Nejsi přihlášen
Zimní bandit pičo sraz
zdárek prdi,
předběžný průzkum, jaký by byl zájem o zimní bandit pičo sraz v termínu cca druhý víkend v lednu roku 23 v Jeseníkách.
Vím, že je to daleko, ale chci vědět, jestli má smysl se do toho pouštět. Tak máte možnost se vyjádřit.
Dík kukii
Život je boj-mašina je nej!!!
Banditatom (Člen) 27.01.2022 19:00:15 Offline |
Re: Zimní bandit pičo sraz
Kukii psal:platí to pro všechny včetně manželek a dětí..
ja jsem pro
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 27.01.2022 20:19:03 Offline |
Jakože jo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2022 10:20:52 Offline |
autem asi jo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Banditatom (Člen) 28.01.2022 10:42:30 Offline |
hlemejzd999 psal:autem asi jo
...kdyz prijedes na motorce koupim ti nanuk
hlemejzd999 (Člen) 28.01.2022 20:41:30 Offline |
huskyb12 psal:A budou se dodržovat všechna ta opatření proti té zlé nemoci ?
no... můžeš tu kořalku zapíjet pivem
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 29.01.2022 18:35:39 Offline |
je to sice až za rok ale myslím,že předběžně to slíbit můžu.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
Snažím se o nejmenší zlo pro všechny
XJelen psal:Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
lenost, výmluvy, kecy
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:XJelen psal:Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
lenost, výmluvy, kecy
Jistě, sudety jako sudety :)
ale di, Ty brepto ...
Kukii psal:XJelen psal:Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
Kde v Jeseníkách?
ABik psal:Kukii psal:XJelen psal:Pro mě nereálný, do Jeseníku to mám dál než do Itálie (hlavně časově). Představa, že v neděli jedu po vopici 6 hodin v marastu, mě odrazuje. Už z Jizerek to bylo celkem zátěž . Ale oceňuju, že jste nevolili třeba Vítkovice, nebo Beskydy, to bych to měl jak do Benátek, a nemyslím ty Filousovo
Kde v Jeseníkách?
V takové díře,myslím Ostružná se to menuje
Nevysedavej u fóra a zháněj hoknu,potřebuju jezdit,ať je za co závodit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 31.01.2022 07:03:47 Offline |
VikecB12 psal:ABik psal:Kukii psal:
Snažím se o nejmenší zlo pro všechnyKde v Jeseníkách?
Nevysedavej u fóra a zháněj hoknu,potřebuju jezdit,ať je za co závodit
Ty ses vratil z kolac? Ostruzna je super je tam hospudka s luxusnima utopencama
Banditatom psal:VikecB12 psal:ABik psal:Kde v Jeseníkách?
Nevysedavej u fóra a zháněj hoknu,potřebuju jezdit,ať je za co závoditTy ses vratil z kolac? Ostruzna je super je tam hospudka s luxusnima utopencama
U Vlka? Tam už trefí i Vikec
Banditatom (Člen) 01.02.2022 10:36:43 Offline |
Kukii psal:Místo ještě vyhlížím, ale pokud máte navrhy a zkušenosti kde, tak přijímám vše.
Záleží kolik nas bude. Jinak jeseniky mam vcelku projete a i tech penzionu a hotulu tam vcelku dost znam
Banditatom psal:Kukii psal:Místo ještě vyhlížím, ale pokud máte navrhy a zkušenosti kde, tak přijímám vše.
Záleží kolik nas bude. Jinak jeseniky mam vcelku projete a i tech penzionu a hotulu tam vcelku dost znam
zatím nás je 50 mě se líbí http://www.klepacov.cz/ubytovani/24-uby … a-myslivna
je to na Skřítku...
Banditatom (Člen) 01.02.2022 11:37:25 Offline |
Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
nahod nějaké tipy, kouknu na to, až přestanu vidět růžové jednorožce.. ty drogy, co do mě ted pumpujou, jsou super
andre.marek (Člen) 01.02.2022 12:36:18 Offline |
Jeseník a okolí je asi lepší než skřítek, ale přístup v zimním období nic moc. Je to blbá cesta ze všech stran...
Směřoval bych to někam ke Karlově studánce, Andělská Hora apod., nebo pak kolem Šumperku - Ostružná, Loučná.
