Nejsi přihlášen
Bandit pičo fakan sraz 2021
Zdárek prdi,
je tu nějak mrtvo. To vás všechny něco (někdo) klátí, bo co?
Termín fakan srazu máme daný na srpenec 20.-22.8.2021.
Místo je opět Liščí mlýn ve Frenštátě pod Radhoštěm http://www.liscimlyn.cz/ Penzion, chatky klasika... Penzion upřednostňuji pro malé mimina.
Počítám s klasickým osazením jako každý rok a Kojak vyřídí Sleipovi, že je chci vidět taky.
Tož tu můžete zatím rozjet nějakou tu zimní diskuzi o a třeba vymyslet nějakou novou hru na cestu do hospody
Mějte se a neumírejte... Ta karanténa není zas tak hrozná, zrovna v ní jsem
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 10.01.2021 11:26:11 Offline |
Re: Bandit pičo fakan sraz 2021
Jako vzdy senior a junior chaloupkou na koleckach jo a my take v karantene bo covid ve skolce
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jo tož esli stihnu dřív, nebo by mě dojel vyzvednout Prdlavka
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Filous psal:Banditatom psal:Jako vzdy senior a junior chaloupkou na koleckach jo a my take v karantene bo covid ve skolce
...tagže haranténa
U nás ve školce taky, takže Karol zůstává doma a větší jde do školy.
Banditatom (Člen) 11.01.2021 14:38:30 Offline |
Kukii psal:Filous psal:Banditatom psal:Jako vzdy senior a junior chaloupkou na koleckach jo a my take v karantene bo covid ve skolce
...tagže haranténa
U nás ve školce taky, takže Karol zůstává doma a větší jde do školy.
Ted volali ze skolky a jsme zavreni
Banditatom psal:Kukii psal:Filous psal:
...tagže haranténaU nás ve školce taky, takže Karol zůstává doma a větší jde do školy.
Ted volali ze skolky a jsme zavreni
Tak pevné nervy a bacha na okna 😂
tajnej psal:říká vám mladejm něco jméno Venclovský?
Posledních pár týdnů se snažím otužovat. Pokud to půjde s COVIDem dál jako doposud, tak natrénuji tak, že dám i čubou do Hamburku.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 19.01.2021 16:37:25 Offline |
Mour psal:Ondráš psal:Mour psal:Jojo, vyjmenovaná slova po šč .....začnu:
navščevaŠčuka?
...ščur
Ščur v ďuře?
Zdárek miláčci, potřebuji cca vědět, kolik nás letos bude. Tak se prosím ozvěte.. Bud tu nebo fb nebo 608772303.
Počítám s Kojaksro, Sleip, Máca, Logarex, Pavlin, Tonal, Žirafa, Karlos, Loser + Lojza s pani (možná), Mour, Malda, Přemek, Killerovci, Janna..... Od zmíněných chci potvrzení, že je to ok
další otázka je na papání.. snídaně formou bufetu v so i v ne pro všechny. Jde mi spíš o večeře.. Páteční večeře a tentokrát sobotní večeře bude variabilní... Rendymu se už nechce stát v sobotu u grilu celý večer, takže bud může být vařená večeře nebo pizza od pana domácího nebo si každý ogriluje, co si donese nebo uloví nebo se nají po cestě z výletu. Tentokrát kytarista nebude, bude to čistě Pičo akce, žádná separace... Jelikož mi Alenka začala dělat v Kopřivnici na přestupkovým oddělení, tak paní majitelová mi jaksi nezajistila celý kemp a pronajala mi 2 chajdy... Takže tam zas budou nějací opruzováci, snad to zas nebudou otravovací pumpičky. Doufám, že to snad letos konečně dopadne bez policajtů a sanitek
Dodatek: chci nahlásit vařené večeře.. kolik a jestli v pátek či v sobotu nebo oba dny
Ferda.66 psal:toz ja taky rad poznam novy lidi...muzu se pridat...mam malej stan,a v tom pozdnim case se da zahrat chlastem
stanů se tam vejde dost jen pokud budeš chtít objednat nějakou snídani nebo tak, tak řekni...
