Nejsi přihlášen
Tesla nebo Mustang
Zajimave povidani.
https://www.youtube.com/watch?v=xe8SodlQuxk
Cekam ostrkou kritiku od Filouse, Vikece a dalsich.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Tesla nebo Mustang
Filous psal:...cas 10:18, pak to prestava bejt zajimavy...
...mám tě načtenýho ...a kdybys byl statečnej, tak bys to dal ještě někam zhruba k tý jedenadvacátý, pak už jsem si řek, jestli to nevypne mezi tou 10. a 11. minutou, tak ta 21. už je tutovka (to byly v tomhle kinu takový dva zlomový časy)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Progear 650 (Člen) 10.12.2020 20:17:33 Offline |
Dal sem asi 15 vterin...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Sem to dal do konce... Má pravdu v tom,že to pude teoreticky aji bez auta v os. vlastnictví,ale mě auto baví. Když se teda nesere To pak muže vrchnost přijít s tym, že k plození dalších poddanejch není potřeba šukání a zavedou umělou inseminaci.
Jebu na ně z vysoka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Dal sem 30 vteřin, ten řiťopich v modrém polu mě tam začal iritovat jen co otevřel hubu
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Banditatom (Člen) 11.12.2020 07:12:56 Offline |
Co to je za vyjebaneho buzika???
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
Na to jsem taky koukal. On má Mustanga a Teslu a rodinu vozí v nějaké staré plečce od Peugeotu.
Jsem čekal alespoň nějaký Multivan.
Buďte rádi, že jste neviděli ty videa, kde mluví sám. Ty rozhovory co dělá ještě ujdou.
Tak si spravte chuť na tomhle:
https://www.youtube.com/watch?v=2ih9iJOuilg
Tenhle chlap jezdí ve fakt pěkných kouscích.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:Filous psal:...cas 10:18, pak to prestava bejt zajimavy...
...mám tě načtenýho ...a kdybys byl statečnej, tak bys to dal ještě někam zhruba k tý jedenadvacátý, pak už jsem si řek, jestli to nevypne mezi tou 10. a 11. minutou, tak ta 21. už je tutovka (to byly v tomhle kinu takový dva zlomový časy)
...asi už mě znáš dlouho, já to fakt tak ňák vypnul, bo uš sem to nevydržel poslouchat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
No vzhledem k tomu,že má nějaký eko pohnutky,tak se dá počítat i s tým,že má na dvorku slepice,kozenku a za barákem ovečky,takže asi nebude bydlet někde v satelitu,kde by musel mít zámkovou kam oko dohlídne,plastovej plot a elektrickou garáž,aby ho sousedi nepomluvili.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Petr J. psal:Majitel Tesly a Mustangu a před garáží hlída, štěrk a tráva?
No vzhledem k tomu,že má nějaký eko pohnutky,tak se dá počítat i s tým,že má na dvorku slepice,kozenku a za barákem ovečky,takže asi nebude bydlet někde v satelitu,kde by musel mít zámkovou kam oko dohlídne,plastovej plot a elektrickou garáž,aby ho sousedi nepomluvili.
...i ekoterorista se cestou k autu nemusí brodit bahnem, ale může jít po kamenné dřevěné či jinak upravené ploše...ale to vy tam na jihu mezi slepicemi asi nechápete
andre.marek (Člen) 11.12.2020 14:33:28 Offline |
Co je špatného na štěrku? Aspoň mu krásně zasakuje voda a neposílá ji kanálem chudákům sousedům pod sebou - což se děje z většiny ploch u nově postavených domů...
andre.marek psal:Co je špatného na štěrku? Aspoň mu krásně zasakuje voda a neposílá ji kanálem chudákům sousedům pod sebou - což se děje z většiny ploch u nově postavených domů...
..není štěrk, jako štěrk.......on tam má bordel a né upravenou štěrkovou plochu
Stránky: 1