Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Rozšíření ŘP na sk. D ... .??

Mirek D (Člen)
29.04.2007 20:39:34

Rozšíření ŘP na sk. D ... .??

Kdysi jako mladej xicht jsem toužil jezdit autem a motorkej, Udeřil příslušnej věk, nastupoval zrovna kapitalismus do naší země a já získal řidičák B a za měsíc taky A (bez omezení bo žádné kromě fichtlů tenkrát nebylo). Pokukoval jsem aj po sk. C, byla tu možnost totok pořídit na vojně. Ale tam se mi moc nechtělo, jsem silnej ročník a tak jsem se u odvodu vymluvil na slepotu a vono to prošlo. Dostal jsem modrou. Papíry na truck tímto zmizely z výhledu. Nemám-li papíry na truck, nedostanu asi ani sk. D a pak neznám řešení následujícího problému:

Stalo se mi 20.4. že mi zavolal pán z firmy Meteorsport Třebíč. Prej maj před prodejnou nějakou bednu na který je napsaný moje jméno. A nemůžou prej okolo ní jezdit maminky s kočárkama do blízkého kovošrotu. Mám se dostavit a bednu odstranit.

I dostavil jsem se. Bedna veliká, na ní nějaký klikyháky kterým nerozumím a taky moje jméno. Vybavem ostrým nástrojem, jal jsem se řezatihelp

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story1.jpg

Modrou pásku jsem schoval, co kdyby ji chtěli zpět. Nic se nestalo, nic nebouchlo, šmidlám dál.

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story2.jpg

Ha!! Už tam jde kouknout. Copa to tam je? surprisedsurprised

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story3.jpg

JIž je patrné co se v bedně skrývá, takže šroubování přeskočím.... . idontknow

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story4.jpg

Nový stroj je třeba řádně oslavitwine. Celý další týden jsem byl poněkud nesoustředěn na práciidontknow a denně u prodejce s otázkou:"Už přisly ty papíry?"fuck. Zželelo se jim mě v pátek 27.4. večer (bo TP a ostatní stále nedorazilo...), izolačkou přilepily zelenou papírovou převozní ceduli a jeden človíček (já) zažívá nevšední orgasmus. A ta oslava?

Hned ten den odjíždím na náš třebíčský sraz - Zahájení sezony 2007 - a tam se slavilo.
Šampáňo běžně chlastám jen na Silvestra, tak chvíli bojuji se špuntem.... .

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story5.jpg

Moto se mi polévat celé nechce - tak alespoň přední kolo

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story6.jpg

A nechyběli ani čestní hostě a gratulanti.... .

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/MirekD/story7.jpg

A tak se teď nově proháním na stroji kde prý je třeba míti skupinu D, uniformu aj s fusaklama s logem místního dopravce a na zastávce nakládat lidi... . good

Za víkend přes 400 km, tahá za hnáty jako paclík, doplňky jsou na cestě... . goodbigsmile

Autobus je taky Suzuki... .
osiris (Člen)
29.04.2007 20:46:20

Re: Rozšíření ŘP na sk. D ... .??

...už jsem ti přál, ale tady to máš ještě jednou písemně winegoodsmile1
ps: jo a včera klucí hádali (tenhle tip padnul, jako že by ti móc slušela), ale neprozradil jsem smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
29.04.2007 20:47:21

Tož si tu Karosu užijgood

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Palino (Člen)
29.04.2007 20:49:58

Krasavice
goodgoodgood

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
MartysN6 (Člen)
29.04.2007 20:57:22

At slouží good

bobule (Člen)
29.04.2007 21:01:32

tak sem se trefilgood, tož si to Míro ve zdraví užij a přeju max km bez nehodwinebeer

to jebu
Pšán (Člen)
29.04.2007 21:04:48

..tož gratulace,Mirečku..a ta barvagoodgood

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
MAZI (Člen)
29.04.2007 21:27:15

další autobusák do teamu ........  gratuluji ....  jo jo OSI nic nebrozradil good  JEN ŽE MÁME ČEKAT fotoseriál v nejbližších dnech .....  ted teprve poznáš jak to vypadá když neco jede bez velkýho přemlouvání  .... já o víku spotřeba 5,5 bigsmile  jsem přece tůrista

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Lihy (Člen)
29.04.2007 21:37:33

