Nejsi přihlášen
Zámek
Neví někdo, proc me jde desne tezko zamykat riditka a vubec tocit klicem v zamku? Je pravda ze klic je uz takovej trochu ozuzlanej a vypada i jako malinko zvohlej. Muze byt i neco treba se zamkem v masine? Je mozne aby se treba pokazil a jak je narocne ho pote vymenit. Klic si samozrejme necham udelat novy.
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Re: Zámek
...fildo mastnotu do zámku ty bejku, ty jim radíš voloviny
...čím víc mastný, tím víc se tam nalepí a nachytá bordelu, rozvádět to snad nemusím
...mazivo do zámků je tvořený nosným médiem lihem (a jejda, holomek je všude) kterej se vodpaří a grafitem, kterej tam pak zůstane
...a nebo přímo suchej, potírat klíč a cpát to tam
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
vOjTaB6 psal:škardík psal:Zkus ten klíš při otáčení jakoby naklonit dopředu. Taky sem se trápil než mi to ukázal muj servisák s tim, že to bandity dělaj
My asi budem ze stejnýho kraje, co??? Taky naklánim dopředu
...hlavně abys při tom naklánění dopředu taky nezačal padat hubou na dlaždičku ...dyš ste s teho stejnýho kraje
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Cvrček psal:Mám podobný problém....řídítka se mi ani nedají zamikat Mám rv 97...a kámoš říkal že to jde na všech...hm?...divné
ne že bych se ti smál, ale po zkušenostech co tady vidim se musim ptát: A zatlačíš ten klíč dolů??? Bez toho to zamknout nejde
"Lepší s Parkinsonem panáka rozlít,než s Alzheimerem zapomenout vypít"
nawrc psal:Cvrček psal:Mám podobný problém....řídítka se mi ani nedají zamikat Mám rv 97...a kámoš říkal že to jde na všech...hm?...divné
ne že bych se ti smál, ale po zkušenostech co tady vidim se musim ptát: A zatlačíš ten klíč dolů??? Bez toho to zamknout nejde
hézký
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:...fildo mastnotu do zámku ty bejku, ty jim radíš voloviny
...čím víc mastný, tím víc se tam nalepí a nachytá bordelu, rozvádět to snad nemusím
...mazivo do zámků je tvořený nosným médiem lihem (a jejda, holomek je všude) kterej se vodpaří a grafitem, kterej tam pak zůstane
...a nebo přímo suchej, potírat klíč a cpát to tam
Vogo, líh s grafitovým mazivem.
Občas tohle tvoří rozmrazovač zámků. Ale jen občas, většinou je do rozmrazovače zámků (pokud vůbec) jako mazivo přidáno trochu monopropylenglykolu.
WD-40 mi taky nevadilo v zámku za 5 let. On to není olej v očekávaném slova smyslu. Protože má vlézt i tam kam čert nemůže musí vzlínat a tak většinu tvoří nosná a odpařitelná část a jen malá část je mazivo.
Jako možnost na mazání a rozpohybování bych volil i nějaký sprej na kontakty (elektrokontakt sprej).
Autobus je taky Suzuki... .
Stránky: 1