Nejsi přihlášen
Létající kufr ... ku*vaa!
přemýšlím o tom a o NIKOM jsem neslyšel, že by ztratil kufr na dálnici ...
... ve středu v GIVI jsme se o tom s Leštičem, Baumem a ddtDavidem bavili
beru v Mnichově Hradišti benzín, zamknu kufr, odjíždím. (za sebou jsme měli už cca 150km) najedu na dálnici a jel jsem tak 160max... když jsem jel posledně k Matesovi, jel jsem jeden úsek MACH3 ... na tachu jsem se vzdaloval číslu 200 a kufr držel
5km a sjíždím... ujedu dalších 6km na chalupu a tak zjistim, že nemám kufr, maxia ta velka, nevim 56L nebo tak něco!
tak fofrovka cestou zpět, ten kus po dálnici ve stupačkách na dvojku, ale myslím, že z dálnice vypadnout nemohl, je tam v celém úseku obrubnik a svodidla...
prostě kufr asi někdo strčil do auta, nenašel jsem ani nic z drobností, co tam byly, třeba ten plastověj kompresor z OBI by se urcite roztriskal
ok, stalo se. Blokace 4plat karet asi 4.500,- + CCSka, firemni karta ... jel jsem na policajty at mi daji nejaky potvzeni o nahlaseni ztraty dokladu. Nic takoveho se nedela, pane, pokud nejde o kradez ... nahlaste to na urede doma. Super, tam jsou ve stredu nejdrive,co kdyz nekdo udela leasingovou smlouvu na moji obcanku??? na jednu stranu jsme důslední až se člověk diví a na druhou stranu se nepřestává divit...
celkem to vidim na:
4xmaly technicaky s pojistkama
ridicak, obcanka, karta ridice, zdravotni pojistovna, klubová registrace ligy, makro, ...
1.800,- cash (doma jsem vyndal 15tis, preci je nepovezu s sebou .... )
nejvetší šou teprve přišla, když mi pak došlo, že je tam celý svazek klíčů a tedy i od aut, která stojí pod barákem s adresou na občance
rychlý přesun zpět do Prahy, cca 120km, vzbudit vratnýho na firmě, ten volá šéfovi bezpečnosti v pulnoci, že Tomíček chce univerzální klíč od celé firmy a nemá ani občanku,... znáte ho? ale náhradní klíče jsem našel ...
rychle domu, odvézt obě auta ke známému do garáže a za vrata a pak hned domu a dát klíč zevnitř
dneska ráno jsem vyštrachal fabku, vymenil aspon jeden zámek a nejhorší je, že celá oneman show začne ve středu na úřadech, autoservisu...
apropo nemate někdo Cordobu? zn. vyměním zámky a zaplatííím za to!
nová sada klíčů stojí 14tis ... na Fabii to ani nechci vědět, to bude ranec a LeasePlan si to nechá kakra zaplatit jako všechno a vždy
vůbec nevím, co z toho plyne, snad ponaučení NEDAVAT nic do kufru mimo trenýrek a trik a kazdej kufr snad zajistit provazem, já nevim
"Klasika" si to dala do ledvinky a ztratila ji taky, tak snad to vomotat kolem bricha jak arabove vybusninu ...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Re: Létající kufr ... ku*vaa!
jejda to je teda den na ......... no mě minulý týden ukradli všechny doklady i s kartama a než jsem to stačila zjistit tak mi z účtu vytáhnul 25 tisíc.......jsem myslela že skolabuju v bance když mi to řekli.
A je to!!
no pro takovyhle pripady mam v praci pojisteni na blbost kdyby se cokoliv mi stalo s firemnim mamjetkem.jinak doklady penize mobil a klice vozim v bunde.kluku kluku a proc to vsechno sebou tahas?pokud si jel nebo chtel jet do prace chapu
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Lubo ty woe
tak to je tada pěkný. S kartama ti nepomůžu, ale ty klíče od aut by se dali nějak zajistit. Cordoba je v poho, neřikej mi že sada stojí 14 tis. to snad jedině ta origo. Seženeme nějakou za lidovější cenu. No a u fabie musíš mít nějaký účet z autorizáku? jestli ne tak Martin bude sadu určitě mít nebo zavolám ještě někomu. Určitě ji seženeme za rozum
ale ty úřady Ti fakt nezávidím
no do prdele, to je teda pruser
akurat som sa v piatok pytal tuto jedneho kontraktora s fazerom, ci ta obrovska bedna drzi ... vraj jak zidovska viera
jak tak citam, tak to asi nebude celkom pravda :(
doklady+prachy v bunde a ruksak na chrbte to isti ...