Gratulacegood
padne ti jak prdel na hrnec....nebo ty padneš jí?bigsmile

Mirek D (Člen)
29.04.2007 21:40:54

MAZI psal:

další autobusák do teamu ........  gratuluji ....  jo jo OSI nic nebrozradil good  JEN ŽE MÁME ČEKAT fotoseriál v nejbližších dnech .....  ted teprve poznáš jak to vypadá když neco jede bez velkýho přemlouvání  .... já o víku spotřeba 5,5 bigsmile  jsem přece tůrista

Zajíždět prvních 800 km do 4500 ot/min. ... . No jo, ale na 6-ku to je rychlost přes 150 km/hod.... . bigsmile

Spotřeba? Zatím nelze ani usuzovat... . Tankoval jsem 2 x ... .

osiris (Člen)
29.04.2007 22:02:14

...jj, spotřebě se budeš divit, to má mazi recht good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
MAZI (Člen)
29.04.2007 22:26:23

Mirek D psal:
MAZI psal:

Zajíždět prvních 800 km do 4500 ot/min. ... . No jo, ale na 6-ku to je rychlost přes 150 km/hod.... . bigsmile

Spotřeba? Zatím nelze ani usuzovat... . Tankoval jsem 2 x ... .

no 2 krát tankování to už máš skoro zajeto good  jinak přesne tak okolo 4 tis 130-140km /h

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Filous (Člen)
29.04.2007 22:38:30

...Míro, dříf sem to nestich, tag aš teť velká gratulejšn good ...užívej si to a hodně pohodovejch kiláků good

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Fany (Člen)
30.04.2007 07:16:32

Gratulace velkágoodwine

Kdo nejezdí, nikdy to nepochopí...
Mour (Člen)
30.04.2007 07:25:04

Ať Ti to parťáku jezdí good ....gratulacion převeliký goodbigsmile

jirka silver (Člen)
30.04.2007 07:38:21

Gratulace no je to fakt nádhera nová motyka je nová motyka.
Jo a předělej si profil tohkle není 600sidontknow

Najdete nás na každém kilometru
nety (Člen)
30.04.2007 07:57:59

gratuluju,mooooooccccc pěkná. Mnoho šťastných km.good

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
ABik (Člen)
30.04.2007 08:23:58

Pro jistotu jsem to byl prohlídnout v Třebíči v sobotu na náměstí a bus je to krásný good Ještě jednou gratulace a mnoho pohodových kilometrů goodbigsmile

huskyb12 (Administrator)
30.04.2007 21:29:26

No já se poseru, další autobusák, eště Ti chybí mundůr jako tady kolegovi :)))

a tady je další budoucí autobusák :)))

