Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 16.11.2020 10:36:05 Offline |
Hledám náhradu...
Ahojte, máme tady začátek zimy, tak začnu takovým zimním tématem
Hledám náhradu Hayabusy (kterou možná do budoucna přece jen opravím, ale nevím jak to nakonec dopadne, motor je téměř nesehnatelný).
Pokud byste někdo věděl o nějaké pěkné (ano, Hayabusa je pěkná ) na prodej (rok aspoň 2015) budu rád za tipy , inzeráty jsem prošel a nic moc...
Pokud by busa nebyla, potřebuji cestovní motorku, na kterou sedneme ve dvou, pověsím tři kufry a pořád to pojede . Běžný denní nájezd na dovolené 600-700km. Našel jsem několik náhrad:
Kawasaki H2SX, která ale pro letošní rok nějak není v nabídce, navíc ta cena , starší zatím pochopitelně nejsou
BMW K1300S - které jsou trochu starší, nevím jestli je nějaký nástupce?
KTM 1290 Super Duke GT - vím, je to hnusné , nemá to tak úplně kapoty, ale nic moc jiného není, navíc by to mohlo být docela dobré svezení - nejel jste na tom někdo? Popř. neviděli někteří v servise? Pro tomasNJ: Má to zase špatný počet válců, že?
Budu rád za případné tipy, po čem se event. dívat.
K.a.s.y.m. (Člen) 16.11.2020 16:39:34 Offline |
Re: Hledám náhradu...
Jdi s dobou jako nektery mistni brambory a kup babetu..ta da v dodavce takyv pohode 600-700 km za den.
Za me ta Kawa😄
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
andre.marek (Člen) 16.11.2020 17:02:12 Offline |
V tom případě budu v příštím příspěvku hledat vhodnou dodávku
Taky bych šel do kawy, ale nemám zbytečných 600 tis. a jak jsem psal, nějak ji Kawa letos nenabízí. Nevím proč
andre.marek psal:Ahojte, máme tady začátek zimy, tak začnu takovým zimním tématem
Hledám náhradu Hayabusy (kterou možná do budoucna přece jen opravím, ale nevím jak to nakonec dopadne, motor je téměř nesehnatelný).
Pokud byste někdo věděl o nějaké pěkné (ano, Hayabusa je pěkná ) na prodej (rok aspoň 2015) budu rád za tipy , inzeráty jsem prošel a nic moc...
Pokud by busa nebyla, potřebuji cestovní motorku, na kterou sedneme ve dvou, pověsím tři kufry a pořád to pojede . Běžný denní nájezd na dovolené 600-700km. Našel jsem několik náhrad:
Kawasaki H2SX, která ale pro letošní rok nějak není v nabídce, navíc ta cena , starší zatím pochopitelně nejsou
BMW K1300S - které jsou trochu starší, nevím jestli je nějaký nástupce?
KTM 1290 Super Duke GT - vím, je to hnusné , nemá to tak úplně kapoty, ale nic moc jiného není, navíc by to mohlo být docela dobré svezení - nejel jste na tom někdo? Popř. neviděli někteří v servise? Pro tomasNJ: Má to zase špatný počet válců, že?
Budu rád za případné tipy, po čem se event. dívat.
nejen počet válců, ale i pěkné hnusy
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
andre.marek (Člen) 16.11.2020 20:07:10 Offline |
Však to píšu, že je to hnusné , ale tak moc, že se mi to skoro líbí
..prosím,neberte to tak,že jsem nějak zaujatý..
..i místní GS-káři z toho nemají klidné spaní..
..vlastních zkušeností nemaje..
https://www.motorkari.cz/motobazar/moto … er-1200-xc
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
andre.marek (Člen) 16.11.2020 21:05:03 Offline |
Cestovní enduro určitě ne. Tam není dostatečný výkon. Netvrdím že potřebuju jezdit kdovíjak rychle (ani to neumím ), ale když předjíždím s naloženou motorkou v kopcích, chci mít prostě rezervu a to ty endura nemají - vidím to, když je míjím, jak se plouží za pomalejším autem a bojí se předjíždět na kratších rovinkách , popřípadě se odhodlají, já za nimi taky, dám plný a pak čekám než se pořádně rozjedou...
Lenoch je GSo,ale třeba ten triumf,nebo multistrada určitě né. To má stopadesát koní a letí to dvěstěpade... KTM 1190 jede vo chlup míňnež Tvůj sokolík a možná bude mít i lepší životnost
No a třeba brzdama to busu překonává vo parník. Koně nejsou fšecko.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
andre.marek (Člen) 16.11.2020 21:31:38 Offline |
Viděl jsem testy a že by to letělo se říct nedá. Do té maximálky se to od 190-200 pěkně vleče a to jede sám bez kufrů. Proto jsem vyřadil Multistradu z výběru.