Banditatom (Člen) 01.02.2022 13:29:55 Offline |
Kukii psal:Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
nahod nějaké tipy, kouknu na to, až přestanu vidět růžové jednorožce.. ty drogy, co do mě ted pumpujou, jsou super
Prouza ty ses fetak namrskam ti neco do mailu
Kukii psal:Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
Banditatom psal:Kukii psal:Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
Prouza ty ses fetak namrskam ti neco do mailu
rozpadla se mi páteř lehce, tak mi píchaj k obratlům dobrotky
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
to vypadá dobře
Banditatom (Člen) 01.02.2022 16:19:31 Offline |
Mour psal:Kukii psal:Banditatom psal:Ja si myslim ze skritek neni uplne dobra volba spis bych koukal nekde okolo Jeseniku ( mesto) pac ne kazdej je lyzar a tam je kam zajit pro nelyzare.
V lete jo v zime s deckama k nicemu
Banditatom psal:Mour psal:Kukii psal:
nahod nějaké tipy, kouknu na to, až přestanu vidět růžové jednorožce.. ty drogy, co do mě ted pumpujou, jsou superV lete jo v zime s deckama k nicemu
chce to i dětský koutek, at nás ti smradi nezadusí
Banditatom psal:Mour psal:Kukii psal:
nahod nějaké tipy, kouknu na to, až přestanu vidět růžové jednorožce.. ty drogy, co do mě ted pumpujou, jsou superV lete jo v zime s deckama k nicemu
Proc? Ty jsi tam nekdy byl?
andre.marek (Člen) 01.02.2022 18:25:35 Offline |
Místo krásné v létě na motorku (nebo kolo ), ale jinak strašná cesta pro naprostou většinu republiky. I pro nás skoro místní je to tak 3 hodiny autem. Tam jet na víkend je dost nepraktické. Navíc to není v horách = žádný sníh, žádná "jiná" zábava. Do hor relativně daleko.
Zase to bude za jiné ceny než někde v centru hor plus ochota k ubytování takové akce bude vyšší.
nejdokonalejší by bylo něco trochu mimo civilizaci a přitom blízko na kopec na lyže třeba.. něco jako byl ten sraz v Prkenném dole v Žacléři... chtěla jsem něco v Jeseníkách, aby to bylo 3 hodiny pro všechny
https://hotel-petr-bezruc.hotel.cz/?gcl … gLfXfD_BwE
Já vím, že to nejsou Jeseníky a určitě dostanu čočku
Přemek psal:https://hotel-petr-bezruc.hotel.cz/?gclid=EAIaIQobChMIwqyVr8Hj9QIVEtN3Ch1-mAqiEAAYAiAAEgLfXfD_BwE
Uplne jsem si vzpomnel na Goral.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 03.02.2022 18:26:46 Offline |
Ondráš psal:Přemek psal:https://hotel-petr-bezruc.hotel.cz/?gclid=EAIaIQobChMIwqyVr8Hj9QIVEtN3Ch1-mAqiEAAYAiAAEgLfXfD_BwE
Já vím, že to nejsou Jeseníky a určitě dostanu čočkuUplne jsem si vzpomnel na Goral.
To byla prvni vec co me hned napadla
https://hotelnatrojce.cz/
si to prohlídněte.. do konce září budu muset zaplatit zálohu a nahlásit počty
Přemek psal:https://hotel-petr-bezruc.hotel.cz/?gclid=EAIaIQobChMIwqyVr8Hj9QIVEtN3Ch1-mAqiEAAYAiAAEgLfXfD_BwE
...Petr, něco červeného a Bezruč
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Tedy ty interiéry a vlastně i exteriéry to je jedna veliká designovka........autor by v obou případech zasloužil minimálně metál
https://hotelnatrojce.cz/galerie/
https://hotel-petr-bezruc.hotel.cz/?gcl … gLfXfD_BwE
Zdar prdi,
zimní pičo sraz se bude konat 13.-15.1.2023 v https://hotelnatrojce.cz/
organizaci jsem předala Karlosovi. Myslím, že nastal čas se rozmyslet, kdo pojede.
Dík kukii
K.a.s.y.m. (Člen) 24.10.2022 21:23:48 Offline |
Sem po roce nakouknu a vidim Zimak a on zrusen..no tak snad za rok👍
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1