Nejsi přihlášen
...k Jizeře se nastěhoval bobbr
...no jo, už je to tag ...před tejdnem se utábořil, tag dostal nový bačkory, volej a dneska sme si dali prvních 120 kiláků po zapadlech trojkách silničkách rozbitejch jag po válce, abych si vyzkoušel, co snesu za torturu...no co vám mam povídat, vobratle mam přeskládaný jag z thajský masáže, potratil sem několik šroubů, ale hubu, hubu mám vod ucha k uchu a vo tom to je ...jo a menuje se El Vagabundo ...a teť do mě ...jo a Myšáku, doufám, že se mě zastaneš ...YEAAAH
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 10.07.2020 19:19:13 Offline |
Re: ...k Jizeře se nastěhoval bobbr
...ale jo ja to chapu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Kamarád ho měl a byl s ním moc spokojenej.Kromě blinkrů tam snad nic nebylo dvakrát.Spolujezdec jako by tam seděl na futrále na kartáček na zubyale s tim jednym sedlem je to supera ta řemenice v zadu nemá chybu
K.a.s.y.m. (Člen) 10.07.2020 20:57:23 Offline |
Cim jednodussi tim lepsi👍ja na tehle motorkach sice nevydrzim jet jejich tempem dlouho,ale svoje kouzlo to ma👍 tak uzivej.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
..ano,stárneme,s tím nic neuděláme..
..jen jeden sám ví,jak sobě udělat radost..
..už tě vidím na Železňáku..
https://www.youtube.com/watch?v=cMVLxQ53Vgw
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 11.07.2020 00:27:11 Offline |
Pšán psal:..ano,stárneme,s tím nic neuděláme..
No pokud prirovnavas Zeleznak k Mulholand tak OK😂😂
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Pšán psal:..ano,stárneme,s tím nic neuděláme..
https://www.youtube.com/watch?v=cMVLxQ53VgwNo pokud prirovnavas Zeleznak k Mulholand tak OK😂😂
..o rajdra jde..kde se předvede je sekundární..
...tag diky za gratulace, je to teda strasna picovina, "komfortni" rychlost je do kila na dobrym asfaltu, jak je to pod kolama rozbity, tak je to 60-80, klepe se to tak, ze jsem z toho cestou postracel nejaky srouby, takze budu muset dat vsechno na lepidlo a do kapsy si dat par nahradnich matek a sroubu, taky asi ufouknu gumy, bo 2 atm je asi dost, ale je to fakt bozi, uplne jinej svet.Vzdycky jsem jezdil v kombineze a v keckach jsem se bal i k pumpe, na tomhle ne, nevim proc, ale je to desna pohoda, vyrazit si jen tak na lehko a mít cas koukat vokolo a nemit potrebu ulovit vsechno co se vobjevi prede mnou...proste easy...
Filous psal:...mam este dilema, jestli z toho pres zimu udelat neco jakoze peknyho a nalestenyho nebo se na to vysrat a nechat tomu patinu vandrackyho bajku...
...to nevydržíš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous psal:...mam este dilema, jestli z toho pres zimu udelat neco jakoze peknyho a nalestenyho nebo se na to vysrat a nechat tomu patinu vandrackyho bajku...
Nasrat, odřít z toho barvu a nechat na dešti. Pak to jen zalakovat
Bandit pičo!
osiris psal:Filous psal:...mam este dilema, jestli z toho pres zimu udelat neco jakoze peknyho a nalestenyho nebo se na to vysrat a nechat tomu patinu vandrackyho bajku...
...to nevydržíš
..přesně..taky nevěřím tomu,že přeměna z leštiče na vaguse se může jen tak podařit..
Jako bys Ty měl na výběr
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
no čoprácká chamrať se rozrůstá, doufám že tu cedulu na to parkování v benátkách ještě máš
u Tebe sem to jaksi čekal, ale že zrovna Savadža
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
no každopádně at ti to teda jezdí...i s tou belinou
__________________________________________________________________________________
Libor46 psal:Nasrat, odřít z toho barvu a nechat na dešti. Pak to jen zalakovat
Ti nevim, von by Filous byl asi schopnej ten lak voskovat a leštit
TO Filous:
Jako, asi se stalo co muselo, tak ať ti to ještě ke koleni nerozhází plotýnky
A jinak jsem zklamán...bobr v nadpisu a zas abych zachraňoval situaci i pro lidi co čekali něco jinýho než nějakej přitroublej čopr....
https://images.hairyfemalespics.com/pic … _62/06.jpg
Progear 650 (Člen) 11.07.2020 21:06:58 Offline |
Pšán psal:..ano,stárneme,s tím nic neuděláme..
