Nejsi přihlášen
je ta spojka v čudu?
Mám Bandita 6 a občas mi klouzne.Co jsem tady četl tak by měla vydržet pomalu 60 000km a já mám něco přes 30tkm.Nemůžou být jenom vyměkklý pružiny?Mám takovej pocit,že když mačkám spojku,tak je to takový jako moc gumový a měkkčí.Klouže to jenom občas když dám plnej za 1 a pak za 2.Na ostatní kvalty mi to nedělá.Většinou by to mělo klouzat na 5 nebo 6,když už je spojka v prdeli.
Re: je ta spojka v čudu?
mě jednou odešla zničeho nic najednou dal sem ji zahulit na rozjezdu a bylo po lamelach zkuzto a hned budeš vedet na čem si zkuz taky čichnout k oleji zapach spojky poznaš jinak je to dost banalni oprava hlavne bacha na to aby se ti nevyndal celej koš a ty zho tam pak špatne vratil a utahl pak by si zkurvil kolo na čerpadlo tak na to dej bacha![]()
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Zdarec,chcu s ejen zeptat na kolik vyjde vymena spojky-odhadem-mam gsf 400 a taky se me spojka moc nepozdava tak chcu jen vedet kolik to tak shruba stoji,je me jasny ze kazdej si za to vezme jiny prachy....
Presedlal jsem na sv650
|
jirka silver (Člen) 21.05.2007 11:59:50 Offline |
Taky jí mám v
vezl jsem mladýho má 70kg a když jsem tomu dal čoud tak klouzla.Má najeto 36 tis.žádný spalouchy jen
asi víc řadím abych jí udržel nad 8 tis + moje váha 91kg.
Najdete nás na každém kilometru
Second Class Citizen
1130 Café Racer
jirka silver psal:Taky jí mám v
vezl jsem mladýho má 70kg a když jsem tomu dal čoud tak klouzla.Má najeto 36 tis.žádný spalouchy jen
asi víc řadím abych jí udržel nad 8 tis + moje váha 91kg.
Proč ji tak nutně potřebuješ udržet nad 8tis? Bandit neni přece supersport.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Pavel_B12 psal:jirka silver psal:Taky jí mám v
asi víc řadím abych jí udržel nad 8 tis + moje váha 91kg.Proč ji tak nutně potřebuješ udržet nad 8tis? Bandit neni přece supersport.
máš plnotučnou,tam je to jináč, u polotučný začíná zábava vot 6 nahoru![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
|
jirka silver (Člen) 22.05.2007 09:18:12 Offline |
Pavel B12 když nechci ztratit stopu s kterejma jedu tak musím točit.Asi mi klouže,protože jsem tam dal RS4t 10W-60.Měl jsem ho tam asi 3x a nic se nedělo teď to klouzne před tím GPS.
Je to teilsyntetisch![]()
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1