chlape, snad sa ti to podari rychlo poriesit ;)
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Loser psal:ja sem s tim jel v sobotu po dalnici 200 a kufr zustal tam, kde sem ho primontoval
to chce kupovat kvalitni veci ... mam origos GIVI
200... Tak ti si ty 3 válce potrápil
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Loser psal:ja sem s tim jel v sobotu po dalnici 200 a kufr zustal tam, kde sem ho primontoval
to chce kupovat kvalitni veci ... mam origos GIVI200... Tak ti si ty 3 válce potrápil
Von myslel 20
viz avatar:)
škardík psal:Ondráš psal:Loser psal:ja sem s tim jel v sobotu po dalnici 200 a kufr zustal tam, kde sem ho primontoval
to chce kupovat kvalitni veci ... mam origos GIVI200... Tak ti si ty 3 válce potrápil
Von myslel 20
No jasně... Nula sem, nula tam... Válec sem, válec tam...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mnoo kufry se garantujou do 120km/hod ne?
jinak mamce taky šlohli cikani tašku a měla tam všecko, musíš prostě zavolat na policajty,aby přijeli,oni přijedou,řekneš jim, že Ti šlohli kufr a sepíšou s tebou nějakej papír a hlavně Ti daj nějakej papír jako že to bylo tehdy a tehdy,pak když se budeš soudit, že si na tebe vzal někdo nějakou pujčku, tak s tímhle papírem bys to měl teoreticky mít no problemo.
až jsme to všechno oblítali, tak všechny doklady našel hodnej člověk i s klíčama a oznámil to, cikáni to tak běžně dělaj, vezmou prachy, sežerou co jde a zbytek zahodí v parku.
tož hodně štěstí s tím pertinaxem
on the road
lidi,pokud muzete, pomozte komukoliv kdykoliv...
vcera se ozval clovek, ze ma kufr i svecma, pry ho nasel tatik cestou na chlupu na najezdu dalnice. (takze jsem hledal dobre, lec pozde, byl rychlejsi)
privezl to k nemu na chalupu a vyndal v garazi. Typek se omlouval, ze na to zapomnel, dneska o nej teprve zakopnul v garazi... dokonce rikal i to, ze to otviral, takze se kufr nerozbil tim padem, coz je na jednu stranu dobra zprava
obvolaval O2, T-mobile jestli mu nekde nedaji cislo a v TMCZ mu rekli, ze na moje ICO ma manzelka telefon a ma povolene zverejneni cisla. Jenze mobil uz nepouziva, lezi doma na stolecku. Typek se ale nevzdaval a zkusil i pres 4 zmeskany hovory pres den zavolat jeste v osm vecer...
dneska by mel prijet do Prahy, tak to pry vezme s sebou ... taaaaak uvidime.
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Loser psal:to chce kupovat kvalitni veci ... mam origos GIVI
tohle je origo givi a to ze drzak neni original, na to bych neprisel, protoze je to profi, zadny vareni doma na koleni...
navic origo givi uz ted dela ty drzaky vpredu umely, tady jsou kovovy hribky... myslim, ze se spis musel po*rat ten kus u zamku, ta pruzina nebo zoubek co se zacvakuje
losmiros psal:mnoo kufry se garantujou do 120km/hod ne?
jinak mamce taky šlohli cikani tašku a měla tam všecko, musíš prostě zavolat na policajty,aby přijeli,oni přijedou,řekneš jim, že Ti šlohli kufr a sepíšou s tebou nějakej papír a hlavně Ti daj nějakej papír jako že to bylo tehdy a tehdy,pak když se budeš soudit, že si na tebe vzal někdo nějakou pujčku, tak s tímhle papírem bys to měl teoreticky mít no problemo.
až jsme to všechno oblítali, tak všechny doklady našel hodnej člověk i s klíčama a oznámil to, cikáni to tak běžně dělaj, vezmou prachy, sežerou co jde a zbytek zahodí v parku.
tož hodně štěstí s tím pertinaxem
štěstí že my gadžové umíme se všim vyjebat
řikám si hurikán
mno tak stejne to je desitka za blokace karet a na poplatky za nove jeste cekam
ale zase mam "klid" ze se to nekde nevali, karty se odblokovat daji, ale nerisknu to
Stránky: 1