KTM bude trochu živější, na brzdách to busu přejede určitě neskutečně - i vzhledem k novějšímu a elektronickému podvozku od WP. Proto je to jedna z posledních o kterých ještě uvažuji.
Máš problém bro, Busu budeš těžko nahrazovat ...
Co motor z Bkinga ? Těch musí bejt padlejch spousta ...
Na Multošce sem jel, teda v eSku a rozhodně se to nevleče, ale je to prasopes
Fakt je, že letět po poli dveřma napřed na silničních gumách bylo trošku přes čáru
A seš zas na 600+ ...
ale di, Ty brepto ...
..vidím to, když je míjím, jak se plouží za pomalejším autem a bojí se předjíždět na kratších rovinkách redface, popřípadě se odhodlají, já za nimi taky, dám plný a pak čekám než se pořádně rozjedou...
..tohle je spíše o řidiči,né o motorce..
..zažíval jsem to taky..měli 2x tolik koní a nějak jim to nešlo..
..jinak,chtěl jsi tip ,tak jsem jeden poslal..v poho..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
andre.marek (Člen) 16.11.2020 22:09:03 Offline |
Já jsem rád za každý tip
Vím že nahradit skoro nejde
Jinak určitě nejsem "rovinkář", abych někde honil maximálku, ale ukazuje to dobře možnosti motorky při nutnosti rychlé akcelerace (a že takových situací na cestě člověk pár zažije). Já jezdím tak 98% cest ve dvou, z toho určitě 80% s kufry plně naloženými a tam už člověk pozná hodně - překvapivě i u té busy jsem poznal, že při plné zátěži to nejede tak dobře
U hbitosti v zatáčkách vždycky záleží spíše na řidiči a brzdách, tam ten motor tolik neovlivní, ale když to budou táhlejší, přehledné zatáčky, ne překlápěčky tam a zpět, tak busa moc konkurence nemá (Banditatom ví ).
ZZR 1400 samozřejmě bylo horký favorit, ale taky jich moc není, nové opět Kawa přestala nabízet - netuší někdo proč? A s přiděláním kufrů na novější modely opět problém. Navíc většinou černé
andre.marek (Člen) 17.11.2020 06:09:31 Offline |
Taky mám to neblahé tušení, odkud vítr vane... Ale že jsem nikde nečetl nic konkrétního. Navíc ta H2SX by přece nesmyslné emisní limity EU měla splňovat??
...to KTM SuperDuke 1290 GT ma Kakin...prijde mi, ze vam to bude maly...v lete jsme prodali jednu Busu, bilou, s najetejma13t km, kupovanou a servisovanou u nas, ale ta uz je pryc😥...za me zase jedine Busu nebo H2SX nebo ZX-R1400, ze vseho ostatniho budeš zklamanej, protoze to bud bude maly nebo to nepojede...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
huskyb12 psal:Máš problém bro, Busu budeš těžko nahrazovat ...
Co motor z Bkinga ? Těch musí bejt padlejch spousta ...
Na Multošce sem jel, teda v eSku a rozhodně se to nevleče, ale je to prasopes
Fakt je, že letět po poli dveřma napřed na silničních gumách bylo trošku přes čáru
A seš zas na 600+ ...
...motorů z Kinga bude ještě míň si myslim
...Ondro, možná pro tebe budu mít nabídku na Busu...ale je černá...koupená u nás, servisovaná u nás, 100% nepadlá, moc nejetá, v naprostý sérii, ježděná starším pánem a to tak že skutečně, ale nebyla by asi uplně levná...jak budu mít podrobnější info, dám vědět...
P.S. ...ten starší pán je Alešův tchán, kterej uvažuje, že jí pustí, proto mám 100% jistotu, že to není utrápená past...
Banditatom (Člen) 17.11.2020 13:02:39 Offline |
Pane doktore něhaké drzé ne? ale jak psal filous pro tebe asi jen busa
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
andre.marek (Člen) 17.11.2020 18:45:01 Offline |
Filous psal:...Ondro, možná pro tebe budu mít nabídku na Busu...ale je černá...koupená u nás, servisovaná u nás, 100% nepadlá, moc nejetá, v naprostý sérii, ježděná starším pánem a to tak že skutečně, ale nebyla by asi uplně levná...jak budu mít podrobnější info, dám vědět...
