Nejsi přihlášen
Scottoiler
Ahoj. Jag mate dáfkovač uchycený na kyfce? Já ho měl chycen taků plastelínů, dvojsložkovým tmelem, co sa rozmačká, vytvaruje, přilepi a je z teho spoj jag sfár, i dyž je fakt, že sem dycky měl lehké pochybnosti o tom jag dobře to drží a estli sa ně to nemože urvat a vlitnůt do řetazu. No a teď ho mam pryč páč mi ho gumař urval jag měnil šprcku. Aj si říkám, esi to nedat do řiti úplně. Doby, gdy sem musel mít každů chujovinu na béčku sů pryč a při tem mojem nájezdu je Scott asi aj od věci...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Scottoiler
Ja ho nacpal pod sedacku. A hadice je uchycena na kyvce uchytama co k tomu jsou. Nektery se teda odlepujou ale ok. Puvodne jsem nadrzku chtel soupnout nekam pod plasty ale nedostal jsem se k tomu. Na Nku moc moznosti nemam 😃
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
osiris psal:...je zlatej? jestli ne, tak ho hoď klidně do kopřiv
nó ty vole, máš recht, zlatej nejni:o)
Radek: vogo já myslel dáfkovač na kyfce. To že mám nádobku s volejem f podesedláku je jasný.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.03.2021 09:14:42 Offline |
Koldan psal:Ahoj. Jag mate dáfkovač uchycený na kyfce? Já ho měl chycen taků plastelínů, dvojsložkovým tmelem, co sa rozmačká, vytvaruje, přilepi a je z teho spoj jag sfár, i dyž je fakt, že sem dycky měl lehké pochybnosti o tom jag dobře to drží a estli sa ně to nemože urvat a vlitnůt do řetazu. No a teď ho mam pryč páč mi ho gumař urval jag měnil šprcku. Aj si říkám, esi to nedat do řiti úplně. Doby, gdy sem musel mít každů chujovinu na béčku sů pryč a při tem mojem nájezdu je Scott asi aj od věci...
zespoda M3 do kyvky a zalepit Loktajtem a máš to na věky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
corimec psal:Je to na vkusu každého soudruha.Já jsem proti vrtání.Když jsem měl zadní blatník od ermaxu,který je teda uplně k hovnu,tak jsem taky nenašel odvahu vrtat do kyvky.
hm, já sa nebojím, spíš su lenivej, páč obracat mašinu kolama nahoru, abych ju dostal pot vertikal vrtačku teda jako nebudu. Ae je fakt, že ty drcpásky se ně taky nepáčí, takže ně nic iného asi nezbude
Honzik8719 (Člen) 16.03.2021 11:34:07 Offline |
už to dělají nějaký pátek
https://www.abmoto.cz/scottoiler-mazani … cottoiler/
...relativní kochač...
Stránky: 1