Nejsi přihlášen
Županovice 2020 + nohejbal
Protože na srazu ve Mlejně byly tradiční účastníci pro opětovné konání akce, tak jsem s provozovatelem areálu "U štiky" dohodnul termín 11-13.září (Tachec jde do první třídy a tak nechtěl hned první víkend v září ) a potom má Fanda dovolenou.
Dávám do akcí.
Od soboty 14 dní nejsem a tak na případné dotazy nebudu odpovídat
Zkouknu to, až se vrátím.
Pro ty co ještě nebyli a chtějí se podívat dávám odkaz místa.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3069315&a … d=13103598
Re: Županovice 2020 + nohejbal
Ještě jednou ten odkaz na mapu. Ten původní nějak nefachčí.
https://mapy.cz/zakladni?x=14.3069315&a … d=13103598
Tak já to nedám , jedu na každoroční https://youtu.be/YWYOoDb96VA
"Když Tě strach brzdí, přidej plyn"
WenzelB6 psal:taky se hlásim spíš mezi fanouše. Až jak achillovka dovolí
Spíš jde o to, jestli bude komu fandit
Vím, že je ještě měsíc čas, ale budu muset předem říct Fandovi kolik nás asi bude a nebo mu včas oznámit, že to rušíme. Což by byla škoda. Původně tam měl mít nějaký saniťáky a kvůli nám je odřeknul.
Co Vendouš a Tajnej a Čočkin atd ? S Kožakem jsem mluvil a ten ještě neví
Opatrne hlasim, ze bych se taky prijel podivat.
Nevim jestli sam, nebo jestli prijedu i s pani, ale rad bych se zastavil. Byl bych jen v patek vecer a odjel bych v sobotu dopoledne. Vecer uz zase musim pit jinde.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
přátelé začínají se stahovat mraky nad mou účastí
obecně mi přijde esli bys to Přemo neměl zrušit....nedat radím starším, ale nemám z počtu přihlášek dobrej pocit
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:přátelé začínají se stahovat mraky nad mou účastí
obecně mi přijde esli bys to Přemo neměl zrušit....nedat radím starším, ale nemám z počtu přihlášek dobrej pocit
Tak pokud přijedou ty co nejsou přihlášený v akcích, tak by nás mohlo bejt asi 10 ?
To by pro komorní zábavu mohlo stačit. Ještě taky musím zavolat Tajnýmu, ten asi nečte
Dávám tomu do konce týdne prostor, pak musím hospodskýmu dát vědět jestli jako jó a nebo né.
takže je to zrušený, proč...? Mohli jsme normálně přiject, pobavit se, popít, prostě na pohodu... A třeba by se sešlli lidi i na ten nohec, nechápu... Konečně akce kdy mám čas a je z toho zas hovno Sorry ale štve mě to
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
čočkin psal:takže je to zrušený, proč...? Mohli jsme normálně přiject, pobavit se, popít, prostě na pohodu... A třeba by se sešlli lidi i na ten nohec, nechápu... Konečně akce kdy mám čas a je z toho zas hovno Sorry ale štve mě to
To mě Honzo štve taky, i počasí bylo ojednaný Ale bylo nás ve finále přihlášenejch 6 včetně mojí ženy. A spoléhat se, že přijede někdo další
Takže loni to byl asi poslední ročník, sorry. Nohec můžeme dát třeba i ve Mlejně. Hřiště tam někde vzadu bylo .
Stránky: 1