Dobrej pacient, jeste v tricku...
No tak gratulace i kdyz me se to moc nelibi
Btw se rychle dej do kupy a pak te ceka exc a zpet do lesa
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
mno, v přírodě bejvá nejdřív nějaká larva, co se z ní pak vylíhne pěknej motýl
to se tady ale nestalo :)
věděl sem, že Ti to stane bro a užívej ! nicméně je to arcišereda :)
čekám, že mezi Tebou a Myšákem vznikne silný přátelství, páč čoprácká chamraď na to má spoustu času :)))
ale di, Ty brepto ...
woe a nejni to ňáký malý? Šak na tý poslední fotočce vypadáš jak dyž já sednu na kola zákusků?
To Houska: myslíš, že mu začne znovu růst háro? že se nechá pokérovat? Bude nosit šátek na hlavě? Pařit gule v kožeňákoch? Pučovat babu?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
To Filous a nema o jeden hrnec min ? Mas to hezky .
tomasNJ psal:no čoprácká chamrať se rozrůstá, doufám že tu cedulu na to parkování v benátkách ještě máš
u Tebe sem to jaksi čekal, ale že zrovna Savadža
...no mě to dycky přišlo jako zajimavý...tagže:
1/ mam už málo místa na uskladnění a tohle je malý, žádný monstrum a mam to místo scootera
2/ nikam daleko se na tom nechystam, bo je to vo zdraví v mym vjeku
3/ je to technicky jednoduchý
4/ má to řemen, coš se mi líbí víc než kardan
5/ to co z toho je ukutaný je bez zásahu do rámu a dycky se to dá vrátit spátky, to je na tom to nejzajimavější
6/ bylo to za pár drobnejch, f podstatě za cenu činckýho skůtru
7/ přiznávám, že H-D by se mi líbil víc, ale za vobyčejnýho Sportstera bych měl těch Vagabundů minimálně pjet ...a todle je takovej poloviční Sportster
...tagže tag pankáči
Lihy psal:Libor46 psal:Nasrat, odřít z toho barvu a nechat na dešti. Pak to jen zalakovat
Ti nevim, von by Filous byl asi schopnej ten lak voskovat a leštit
TO Filous:
Jako, asi se stalo co muselo, tak ať ti to ještě ke koleni nerozhází plotýnky
A jinak jsem zklamán...bobr v nadpisu a zas abych zachraňoval situaci i pro lidi co čekali něco jinýho než nějakej přitroublej čopr....
...Lihy, čim sem starší, tym míň mě to leštění baví...vo polotýnky strach mam, vo tom žádná...jo a sem rád, že si furt stejnej, bo sem si řikal, esi se na ten nadpis chytíš
huskyb12 psal:mno, v přírodě bejvá nejdřív nějaká larva, co se z ní pak vylíhne pěknej motýl
čekám, že mezi Tebou a Myšákem vznikne silný přátelství, páč čoprácká chamraď na to má spoustu času :)))
...bro, ale dyk přeci víš, že se mi líbjej divný vjeci ...vemu arcišeredu, přijedu na cafe a necham tě svézt a uvidíš, jak budeš mít hubu vot ucha k uchu
Koldan psal:woe a nejni to ňáký malý? Šak na tý poslední fotočce vypadáš jak dyž já sednu na kola zákusků?
To Houska: myslíš, že mu začne znovu růst háro? že se nechá pokérovat? Bude nosit šátek na hlavě? Pařit gule v kožeňákoch? Pučovat babu?
...je to malý, šak su taky malej ...já ti dám pučovat babu, ti zalískám ušiska aš se zas něgde za patnáct let vokážeš
osiris psal:Filous psal:...mam este dilema, jestli z toho pres zimu udelat neco jakoze peknyho a nalestenyho nebo se na to vysrat a nechat tomu patinu vandrackyho bajku...