P.S. ...ten starší pán je Alešův tchán, kterej uvažuje, že jí pustí, proto mám 100% jistotu, že to není utrápená past...
Budu rád za ev. nabídku, zatím pokukuju po jedné na Slovensku, taky vypadá slušně.
andre.marek psal:Hledám náhradu Hayabusy
Tak po delší době koukám na stránky a co vidím Už jsem se tě chtěl dřív zeptat, jak jsi na tom s opravou a co tomu bylo. Ale nemáš v profilu žádný kontakt
Jo je to tak, jak si na Hayabusu jednou zvykneš, těžko si budeš odvykat. I když současný motorky asi budou mít trochu lepší podvozek a různý elektronický ptákoviny. Já jsem o H2SX taky uvažoval, ale už mě to nějak přešlo. Jinak jí nabízí třeba Harness - novou, ale z roku 2018 a na německým bazaru taky budou. Jiná náhrada za Busu mě nenapadá, cendura se mně nelíbí a třeba Yamaha FJR 1300 taky nebude špatná, ale je těžší a vůbec. Takže přeju štěstí
andre.marek (Člen) 28.11.2020 19:10:59 Offline |
to Přemek: Nějak jsem neměl vyplněný profil Napravil jsem...
Dnes byl známý na Slovensku okouknout jednu Busu 2015. Vypadá dobře, málo najeto, technika v pořádku, drobné kosmetické vady - prasklý přední blatník od zámku kotouče a jeden hluboký vryp boční kapoty. Po mailu tvrdí jaký je pedant a stará se o motorku, přitom kotouče od bláta...
Zase brouk v hlavě.
FJR 1300 jsem tak nějak vyřadil - poměr výkon - váha nic moc
Progear 650 (Člen) 02.12.2020 12:59:59 Offline |
Lubošek psal:já jsem taky pedant ale vždycky chvíli trvá než ty motorky Progear vyčistí
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Mour psal:https://www.youtube.com/watch?v=0pFg298T0Ys
Už jsem to viděl, ale taky jsem se někde doslechl, že by údajně neměla být pro Evropský trh z důvodu eko kreténů.
Ale co je na tom pravdy, nevím...
Snad to byl jen hoax.
V každém případě podle toho videa celkem povedený design.
Bandit pičo!
andre.marek (Člen) 03.02.2021 19:30:13 Offline |
Také už jsem viděl. Už tři měsíce hledám kde co o novém modelu
Právě že by měla být pro Evropu... V pátek se očekává oficiální představení, jsem zvědavý
andre.marek (Člen) 03.02.2021 21:19:36 Offline |
no jo, jen si kopněte do chudáka...
Banditatom (Člen) 04.02.2021 07:18:14 Offline |
Mour psal:huskyb12 psal:Mour psal:https://www.youtube.com/watch?v=0pFg298T0Ys
Ta rána je živá, nerejpej se v tom
...cizi neštěstí vzdycky poteší
Ze ti tu spojku rozeberu a nahazu do kyble😂
Mour psal:huskyb12 psal:Mour psal:https://www.youtube.com/watch?v=0pFg298T0Ys
Ta rána je živá, nerejpej se v tom
...cizi neštěstí vzdycky poteší
__________________________________________________________________________________
Banditatom psal:Mour psal:huskyb12 psal:
Ta rána je živá, nerejpej se v tom...cizi neštěstí vzdycky poteší
Ze ti tu spojku rozeberu a nahazu do kyble😂
počkej, ty ji jako umíš složit
Banditatom (Člen) 04.02.2021 15:55:39 Offline |
tomasNJ psal:Banditatom psal:Mour psal:
...cizi neštěstí vzdycky potešíZe ti tu spojku rozeberu a nahazu do kyble😂
počkej, ty ji jako umíš složit
???
K.a.s.y.m. (Člen) 04.02.2021 16:06:11 Offline |
Mour psal:Banditatom psal:Mour psal:
...cizi neštěstí vzdycky potešíZe ti tu spojku rozeberu a nahazu do kyble😂
...u té motorky je to stejně jedno, posere se zas něco jiného
když jsi si nedal říct a koupil takovej krám tak se nediv
K.a.s.y.m. psal:Mour psal:Banditatom psal:
Ze ti tu spojku rozeberu a nahazu do kyble😂...u té motorky je to stejně jedno, posere se zas něco jiného
když jsi si nedal říct a koupil takovej krám tak se nediv
....heeej, kritizovat si muzu jen ja sam !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2021 07:43:21 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Mour psal:
...u té motorky je to stejně jedno, posere se zas něco jinéhokdyž jsi si nedal říct a koupil takovej krám tak se nediv
....heeej, kritizovat si muzu jen ja sam !!!