ale di, Ty brepto ...
PALOUS (Člen)
30.04.2007 21:32:36

Koukám Venda těžkej mazákbigsmileco ta rozhalenka?surprised

Jebat motorky :-)
Eremi (Člen)
30.04.2007 21:35:40

gratulace!!!goodgoodgoodbigsmile

S úsměvem jde všechno líp :o)
Newada (Člen)
30.04.2007 23:02:04

Cestující na pravidelné mezinárodní lince se přepravují za ceny stanovené dopravcem, s platným cestovním dokladem a pouze k sedění v souladu s povolenou obsaditelností vozidla.
Cestující si cestovní jízdenku s místenkou ( dále jen jízdenka ) zakoupí v předprodejních místech s možností využití případných slev podle vyhlášených podmínek dopravcem nebo vyplývajících zákonných ustanovení ČR. Právo na zlevněné jízdné je cestující povinen při zakoupení jízdenky a při každém jejím použití bez vyzvání prokázat příslušným průkazem.
Platí-li cestující u vozidla, nemá nárok na zlevněné jízdné a platí jízdné v plné výši ceny dopravcem stanoveného jízdného. Je třeba, aby přispíval k plynulému odbavení včasným připravením vhodných platidel.
Jízdenka je neplatná, zejména nejsou-li z ní patrny potřebné údaje nedodrží-li cestující podmínky stanovené pro její použití, byla-li vydána na základě nesprávných údajů nebo neodpovídají-li její údaje skutečnosti. Cestující je povinen se při přejímání jízdenky v prodejním místě přesvědčit o tom, zda mu byla vydána podle jeho údajů, zejména zda zaplacené jízdné odpovídá ceně vyznačené na jízdence a zda má správné datum a čas konání jízdy.
Přeprava dětí mladších 6 let bez doprovodu osoby starší 18-ti let není dovolena.
Přeprava osob ve věku 4-26-ti let je zajišťována za slevové jízdné, cestující má nárok na samostatné sedadlo k sedění. V tomto případě je dopravce oprávněn požadovat prokázání věku dané osoby.
Cestující má právo po nastoupení do vozidla obsadit po jednom místě k sedění podle čísla sedadla, vyznačeného na jízdence nebo místence. Tento nárok na zajištěné místo k sedění na uvedený spoj v uvedeném dni a hodině jízdy ztrácí bez nároku na náhradu, neobsadil-li své místo do odjezdu autobusu příslušného spoje z výchozí zastávky, popřípadě do doby před odjezdem spoje, která je uvedena jízdním řádem nebo vyznačena na jízdence.
Cestující si může vzít do vozidla na mezinárodní lince nejvýše 3 zavazadla nepřesahující celkovou hmotnost 50 kg a rozměry jednotlivých zavazadel 30 x 40 x 60 cm.
Z přepravy jsou vyloučeny nebezpečné látky , např. hořlavé, výbušné, uvolňující těkavé plyny, zbraně, střelivo, propan-butanové láhve, psychotropní a omamné látky apod.

Přeprava spoluzavazadel v cestovním prostoru vozu je dopravcem vyloučena. Přepravu cestovních zavazadel mimo prostor pro cestující, vyžadující uložení v určité poloze nebo přesahující hodnotu 3.000,- Kč, jsou jejich majitelé povinni nahlásit řidiči před započetím jízdy. Přeprava těchto zavazadel podléhá poplatku za odbavení a uložení zavazadla do vyhrazeného úložného prostoru vozidla. Ve vozidle může být přepravován v zavazadlovém prostoru vozu čtyřkolový dětský kočárek, řidič může však tuto přepravu odmítnout s ohledem na zaplnění tohoto prostoru cestovními zavazadly ostatních spolucestujících. Dětský kočárek v rozloženém nebo složeném stavu se považuje za cestovní zavazadlo s hodnotou nad
3.000,- Kč a podléhá poplatku z přepravy a uložení do vyhrazeného úložného prostoru vozidla.

Cestující jsou povinni zachovávat opatrnost přiměřenou povaze provozu vozidla a uposlechnout pokynů řidiče vozidla nebo oprávněným pracovníkem dopravce. Cestující se musí zdržet všeho, co by mohlo ohrozit bezpečnost a plynulost přepravy cestujících, pořádek ve vozidle nebo působit rušivě na pracovníky dopravce při výkonu jejich služby nebo působit škodu spolucestujícím.
Zejména není cestujícím dovoleno:
mluvit na řidiče za jízdy
hlučně se chovat, pískat, zpívat nebo provozovat hudbu ve vozidle ( též reprodukovat hudbu a řeč )
vyhazovat z vozidla odpadky a jiné předměty
kouřit ve vozidle v přepravním prostoru pro cestující
zdržovat se v prostoru vyhrazeném pro řidiče
nastupovat do vozidla, které je plně obsazeno nebo které oprávněný pracovník dopravcem prohlásil za obsazené
během jízdy konzumovat potraviny tak, že by mohli znečišťovat přepravní prostor vozidla nebo osobní věci a oblečení spolucestujících.
Řidič nebo oprávněný pracovník dopravce může z přepravy vyloučit cestujícího, který se k přepravě dostavil v podnapilém stavu nebo ve znečištěném oblečení, které by poškodilo osobní věci a oblečení spolucestujících nebo přepravní prostor vozidla pro cestující. V tomto případě nemá cestující nárok na vrácení cestovného podle podmínek dopravce uvedených v jízdním řádu.

Cestující se musí chovat tak, aby nebyli ostatním cestujícím na obtíž nebo je jinak neomezovali v osobní svobodě.

