Nejsi přihlášen
Re: Nechce chytnout
...jak píše Corimec i když já start přes kabely nepraktikuju a chytit prostě musí, když je všechno cajk, ale jestli to je první start po zimě a karbce byli dělaný bůh ví kdy, tak ti nepomůže ani ta nová baterka...nehledej problém jinde než v karburaci a pořádně nabitý baterce...uraženej blinkr s tím nemá nic společnýho...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nejsou ty svíčky ulité? Když je slabá baterka, tak to sice točí, ale už to nehodí takovou jiskru aby to nastartovalo a
pak to můžeš mít ulité
Když jsi kontroloval, že svíčky hází jiskru, tak jsi asi viděl jak vypadají a případně tím máš i ověřeno, že ti tam jde benzín
a chyba není už někde předtím.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Filous psal:Ondráš psal:osiris psal:
...
A to jsem si myslel, že se 14 letama s jedním Banditem tu budu už asi nejvěrnější....já dvacet
...já pochopil, že on má jednoho a toho samého těch 18 let, ale i kdyby ne, tak máte klobouček oba
...já jsem s jednou mašinou "jenom" na patnácti
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 29.05.2020 11:59:46 Offline |
osiris psal:Filous psal:Ondráš psal:
A to jsem si myslel, že se 14 letama s jedním Banditem tu budu už asi nejvěrnější....já dvacet
...já pochopil, že on má jednoho a toho samého těch 18 let, ale i kdyby ne, tak máte klobouček oba
...já jsem s jednou mašinou "jenom" na patnácti
Ja mam Bandity cca 16 let..to asi neni az tak vyjimka,ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:Filous psal:
...já dvacet...já pochopil, že on má jednoho a toho samého těch 18 let, ale i kdyby ne, tak máte klobouček oba
...já jsem s jednou mašinou "jenom" na patnáctiJa mam Bandity cca 16 let..to asi neni az tak vyjimka,ne?
...no tak dobře
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:Ale taky napište,že vlastně už nejezdíte a máte to pro dobrej pocit že máte motorku
Tak jako částečně máš pravdu... Já najezdím hovno, ale v současnosti má mého Bandita kamarád a ten na něm nějakou tisícovku ročně najezdí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ja mnel prvni bandasku B6 Sko cervenou r.v. myslim 2000 nebo 2001 novej mdel brouk , koupeno v roce 2006. pak 2008 myslim prodej a koupe dnesni B12 K6. Jo Filous jeste sem se na ty nakoupeny veci na podvozek nedostal, lezi mne to od Vanoc doma, ale sem imrvere v prdeli, ale uz se to blizi cca 2 tejdny a uz se na to vrhnu at bandasku obdarim novejma komponentama .
To Vikec: pak ti brknu a mohli by jsme se domluvit u nas na enduro nejakou sobotu s klukama. PS jeste sem letos betu ani nenahodil, bo nebyl cas dru jak kun .
Billy psal:Ja mnel prvni bandasku B6 Sko cervenou r.v. myslim 2000 nebo 2001 novej mdel brouk , koupeno v roce 2006. pak 2008 myslim prodej a koupe dnesni B12 K6. Jo Filous jeste sem se na ty nakoupeny veci na podvozek nedostal, lezi mne to od Vanoc doma, ale sem imrvere v prdeli, ale uz se to blizi cca 2 tejdny a uz se na to vrhnu at bandasku obdarim novejma komponentama .
To Vikec: pak ti brknu a mohli by jsme se domluvit u nas na enduro nejakou sobotu s klukama. PS jeste sem letos betu ani nenahodil, bo nebyl cas dru jak kun .
eSka se nepočítaj voe :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Billy psal:Ja mnel prvni bandasku B6 Sko cervenou r.v. myslim 2000 nebo 2001 novej mdel brouk , koupeno v roce 2006. pak 2008 myslim prodej a koupe dnesni B12 K6. Jo Filous jeste sem se na ty nakoupeny veci na podvozek nedostal, lezi mne to od Vanoc doma, ale sem imrvere v prdeli, ale uz se to blizi cca 2 tejdny a uz se na to vrhnu at bandasku obdarim novejma komponentama .
To Vikec: pak ti brknu a mohli by jsme se domluvit u nas na enduro nejakou sobotu s klukama. PS jeste sem letos betu ani nenahodil, bo nebyl cas dru jak kun .eSka se nepočítaj voe :)))
Tady na foru v uvodnim fotu nahore webovek je brouk tos se to pocita
Nezlob
Stránky: 1