Nejsi přihlášen
Spidermila (Člen) 01.05.2007 07:43:57 Offline |
Re: otevreni
už se to tady několikrát řešilo. vyhledej si to.
no dobrá.......a nechce mi nějaká dobrá duše náhodou poradit nějakej servis kde by se mi na to mrkli a otevřeli to?Nejlépe v Uherskym Brodě.....nejsem doma a jak přijedu tak tam rovnou pojedu a strávim tam pár dní tak bych byl rád kdyby to bylo co nejdřiv......jistě rozumíte
kufor psal:filous
vostrostrelce, mas plne Acko?
ak ne, tak to nerob, svestky ti na to pridu
v poslednej dobe su chytri jak radio
...zas nešil ...při bježný kontrole na to nigdo nepříde...ofšem trable nastanou, pokuť čarostřelec něco vyvede a ňákej inicijativní znalec si začne vovjeřovat skutečnej výkon ...a náhoda je svině
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
no tak na iniciativní blbce nemam teda moc náladu no.....ale právě že mi na to nepřijdou při normální kontrole a kdyby hrozil nějakej problem tak se to zase zavře.....si myslim že nikdy nebylo aby nějak nebylo.......Jo jedinej případ by byl asi kdybych to někde položil.....to by byl průser hned na světě......
Filous psal:...zas nešil ...při bježný kontrole na to nigdo nepříde...ofšem trable nastanou, pokuť čarostřelec něco vyvede a ňákej inicijativní znalec si začne vovjeřovat skutečnej výkon ...a náhoda je svině
no chlape, vcera ma zastavili a pytali sa aj na velkost ponoziek
skontrolovali si na tej motorke uplne secko
takze by som to asi neriskoval :)
murphyho zakony platia a nestastie nechodi po horach
sak to vidis sam
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Petr psal:netuším jak by při běžné kontrole chtěli policajti ověřovat výkontoho bych se vážně nebál
max. při nějaké hooodně škaredé bouračce a tomu taky moc nevěřím..
Pak už zase není co kontrolovat
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petr psal:netuším jak by při běžné kontrole chtěli policajti ověřovat výkontoho bych se vážně nebál
max. při nějaké hooodně škaredé bouračce a tomu taky moc nevěřím..
tak tomu věř,kámoš boural B12
a ke vší smůle měl za sebou přítelkyni takže obecný ohrožení a motorka byla 2měsíce u policajtů na expertíze.
Jinak si docela dokážu představit,že je to dobrej důvod pro pojištovnu jak se vyhnout plnění a pak jde všechno za tebou.
Stránky: 1