Nejsi přihlášen
zadni blatnik na B12 z 96 Karbon
Jak hledam,tak hledam,tohle tema tu neni,takze se ptam,kdyz jsem to videl na Fakansrazu minulej rok...:
koupil jsem si karboonovej blatnik na kyvku,aby to krapet i vypadalo,kdyz tam mam jedinou sprcku proti strikani bordelu do zadniho pera jen nejaky gumovy bazmek.Cekal jsem na nej 5.tydnu,z Motoforzy,nez dosel....schvalne jsem koukal,jak to maji na fotkach uchyceny ze strany,kde je brzdova hadicka na zadni brzdu,ale dokoukal jsem prd....a realita taky to same...nevim,jak to mam k cemu prisroubovat,aby to drzelo z obou stran ..Ma to nekdo nejak poreseny??Nebo tam pridavat nejaky plechovy drzak?Dikec
odkaz na ten blatnik : https://www.motoforza.cz/zadni-blatnik- … ndit-1200/
odkaz na fotky,jak to vypada na moji kyvce : https://photos.app.goo.gl/4c53pG6c5n1fMSW69
Re: zadni blatnik na B12 z 96 Karbon
Já to tam měl přidělaný nejdříve elektrikářskou drcpáskou a později jsem udelal takový třmen z antikorového plechu.Ale musím tě upozornit,že jsi jen vyhodil prachy.Tenhle laminátovej se kroutí jak hovno v proutí za chvíli popraská a bude ho hoblovat guma.Ten plastovej co je teda zhruba 4xdražší už je trochu jinde.Měl jsem ho od ermaxe i s podsedlovkou,která mi po 10 letech praskla.Dneska jsem rád že mi Filous přenechal starý dobrý origo blatníkDíky Filous
corimec psal:Já to tam měl přidělaný nejdříve elektrikářskou drcpáskou a později jsem udelal takový třmen z antikorového plechu.Ale musím tě upozornit,že jsi jen vyhodil prachy.Tenhle laminátovej se kroutí jak hovno v proutí za chvíli popraská a bude ho hoblovat guma.Ten plastovej co je teda zhruba 4xdražší už je trochu jinde.Měl jsem ho od ermaxe i s podsedlovkou,která mi po 10 letech praskla.Dneska jsem rád že mi Filous přenechal starý dobrý origo blatníkDíky Filous
nemam laminatovej,mam karbonovej....tak by to melo nejak vic vydrzet...
...nafotim ti to az se dostanu do garaze...ale ja teda tunil vic, protoze se mi libi origo kryt retezu, takze jsem uriznul tu cast laminatu a zkombinoval to s originalem, kterej jsem jen decentne zkratil...a trmen pres kyvku na pravy strane bych nezkous, bo jsem estet, na rozdil vod Koldana, takze jsem si vyrobil decentni drzacek z nerezu, kterej je chycenej pod drzakem brzdovy hadice...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...nafotim ti to az se dostanu do garaze...ale ja teda tunil vic, protoze se mi libi origo kryt retezu, takze jsem uriznul tu cast laminatu a zkombinoval to s originalem, kterej jsem jen decentne zkratil...a trmen pres kyvku na pravy strane bych nezkous, bo jsem estet, na rozdil vod Koldana, takze jsem si vyrobil decentni drzacek z nerezu, kterej je chycenej pod drzakem brzdovy hadice...
kurna.,...kupoval jsem Karbon,ne laminat tak budu rad,kdyz mi helfnes,bo to by byla kokotina,do neceho vrtat....a na skrutkach,co drzi brzdovku neni zadne misto,abych neco vrtal
...me se karbon dyzajnove nelibi, takze jsem lakoval, jinak je uplne jedno esi karbon nebo laminat...ja jsem proste rezal a vrtal...na K6 mam drzak brzdovy hadice sroubovanej do kyvky, takze mam drzak pod origo sroubem drzaku...
Filous psal:...nafotim ti to az se dostanu do garaze...ale ja teda tunil vic, protoze se mi libi origo kryt retezu, takze jsem uriznul tu cast laminatu a zkombinoval to s originalem, kterej jsem jen decentne zkratil...a trmen pres kyvku na pravy strane bych nezkous, bo jsem estet, na rozdil vod Koldana, takze jsem si vyrobil decentni drzacek z nerezu, kterej je chycenej pod drzakem brzdovy hadice...
počki počki jak jako estét. vogo já mám zlatý kola, co víc by mohlo doložit mé estetický cítění a ináč třmen, já tam mám enem taký kůsek pásovinky, chycený do kyfky a do blatníčku, tagže krasavec neviditelný vogo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pšán psal:.. není náhodou na Ferdově odkazu na motoforzu bandaska od Americkýho?