...to nevydržíš
...předchozí majitel měl kámoše s práškovou lakovnou, tagže co šlo je v prášku, jak se s tym v zimě popereš, ha, e???
Zdenek psal:Já to čekal, Fildo samo že naleštit, patinu zastupuješ Ty, moc přeju. Zdenek.
...Zdendo, patiny už mam na sobě víc než dost ...a díky ...měj se a pozdravuj babičku
Filous psal:osiris psal:Filous psal:...mam este dilema, jestli z toho pres zimu udelat neco jakoze peknyho a nalestenyho nebo se na to vysrat a nechat tomu patinu vandrackyho bajku...
...to nevydržíš
...předchozí majitel měl kámoše s práškovou lakovnou, tagže co šlo je v prášku, jak se s tym v zimě popereš, ha, e???
...tyvole di do prdele to nejde dolů; sundej kola, vyndej motor, vytáhni svazek a celej zbytek zapal a nech to vohořet
osiris psal:Filous psal:osiris psal:
...to nevydržíš...předchozí majitel měl kámoše s práškovou lakovnou, tagže co šlo je v prášku, jak se s tym v zimě popereš, ha, e???
...tyvole di do prdele to nejde dolů; sundej kola, vyndej motor, vytáhni svazek a celej zbytek zapal a nech to vohořet
... ...sem si myslel, že budeš mít radost ...tag se připraf
Filous psal:huskyb12 psal:mno, v přírodě bejvá nejdřív nějaká larva, co se z ní pak vylíhne pěknej motýl
čekám, že mezi Tebou a Myšákem vznikne silný přátelství, páč čoprácká chamraď na to má spoustu času :)))...bro, ale dyk přeci víš, že se mi líbjej divný vjeci ...vemu arcišeredu, přijedu na cafe a necham tě svézt a uvidíš, jak budeš mít hubu vot ucha k uchu
esli to uděláš tak budeš bit :)))
na kafete se samože stav, ale vobludu nech za rohem jako Myšák :)))
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Filous psal:huskyb12 psal:mno, v přírodě bejvá nejdřív nějaká larva, co se z ní pak vylíhne pěknej motýl
čekám, že mezi Tebou a Myšákem vznikne silný přátelství, páč čoprácká chamraď na to má spoustu času :)))...bro, ale dyk přeci víš, že se mi líbjej divný vjeci ...vemu arcišeredu, přijedu na cafe a necham tě svézt a uvidíš, jak budeš mít hubu vot ucha k uchu
na kafete se samože stav, ale vobludu nech za rohem jako Myšák :)))
...ja sebou vemu Mysaka a Lihyho, tym padem budou seredy f presile a budes muset kapitulovat
Filous psal:...ja sebou vemu Mysaka a Lihyho, tym padem budou seredy f presile a budes muset kapitulovat
Hele mě z toho vynech, mě na bobry moc neužije, bych si připadal, že se cucám s Maldou a motorku mám taky pěknou
Lihy psal:Filous psal:...ja sebou vemu Mysaka a Lihyho, tym padem budou seredy f presile a budes muset kapitulovat
Hele mě z toho vynech, mě na bobry moc neužije, bych si připadal, že se cucám s Maldou a motorku mám taky pěknou
No hlavně když to dělá radost.
A tady trochu retra pro čoprchamraď.
https://www.autorevue.cz/gang-hells-ang … bove-fotky
Lepší někdy, než nikdy.
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:
...bro, ale dyk přeci víš, že se mi líbjej divný vjeci ...vemu arcišeredu, přijedu na cafe a necham tě svézt a uvidíš, jak budeš mít hubu vot ucha k uchuesli to uděláš tak budeš bit :)))
na kafete se samože stav, ale vobludu nech za rohem jako Myšák :)))...ja sebou vemu Mysaka a Lihyho, tym padem budou seredy f presile a budes muset kapitulovat
Mám to k Houskoj kousek, čopráckou chamraď naházíme do popelnic
...a bude hůř!
karlos100 psal:Filous psal:huskyb12 psal:
na kafete se samože stav, ale vobludu nech za rohem jako Myšák :)))...ja sebou vemu Mysaka a Lihyho, tym padem budou seredy f presile a budes muset kapitulovat
Mám to k Houskoj kousek, čopráckou chamraď naházíme do popelnic
Jak ty čopráci přijedou, zalezu, zamknu a fertig :)
ale di, Ty brepto ...
