Nejsi přihlášen
Re: BANDIT PIČO SRAZ MLEJN 5.ročník 4.6-6.6 2021
Lubošek psal:chlapci, klid přece si nebudeme kazit takovou "krásnou akci" nějakejma vinama já čestně prohlašuju, že se vožeru
Tak pod to se podepisuju. Jelikož budu celej pátek trdlovat v Mostě a skoro půl roku nachtěně abstinuju , s tím nebudu mít moc práce.
čočkin psal:teprve středa
už trenuješ?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
WenzelB6 psal:tomasNJ psal:čočkin psal:teprve středa
už trenuješ?
už se taky nemůžu dočkat Chrocht & Schrott & Metal
V jeho případě tamburin metal
__________________________________________________________________________________
honza1977 psal:tomasNJ psal:WenzelB6 psal:
už se taky nemůžu dočkat Chrocht & Schrott & MetalV jeho případě tamburin metal
Dyk říkal, že tamburinu nechá doma
No to musí, ale tak jak tak má tamburinu, tak je Mr. Tamburin, takže tamburin metal 🤣
Víš co? Jak bude tambuřit tak dopadne já Habrman
tomasNJ psal:honza1977 psal:tomasNJ psal:
V jeho případě tamburin metalDyk říkal, že tamburinu nechá doma
No to musí, ale tak jak tak má tamburinu, tak je Mr. Tamburin, takže tamburin metal 🤣
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Víš co? Jak bude tambuřit tak dopadne já Habrman
tomasNJ psal:honza1977 psal:
Dyk říkal, že tamburinu nechá domaNo to musí, ale tak jak tak má tamburinu, tak je Mr. Tamburin, takže tamburin metal 🤣
...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 04.06.2021 14:11:59 Offline |
Americkej psal:No ovšem, Prase chce dělat holkám i výtěry, bez kompromisů!
Čím?😁
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
andre.marek (Člen) 05.06.2021 20:16:22 Offline |
Štěpáne díky , bylo skvěle, krásná účast.
Příště ale lepší termín Škoda že jsme letos nemohli pojezdit po Šumavě.
...Stěpáne děkujem, bylo to fajn vás zase všechny vidět ...a Prasečí bandě dík za včerejší polet vokolo Tálína Cesta domů cajk, suchou nohou
P.S. ...dík že jste mě podpořili s fousama ...prej že dědeček a Santa Klaus ...vod Ježíška nic nečekejte
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Nejvíc!!! skvělé jako vždy, všem zúčastněným díky za společnost, bylo to parádní...
Cesta zpět za sucha a slunka luxus
Filous, fakt to sundej
Štěpáne díky. A osazenstvu mlýna za perfektní servis. Jako dycky.
Natách jsem cestu dom pres Brdy, Rožmitál p Třemšínem, Křivoklátsko, Peruc.
perfektni parta sobotní poježdění. Dnes se mi bude zdát o kýťě 😄👍
Kojaku díky. Bezva víkend.
Už jsem si skoro odvyk sedět v partě na pivu a tohle byl dost dobréj trénink na návrat do normálních kolejí.
Také já jsem i přes bábovkové pozdržení u kámošky dorazil v podstatě suchou nohou.
Filousi nesundávej to.
Pátek parádní mejdan do svítání,v sobotu už sem byl marnej Dík Štěpáne Personál opět dobrej,jen teda v pátek brzo zamachlovali výčep,ale jako správní alkáči sme to vyřešili a proběhl "pozdní sběr" a vylemtali sme fšecko co teklo
Mám Vás rát,hovádka
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
nicola.foxx (Člen) 07.06.2021 16:55:12 Offline |
Díkes wole.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 07.06.2021 22:22:04 Offline |
VikecB12 psal:Pátek parádní mejdan do svítání,v sobotu už sem byl marnej Dík Štěpáne Personál opět dobrej,jen teda v pátek brzo zamachlovali výčep,ale jako správní alkáči sme to vyřešili a proběhl "pozdní sběr" a vylemtali sme fšecko co teklo
Mám Vás rát,hovádka
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:VikecB12 psal:Pátek parádní mejdan do svítání,v sobotu už sem byl marnej Dík Štěpáne Personál opět dobrej,jen teda v pátek brzo zamachlovali výčep,ale jako správní alkáči sme to vyřešili a proběhl "pozdní sběr" a vylemtali sme fšecko co teklo
Mám Vás rát,hovádka
pozdní sběr, ten teda byl
taky díkec za pozvání, hezký to bylo Nazpět sem tak čtyřikrát projel deštěm, ale žádná hrůza, osvěžující akorát ně čeká mytí a leštění, abych to měl zase hezčejší než Houska
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:taky díkec za pozvání, hezký to bylo Nazpět sem tak čtyřikrát projel deštěm, ale žádná hrůza, osvěžující akorát ně čeká mytí a leštění, abych to měl zase hezčejší než Houska
bys nesměl mít ty zlaté kola
tomasNJ psal:Koldan psal:taky díkec za pozvání, hezký to bylo Nazpět sem tak čtyřikrát projel deštěm, ale žádná hrůza, osvěžující akorát ně čeká mytí a leštění, abych to měl zase hezčejší než Houska
Je to prostý chasník, vkusu ani za mák nemaje
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:tomasNJ psal:Koldan psal:taky díkec za pozvání, hezký to bylo Nazpět sem tak čtyřikrát projel deštěm, ale žádná hrůza, osvěžující akorát ně čeká mytí a leštění, abych to měl zase hezčejší než Houska
Je to prostý chasník, vkusu ani za mák nemaje
myslíš jako rozumu mdlého, pohledu tupého, postavy nevalné? to su celé já eště že ta motorka, ta motorka je voňavjě krásná a ty kola...