Tak hlavne ze jsi spokojenej
Banditatom (Člen) 05.02.2021 09:39:24 Offline |
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2021 10:42:23 Offline |
Banditatom psal:https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/products/hayabusa/
Je venku
Jako necekal jsem ze by z osklivy motorky udelali mavnutim kouzelnyho proutku krasavce,ale ze to bude jeste horsi nez predtim tak tim me prekvapili 😁😁
Banditatom (Člen) 05.02.2021 10:49:56 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/products/hayabusa/
Je venkuJako necekal jsem ze by z osklivy motorky udelali mavnutim kouzelnyho proutku krasavce,ale ze to bude jeste horsi nez predtim tak tim me prekvapili 😁😁
Nahodou si mysli ze se povedla
K.a.s.y.m. psal:Jako necekal jsem ze by z osklivy motorky udelali mavnutim kouzelnyho proutku krasavce,ale ze to bude jeste horsi nez predtim tak tim me prekvapili 😁😁
...podívej se do své garáže a potom si po sobě přečti tu pičovinu, cos napsal....
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2021 16:35:46 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Jako necekal jsem ze by z osklivy motorky udelali mavnutim kouzelnyho proutku krasavce,ale ze to bude jeste horsi nez predtim tak tim me prekvapili 😁😁
...podívej se do své garáže a potom si po sobě přečti tu pičovinu, cos napsal....
Jenze ja se z toho nesnazim udelat prodejni trhak..svuj vkus si nechavam pouze pro sebe😆😆😉
K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Jako necekal jsem ze by z osklivy motorky udelali mavnutim kouzelnyho proutku krasavce,ale ze to bude jeste horsi nez predtim tak tim me prekvapili 😁😁
Jenze ja se z toho nesnazim udelat prodejni trhak..svuj vkus si nechavam pouze pro sebe😆😆😉
...no každopádně nová generace je ze všech tří nejelegantnější, jen je nutno vyměnit ty obří koncovky výfuku, za něco méně prostorově výrazného (prostě z Víkece udělat Progeara)....
K.a.s.y.m. (Člen) 05.02.2021 20:57:37 Offline |
Petr J. psal:K.a.s.y.m. psal:Petr J. psal:
...podívej se do své garáže a potom si po sobě přečti tu pičovinu, cos napsal....Jenze ja se z toho nesnazim udelat prodejni trhak..svuj vkus si nechavam pouze pro sebe😆😆😉
...no každopádně nová generace je ze všech tří nejelegantnější, jen je nutno vyměnit ty obří koncovky výfuku, za něco méně prostorově výrazného (prostě z Víkece udělat Progeara)....
Vyfuky jsou bez debaty👍
kojaksro psal:....líbili se mi fšechny Busy a tahle se mi taky líbí akorát nemám aktuálně ty čtyři kila
....to si partaku trochu priplať
https://m.autorevue.cz/legenda-je-zpet- … 0-otackach
Mour psal:kojaksro psal:....líbili se mi fšechny Busy a tahle se mi taky líbí akorát nemám aktuálně ty čtyři kila
https://m.autorevue.cz/legenda-je-zpet- … 0-otackach
...copak to je? u něj jeden pátek vynechá hospodu
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mour psal:kojaksro psal:....líbili se mi fšechny Busy a tahle se mi taky líbí akorát nemám aktuálně ty čtyři kila
https://m.autorevue.cz/legenda-je-zpet- … 0-otackach...copak to je? u něj jeden pátek vynechá hospodu
...to je jako moje novorocni predsevzeti: Cely leden nepujdu do hospody
Banditatom (Člen) 07.02.2021 18:54:48 Offline |
Mour psal:osiris psal:Mour psal:
https://m.autorevue.cz/legenda-je-zpet- … 0-otackach...copak to je? u něj jeden pátek vynechá hospodu
...to je jako moje novorocni predsevzeti: Cely leden nepujdu do hospody
Ja myslim ze leden unor brezen duben
Banditatom psal:Mour psal:osiris psal:
...copak to je? u něj jeden pátek vynechá hospodu...to je jako moje novorocni predsevzeti: Cely leden nepujdu do hospody
Ja myslim ze leden unor brezen duben
...a několik let po sobě....
Petr J. psal:...a několik let po sobě....
Stránky: 1