Nejsi přihlášen
Pincek trochu jinak..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Banditatom (Člen) 05.11.2021 18:42:48 Offline |
Re: Pincek trochu jinak..
Tak to je peckaKlika jak s iliusina
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Rozumím tomu tak, že borec si vzal rám nějaké staré motorky a do toho si sám navrhl a vyrobil dvouřadý hvězdicový dvoutaktní přeplňovaný 10 válec (kurva to je slov)?
I když teda použil motory z Pionýra tak stejně respekt.
Není někde výkres toho jak to udělal? To byla nějaká diplomka?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 07.11.2021 16:09:04 Offline |
Ondráš psal:Rozumím tomu tak, že borec si vzal rám nějaké staré motorky a do toho si sám navrhl a vyrobil dvouřadý hvězdicový dvoutaktní přeplňovaný 10 válec (kurva to je slov)?
Není někde výkres toho jak to udělal? To byla nějaká diplomka?
ta stará motorka je normální Pérák a ten návrh nebude asi nic vyjímečnýho..je to hvězdicový motor z letadla..jen si to vyrobil sám z dílů z pincka..což jen značí že šel cestou nejmenšího odporu..každopádně je to Kurva pěkný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 09.11.2021 06:10:48 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Rozumím tomu tak, že borec si vzal rám nějaké staré motorky a do toho si sám navrhl a vyrobil dvouřadý hvězdicový dvoutaktní přeplňovaný 10 válec (kurva to je slov)?
Není někde výkres toho jak to udělal? To byla nějaká diplomka?ta stará motorka je normální Pérák a ten návrh nebude asi nic vyjímečnýho..je to hvězdicový motor z letadla..jen si to vyrobil sám z dílů z pincka..což jen značí že šel cestou nejmenšího odporu..každopádně je to Kurva pěkný
Ty bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Ty bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?
no tak mit za prdeli nastrojarnu z Jihostroje a rozpocet - motor by se dal bo je to valec s hvezdici a prevodem kuzelovym na starou kliku akorat plneni smesi nevidim jen tak z hlavy, ale problem by bylo to zlato co to s nim maloval - bo by bylo hodne nepodarku - cti holt je to treba doma
ale jinak respekt k tvurci - by mne zajimala cena po dokonceni
MOTO KOZZI GRISO
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2021 12:56:25 Offline |
Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Rozumím tomu tak, že borec si vzal rám nějaké staré motorky a do toho si sám navrhl a vyrobil dvouřadý hvězdicový dvoutaktní přeplňovaný 10 válec (kurva to je slov)?
Není někde výkres toho jak to udělal? To byla nějaká diplomka?ta stará motorka je normální Pérák a ten návrh nebude asi nic vyjímečnýho..je to hvězdicový motor z letadla..jen si to vyrobil sám z dílů z pincka..což jen značí že šel cestou nejmenšího odporu..každopádně je to Kurva pěkný
Ty bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?
Doma ne,ale v praci bych ho namodelovat a nejspis i vyrobit dokazal. Uz peknych par let se zivym jako konstukter automatickych systemu.On taky urcite nezacal na cistym stole,ale vysel z neceho co uz se nekde vyrobilo..je to jen o chtění a plneni si snu.
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:K.a.s.y.m. psal:
ta stará motorka je normální Pérák a ten návrh nebude asi nic vyjímečnýho..je to hvězdicový motor z letadla..jen si to vyrobil sám z dílů z pincka..což jen značí že šel cestou nejmenšího odporu..každopádně je to Kurva pěknýTy bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?
Doma ne,ale v praci bych ho namodelovat a nejspis i vyrobit dokazal. Uz peknych par let se zivÍm jako konstukter automatickych systemu.On taky urcite nezacal na cistym stole,ale vysel z neceho co uz se nekde vyrobilo..je to jen o chtění a plneni si snu.
chtěl to a udelal to z toho fichla su tam enem válce s palicama jinak nic. taky mi troško neladí to žebrování, myslím že to je i kvuli zástavbové šířce, ale na celé té konstrukci je to asi malá kaňka... taky na tom motoru mi ale chybí nějaký setrvačník... jakmile ubere plyn, hned to spadne s otáčkama dolů, ale jako uplně
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2021 13:01:27 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Ty bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?Doma ne,ale v praci bych ho namodelovat a nejspis i vyrobit dokazal. Uz peknych par let se zivÍm jako konstukter automatickych systemu.On taky urcite nezacal na cistym stole,ale vysel z neceho co uz se nekde vyrobilo..je to jen o chtění a plneni si snu.
chtěl to a udelal to z toho fichla su tam enem válce s palicama jinak nic. taky mi troško neladí to žebrování, myslím že to je i kvuli zástavbové šířce, ale na celé té konstrukci je to asi malá kaňka... taky na tom motoru mi ale chybí nějaký setrvačník... jakmile ubere plyn, hned to spadne s otáčkama dolů, ale jako uplně
Nad tim jsme premyslel taky a vyslo mi z toho ze prave proto tam ma to preplnovani..protoze by jinak nedostal dostatek smesi do valce..protoze normalne tuhle funkci plni prave prostor pod pistem..ktery tam ted vlastne neni.
Kazdopadne je to opravdu pekny kus prace👍
K.a.s.y.m. (Člen) 13.11.2021 13:03:12 Offline |
tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
Ty bys doma zvladl zkonstruovat a vyrobit hvezdivovy motor?Doma ne,ale v praci bych ho namodelovat a nejspis i vyrobit dokazal. Uz peknych par let se zivÍm jako konstukter automatickych systemu.On taky urcite nezacal na cistym stole,ale vysel z neceho co uz se nekde vyrobilo..je to jen o chtění a plneni si snu.
Děkuji korektorovi za opravu hrubek😁
K.a.s.y.m. psal:tomasNJ psal:K.a.s.y.m. psal:
Doma ne,ale v praci bych ho namodelovat a nejspis i vyrobit dokazal. Uz peknych par let se zivÍm jako konstukter automatickych systemu.On taky urcite nezacal na cistym stole,ale vysel z neceho co uz se nekde vyrobilo..je to jen o chtění a plneni si snu.chtěl to a udelal to z toho fichla su tam enem válce s palicama jinak nic. taky mi troško neladí to žebrování, myslím že to je i kvuli zástavbové šířce, ale na celé té konstrukci je to asi malá kaňka... taky na tom motoru mi ale chybí nějaký setrvačník... jakmile ubere plyn, hned to spadne s otáčkama dolů, ale jako uplně
Nad tim jsme premyslel taky a vyslo mi z toho ze prave proto tam ma to preplnovani..protoze by jinak nedostal dostatek smesi do valce..protoze normalne tuhle funkci plni prave prostor pod pistem..ktery tam ted vlastne neni.
Kazdopadne je to opravdu pekny kus prace👍
Jj žádný spodní objem, respektive tak velký že by si válce kradly směs, proto ty kompresory
...
Sem si říkal jestli si toho Í všimneš
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1