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:huskyb12 psal:tomasNJ psal:
bys nesměl mít ty zlaté kolaJe to prostý chasník, vkusu ani za mák nemaje
myslíš jako rozumu mdlého, pohledu tupého, postavy nevalné? to su celé já eště že ta motorka, ta motorka je voňavjě krásná a ty kola...
no právje...ty kola
tomasNJ psal:Koldan psal:huskyb12 psal:Je to prostý chasník, vkusu ani za mák nemaje
no právje...ty kola
ale di, Ty brepto ...
Tak zvedněte telefony a volejte Štěpánovi, že přijedete..
Termín je daný a pořád stejný, první víkend v červnu
Štěpána to nebaví z důvodu přístupu typu, dám ti vědět týden dopředu aj keců... Ale taková akce se jaksi týden dopředu dělat nedá... Takže volat, nahlásit se a přijet
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:nazdárek prdi, se mi doneslo, že jako letos se MLEJN nebude konat ????
Kojaku neser, já se na to těším celý rok
že mu na ty fórky naletíte dyk by mu to samotnýmu chybělo
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Jak jako že "mlejn nebude"? Chalupu bourat nebudou a žížu mám celoroční. A hlavně, dyk tam s náma počítaj, máme svatou povinnost je nenechat ve štychu!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Jak jako že "mlejn nebude"? Chalupu bourat nebudou a žížu mám celoroční. A hlavně, dyk tam s náma počítaj, máme svatou povinnost je nenechat ve štychu!
nechat hospodskýho ve štychu nikdy!!!
Takže Štěpáne termín už máme
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
tak co teda??ja se po tom Fakan srazu tesil,ze budou na akci vic nez čtyri motorky,a najednou kulovy...hele...kosti mam srovnany,motorka uz davno v uprave/oprave,tak kudla si ze me nedelejte prdEl...tak jaky termin a hlavne misto si mam napsat...p.s.:chlastu jsem nikdy nemel dost
Ferda.66 psal:tak co teda??ja se po tom Fakan srazu tesil,ze budou na akci vic nez čtyri motorky,a najednou kulovy...hele...kosti mam srovnany,motorka uz davno v uprave/oprave,tak kudla si ze me nedelejte prdEl...tak jaky termin a hlavne misto si mam napsat...p.s.:chlastu jsem nikdy nemel dost
3.-5.6. Benešovský Mlýn http://benesovskymlyn.cz/
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Ferda.66 psal:tak co teda??ja se po tom Fakan srazu tesil,ze budou na akci vic nez čtyri motorky,a najednou kulovy...hele...kosti mam srovnany,motorka uz davno v uprave/oprave,tak kudla si ze me nedelejte prdEl...tak jaky termin a hlavne misto si mam napsat...p.s.:chlastu jsem nikdy nemel dost
3.-5.6. Benešovský Mlýn http://benesovskymlyn.cz/
super...tak prece ;-) diky
Kukii psal:Tak zvedněte telefony a volejte Štěpánovi, že přijedete..
Termín je daný a pořád stejný, první víkend v červnu
Štěpána to nebaví z důvodu přístupu typu, dám ti vědět týden dopředu aj keců... Ale taková akce se jaksi týden dopředu dělat nedá... Takže volat, nahlásit se a přijet
takze se teda musim nahlasit pres tel...k tomuto terminu,a k tyhle akci...zajimavy styl akce
Stránky: 1 2