Pro nemocné osoby, invalidy a těhotné ženy ( tj. osoby s průkazem TP, ZTP, nebo ZTP-P, nemocné osoby nebo těhotné ženy, kterým byla vystavena těhotenská karta ), je dopravce povinen vyhradit dvě ( 2 ) místa k sedění. Cestující uplatňující nárok na tato místa jsou povinni se při zakoupení jízdenky prokázat příslušným průkazem.
Dopravce je oprávněn pět ( 5 ) minut před odjezdem spoje uvolnit tato dvě ( 2 ) vázaná sedadla k volnému prodeji pro ostatní cestující. V případě, že cestující s uvedeným typem průkazky uplatní požadavek na přepravu v době, kdy tato rezervovaná místa byla již prodána, nemůže být uvedeným spojem přepraven a bude mu nabídnut dopravcem nejbližší možný spoj s volnými vyhrazenými místy.

Cestující, který z hrubé nedbalosti nebo opilosti, ať úmyslným nebo neúmyslným jednáním, znečistil nebo poškodil osobní věci spolucestujících, vozidlo dopravce nebo jiná zařízení dopravce, a který přes upozornění, popřípadě napomenutí řidiče nebo oprávněného pracovníka dopravce, nadále pokračuje v nedovoleném jednání nebo poškozování majetku, je povinen na požádání oprávněných pracovníků dopravce předložit osobní průkaz totožnosti a sjednat s poškozenou osobou způsob náhrady škody nebo způsob uvedení poškozené věci v předešlý stav. Pokud odmítne, je poškozená osoba oprávněna požádat příslušníka
Policie ČR o sjednání nápravy s použitím zákonných prostředků.
Dopravce je oprávněn stanovit nebo jinak upravit pro příslušnou linku přepravní řád, jízdní řád a systém cen a slev jízdného, s přihlédnutím k ustanovení cenové a sociální politiky a regulace cen Vlády České Republiky.
Přepravní řád, jízdní řád a ceník přeprav je cestující oprávněn vyžádat si k nahlédnutí u dopravce v prostorách prodeje jízdenek a ve vozidle dopravce.
Na mezinárodních přepravách, zejména u typu zájezdové přepravy, mohou být dopravcem stanoveny podmínky přepravy odlišné od ustanovení Silničního přepravního řádu. Pro tuto přepravu platí volná tvorba cen podle smluvních podmínek mezi dopravcem a objednavatelem přepravy.
Platnost přepravního řádu vstupuje v účinnost dnem 20.dubna 2007

Tak gratuluji k zahájení provozu bigsmile

jak dlouho ještě?
maňas (Člen)
01.05.2007 07:35:48

krásná,tak ať to frčí

goodgoodgoodgoodgood

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
maňas (Člen)
01.05.2007 07:36:50

Newada: woe,tys seš nějakej spisovatel nébigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
miaaow (Člen)
01.05.2007 09:58:37

jj, myslim, ze Ti jde k pleti bigsmilegood

Zkusit se má všechno!
Jerry (Člen)
01.05.2007 15:24:58

Tak Míro, dobrýýýý. Hlavně nepadat!!
Tak ať se daří!
A neměli by si autobusáci založit nějakej vlastní chlívek???
Zdar.goodgood

A kurva...
Honza (Člen)
01.05.2007 18:50:07

Preju spoustu pohodovejch kilakugood

01.05.2007 18:59:49

i já gratuluju..
moc hezkáágood

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Bedřich (Člen)
02.05.2007 08:31:57

Pěknégoodgood tak mnoho km bez nehodygoodgood

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
inkvizitorr (Administrator)
02.05.2007 09:00:54

vogo míro v kolik to jede z florence???surprisedbigsmilebigsmilebigsmile gratulace samozřejměgood

doba je temná...
Koldan (Člen)
02.05.2007 09:18:10

tož taky gratuluju eště jednůc.ať to jezdígood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Mirek D (Člen)
02.05.2007 21:18:00

Děkuji všem přejícím i nepřejícím... .

Borák (Člen)
02.05.2007 21:24:43

Míro vopožděně ale přece ...goodgoodgood
gratulace veliká
krásnej stroj f krásnej bajfje

...nikdo nevojebe Ježíše...
XJelen (Člen)
02.05.2007 22:19:13

Tý brďo!!!surprised
Jak nová bigsmile

Tak ať sloužígood

Strýcfajtr !!!
Koldan (Člen)
03.05.2007 07:53:07

Mirek D psal:

Děkuji všem přejícím i nepřejícím... .

Ti nepřející sů lepčí,dyž vidíš tu závist v očích,máš z teho věčí radost vogobigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS