první...
...pred tou druhou na kolaudačním razítku je orlice s hakenkreutzem
...to byla ale rekolaudace....z chléva na bydlení....tím se nemyslí doby výstavby
andre.marek (Člen) 05.05.2020 21:14:35 Offline |
Tom má v podstatě novostavbu. Náš domeček je na katastrální mapě z roku 1887
A na vratech stodoly vyryto 1935. Na zavírání, které se téměř denně používá a používalo
Banditatom (Člen) 06.05.2020 20:56:16 Offline |
super mohl bych ti cinknou řekněme behem zítřka?
karlos100 psal:karlos100 psal:Kamarád má takhle zapěněnou půdu na statku a funguje to bezvadně. Izoluje skvěle..
to si to starý dřevo nezasloužilo, takovou dobu se drží a pak tohle ale kdo chce kam... co ušetří na topení by si měl dávat stranou na novou střechu, ale asi by měl šetřit i bokem
Lihy psal:karlos100 psal:karlos100 psal:Kamarád má takhle zapěněnou půdu na statku a funguje to bezvadně. Izoluje skvěle..
to si to starý dřevo nezasloužilo, takovou dobu se drží a pak tohle ale kdo chce kam... co ušetří na topení by si měl dávat stranou na novou střechu, ale asi by měl šetřit i bokem
No nevím co to dělá tomu dřevu, ale byl jsem v mnoha podkrovních prostorech a tohle je první, kde se dá vydržet v zimě i v létě..
...a bude hůř!
Stránky: 1