Ferda.66 psal:snidani az do postele,to beru nejaky pitchowiny,jako kafe,a nejaky teply parek se studenou kofcou mi uplne staci....jsem borec z vesnice,ke snidani beru i česnecku,nebo chleba se sadlem a cibuli...
...a Vecere....spekacek na grilu bodne....ale to chci asik moc,jak ctu...
Ferda.66 psal:Ferda.66 psal:snidani az do postele,to beru nejaky pitchowiny,jako kafe,a nejaky teply parek se studenou kofcou mi uplne staci....jsem borec z vesnice,ke snidani beru i česnecku,nebo chleba se sadlem a cibuli...
Když si ho někde ulovis případně přivezeš, opečeš, tak ho můžeš mít 😁
Kukii psal:Ferda.66 psal:Ferda.66 psal:snidani az do postele,to beru nejaky pitchowiny,jako kafe,a nejaky teply parek se studenou kofcou mi uplne staci....jsem borec z vesnice,ke snidani beru i česnecku,nebo chleba se sadlem a cibuli...
Když si ho někde ulovis případně přivezeš, opečeš, tak ho můžeš mít 😁
tak ja si neco teda po ceste na tu akci ulovim...nebo kdyz me cvrnkne do prilby najakej obr-chroust,tak budu mit i proteiny
...hele Kukino, vy ste tam loni zmlatili naky pumpicky??? ...to bych snad ty vole taky prijel...akurat mi chybjej ty maly smradi a cizi se mi poslouchat nechce, bo jak pravi klasik (kopirajt Husky), nejni nic votravnejsiho nez cizi parchanti
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...hele Kukino, vy ste tam loni zmlatili naky pumpicky??? ...to bych snad ty vole taky prijel...akurat mi chybjej ty maly smradi a cizi se mi poslouchat nechce, bo jak pravi klasik (kopirajt Husky), nejni nic votravnejsiho nez cizi parchanti
takova legrace se mi taky libi...to ja muzu.Posledne sem nahanel max parchantiky od segry,kteri byly zblnuty z pohadek o hasicich,a chtely hasit dobre udelany taborak,jeste nez jsem si opekl dobry spekacky
Kukii psal:další otázka je na papání.. snídaně formou bufetu v so i v ne pro všechny. Jde mi spíš o večeře.. Páteční večeře a tentokrát sobotní večeře bude variabilní... Rendymu se už nechce stát v sobotu u grilu celý večer, takže bud může být vařená večeře nebo pizza od pana domácího nebo si každý ogriluje, co si donese nebo uloví nebo se nají po cestě z výletu. Tentokrát kytarista nebude, bude to čistě Pičo akce, žádná separace... Jelikož mi Alenka začala dělat v Kopřivnici na přestupkovým oddělení, tak paní majitelová mi jaksi nezajistila celý kemp a pronajala mi 2 chajdy... Takže tam zas budou nějací opruzováci, snad to zas nebudou otravovací pumpičky. Doufám, že to snad letos konečně dopadne bez policajtů a sanitek
Opruzáci to se mě dost dotklo!!!
Dodatek: chci nahlásit vařené večeře.. kolik a jestli v pátek či v sobotu nebo oba dny
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
je to v akcích prdi, tak se tam nahlašte....
návštěvy jsou vítány a mám ještě jednu chajdu v rezervě, tak pičo rodinka ještě nějaká je vítána.
Kdyžtak volejte, tel.č. jsou u popisu akce..
Banditatom (Člen) 15.06.2021 18:57:56 Offline |
Chaloupka na koleckach muze taky?
Banditatom (Člen) 16.08.2021 10:00:50 Offline |
Prej na sichtu
Banditatom (Člen) 22.08.2021 15:52:14 Offline |
My uz take doma kukine a rendymu dik
nehledal se nahodou mobil se super rozlisenim??? Na tohle foto do OP abych si vzal vetsi lupu
Ferda.66 psal:nehledal se nahodou mobil se super rozlisenim??? Na tohle foto do OP abych si vzal vetsi lupu
Zmenšení foto kvůli umístění na foru jestli chceš originál, tak napiš na nějaký můj sociální kanál
Stránky: 1