Lihy psal:A jinak jsem zklamán...bobr v nadpisu a zas abych zachraňoval situaci i pro lidi co čekali něco jinýho než nějakej přitroublej čopr....
...tohle mi přelézt přes práh, tak to zastřelím hned ve dveřích....ať je bobr chráněný nebo ne....
...špatná značka, špatný počet válců, špatný objem .... prostě velký špatný (přesto že to je vlastně malý)....
Být to alespoň VS 1400 v tomto duchu, tak to ještě pochopím, neb po tom jsem toužil jako kluk namaje rozumu....
Hlavně že Ti to dělá radost....
Filous psal:...navopak Vjetrniku, nechci druhou velkou motorku, tohle je nahrada skutru na courani vokolo komina...
...až přijede objednaný set od pana Ohlinse, tak Ti přijedu ukázat, jak má vypadat a hlavně jezdit skůtr...
Jinak proč ne, já bych se na to Tvoje motokolo nevešel, nebo když, vypadal bych jak Víkec na Ducati......tedy přinejmenším nedůstojně
Banditatom (Člen) 16.07.2020 13:28:32 Offline |
O vzhledu mluvi ten co jezdi na mopedu v ruzovem tricku
VikecB12 psal:A teď si představ,že někteří bajkeři jezdí na mašinách kvuli té jízdě,né kvulívá tomu, jak na tom vypadají Ale to nebude tvůj případ
ouuu, to bylo krutý
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
VikecB12 psal:A teď si představ,že někteří bajkeři jezdí na mašinách kvuli té jízdě,né kvulívá tomu, jak na tom vypadají Ale to nebude tvůj případ
...základ je u toho dobře vypadat... ... nejde čekat na klienta opřený o moped, aniž bys u toho dobře nevypadal...
Petr J. psal:VikecB12 psal:A teď si představ,že někteří bajkeři jezdí na mašinách kvuli té jízdě,né kvulívá tomu, jak na tom vypadají Ale to nebude tvůj případ
...základ je u toho dobře vypadat... ... nejde čekat na klienta opřený o moped, aniž bys u toho dobře nevypadal...
...však jo, to je svatá pravda, moudro z desatera šlapek
osiris psal:Petr J. psal:VikecB12 psal:A teď si představ,že někteří bajkeři jezdí na mašinách kvuli té jízdě,né kvulívá tomu, jak na tom vypadají Ale to nebude tvůj případ
...však jo, to je svatá pravda, moudro z desatera šlapek
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 17.07.2020 19:20:07 Offline |
Kdy bude to dlouhe haro a vous ala krakonos?
Ty vogo Filousi to je paráda takhle si udělat radost věcí, co je možná asi úplně na hovno, ale bude tě těšit. Gratuluju. A chvátajícím škarohlídům bez výtvarnýho cítění, co se jim to zdá vošklivý, ukaž fakáče do jejich zpětnýho zrcátka.
tajnej psal:Ty vogo Filousi to je paráda takhle si udělat radost věcí, co je možná asi úplně na hovno, ale bude tě těšit. Gratuluju. A chvátajícím škarohlídům bez výtvarnýho cítění, co se jim to zdá vošklivý, ukaž fakáče do jejich zpětnýho zrcátka.
...díky Bédo, díky, díky ...fakt s toho mam radost jako sem uš dlouho z ničeho neměl ...a na hovno to je, ale třeba dneska sem na tom jel z Boule v dešti jen f keckách, maskáčích a mikině a bylo mi to uplně fuck, valil sem ho kilo, byla mi zima, ale tlemil sem se f helmě jag debil...fak nevim jag je to možný, ale je to tag
Kuba B12 psal:Savage je super. Koukal jsem na nej odjakziva a nikdy nemel Odvahu a odhodlani pro nej jet. Gratulace
...tak tu vodvahu seber ...dá se to pořídit za tašku hrušek a je to...no prostě divný
Progear 650 (Člen) 26.07.2020 16:58:11 Offline |
Prase psal:To jsou krásný motorky.
Prospect a mluvi bez vyzvani.... To je bordel
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1