Nejsi přihlášen
Re: Tepelný čerpadlo
Uplně to vidím Dolezeš v noci dom z hospody,v baráku zima,v kamnech tma Tak se s tym hodinu mrdáš,vždycky než se rozhoří třísky,tak zdřímneš. Probereš se,v kamnech zase tma,takže znova třísky... Po hodince se na to vysereš a zalezeš pod duchnu a zatopíš až dopoledne,jak se probereš
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Banditatom (Člen) 01.03.2022 17:22:10 Offline |
Panove topim cerpadlo ( klimatizece)vzduch vzduch s Tomem jsme vymysleli system plovzduchu kerej funguje na jednicku ale ty vase cisla jsou z rise snu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
VikecB12 psal:Uplně to vidím Dolezeš v noci dom z hospody,v baráku zima,v kamnech tma Tak se s tym hodinu mrdáš,vždycky než se rozhoří třísky,tak zdřímneš. Probereš se,v kamnech zase tma,takže znova třísky... Po hodince se na to vysereš a zalezeš pod duchnu a zatopíš až dopoledne,jak se probereš
mezapoměň na rozlitý pívo u kamen :)
ale di, Ty brepto ...
K.a.s.y.m. (Člen) 01.03.2022 18:23:30 Offline |
Drakoxxl psal:K.a.s.y.m. psal:Hmm to máš zhruba 2x tolik co já a platíš stejně...jen ta cena za system je teda šílená z mého pohledu
To sice je, ale při dnešní inflaci a ceně energií snad dobře uložený prachy. Nejvíc je ta bezstarostnost.
Soused vedle v nový dřevostavbě to prokoučoval a v podlaze má elektický topný panely, kterejma netopí, aby ho to nesežralo, takže ani nemůže přejít na TČ. Nechal si dodělat krbový kamna s horkovzdušným rozvodem, takže má pakárnu. Furt lítá do lesa pro dřevo a topí jak blázen. Navíc ten horkovzduch se neumí sám zavřít a tak mu do rána, když přestane přikládat všechno teplo těma rozvodama uteče. Navíc teplu se z těch rozvodů oproti podlahovce dolů moc nechce.
Proto jsem dělal teplovodní podlahovku..tam vždy můžu změnit zdroj..vodě je jedno čim jí ohříváš..a jak říkáš..když chci tak bych se o to nestaral a doma by bylo příjemně..jen na konci měsíce zaplatim ,ale já mám rád živý oheň tak přitápim,ale to už je moje věc.
Jen ta investice do toho tvého systému je něco co bych nebyl ochotný zaplatit ale taky moje věc.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
hlemejzd999 (Člen) 01.03.2022 20:04:35 Offline |
mně to přijde dobrý ne ?
pomalu dvěstě let starej domek, nezateplenej, bez základů,dvacet let starý plastový vokna, dole tři cimry, nahoře dvě (podkroví - vata 25cm pod střechou , bojler, el. sporák, el. topení, sušička,pračka, ( ty jedou nonstop i na drahej proud) , grafika v PC bere občas 275W .. někdy i 10 hodin v kuse )
nevim, jestli by se mi vyplatilo tepelný čerpadlo
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2022 07:11:20 Offline |
hlemejzd999 psal:mně to přijde dobrý ne ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 088578.jpg
pomalu dvěstě let starej domek, nezateplenej, bez základů,dvacet let starý plastový vokna, dole tři cimry, nahoře dvě (podkroví - vata 25cm pod střechou , bojler, el. sporák, el. topení, sušička,pračka, ( ty jedou nonstop i na drahej proud) , grafika v PC bere občas 275W .. někdy i 10 hodin v kuse )
nevim, jestli by se mi vyplatilo tepelný čerpadlo
Ty ale topis i hodne drevem,ne?
hlemejzd999 (Člen) 02.03.2022 16:17:23 Offline |
K.a.s.y.m. psal:hlemejzd999 psal:mně to přijde dobrý ne ?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 088578.jpg
nevim, jestli by se mi vyplatilo tepelný čerpadloTy ale topis i hodne drevem,ne?
no hele to jsem zapomnel napsat, my dycky za ten preplatek koupime dva valniky dreva, mame to na dva roky , takze tak 5- 6 prostorovych skladanych metru propalime v krbovkach ..asi... ja to tak presne nesleduju
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
tomasNJ psal:Marián psal:Si me u te predstavy silne pobavil
...taky sis představil, jak se kolíbe na paňmámě na ovčí kůži a u toho se mu žárem kroutěj chlupy na prdeli??? ...hnusná představa, co???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 02.03.2022 18:15:11 Offline |
Filous psal:tomasNJ psal:Marián psal:Si me u te predstavy silne pobavil
...taky sis představil, jak se kolíbe na paňmámě na ovčí kůži a u toho se mu žárem kroutěj chlupy na prdeli??? ...hnusná představa, co???
Banditatom (Člen) 02.03.2022 20:09:01 Offline |
Kokoti
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:tomasNJ psal:Marián psal:Si me u te predstavy silne pobavil
asi tak... eště ten Houskovo rozlity lahváč tam chybí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1 2