No jo, mý Béčko. Já jim tenkrát posílal půlku motorky, podle mejch dílů si pak dělali kopyta. Měl jsem karbonový období a voni byli schopný to uplácat. Držáky na zadní blatník jsem si udělal z nerezu, kyvku vrtnul, říznul závit (M4 nebo M3) a zakápl loctitem. Ňáký třmeny bych nesnesl, fuj tajxl!
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Ferda.66 psal:nejaky mela by to byt stejna 96-99 .ale zrejme neni,kdyz mi tam chybi nejaky drzak
Je to 2001, ty máš kulta. Což je úplně jedno, jde jen o kyvku. Držák tam není u žádný. Jestli máš nepodloženou obavu z vrtání, tak si ho tam dovař.
Americkej psal:Ferda.66 psal:nejaky mela by to byt stejna 96-99 .ale zrejme neni,kdyz mi tam chybi nejaky drzak
Je to 2001, ty máš kulta. Což je úplně jedno, jde jen o kyvku. Držák tam není u žádný. Jestli máš nepodloženou obavu z vrtání, tak si ho tam dovař.
tak jsem si udelal hlinikovou objimku,a poreseno...vcera jsme pro kamose vybiraly nejakou ZRX 1100,a dneska budu resit nejakou estetiku,at to trochu vypada
Americkej psal:V jednom příspěvku dát fotku "objímky" a v tomtéž pak použít slovo "estetika" je... nu, řekněme silnej tabák.
njn...vypada to na nejaky zkoumani dost neesteticky,ale pro me to ucel splnilo,a na prvni pohled ok,a nenapadne
Ferda.66 psal:Americkej psal:V jednom příspěvku dát fotku "objímky" a v tomtéž pak použít slovo "estetika" je... nu, řekněme silnej tabák.
njn...vypada to na nejaky zkoumani dost neesteticky,ale pro me to ucel splnilo,a na prvni pohled ok,a nenapadne
Nic ve zlým na první pohled je to hnus.
Michal Dk psal:Ferda.66 psal:Americkej psal:V jednom příspěvku dát fotku "objímky" a v tomtéž pak použít slovo "estetika" je... nu, řekněme silnej tabák.
Nic ve zlým na první pohled je to hnus.
njn...ale jen pri detailu,jinak je to ukryte za vyfukem,a na druhy pokus to jeste nejak sikovne upravim,aby to nebyl takovy horor...jinak ucel to splnilo,a na estetiku moje motorka nejezdi
Mik jr. psal:..třeba takhle to mám vyřešené já, blatníček stejnej a po vizuální stránce řek bych přijatelnější než objímka http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7c643.jpeg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 40e11.jpeg
mám to vouplně stejně
Koldan psal:Mik jr. psal:..třeba takhle to mám vyřešené já, blatníček stejnej a po vizuální stránce řek bych přijatelnější než objímka http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7c643.jpeg
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 40e11.jpegmám to vouplně stejně
njn...jen me se nechtelo sundavat zadni kolo,a vrtat do kyvky...
Koldan psal:Mik jr. psal:..třeba takhle to mám vyřešené já, blatníček stejnej a po vizuální stránce řek bych přijatelnější než objímka http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7c643.jpeg
Njn, ale ty zlatý kola to kurvěj :)
ale di, Ty brepto ...
Ferda.66 psal:Koldan psal:Mik jr. psal:..třeba takhle to mám vyřešené já, blatníček stejnej a po vizuální stránce řek bych přijatelnější než objímka http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7c643.jpeg
njn...jen me se nechtelo sundavat zadni kolo,a vrtat do kyvky...
Řekl bych,podle fotky,že se ti nechce víc věcí Třeba to umyt. K čemu je karbonovej blatník,když je to na špinavcu Rozeta humus,kola humus,kyvka humus... To je lepší ty prachy projezdit
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
ten kus plechu dojebe tu kyvku jak prase, už jenom vibracema a zapadanym bordelem...
jo a je to hnusne jak cypale tak gdyž se pánovi něchtělo vyndavat kolo
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:ten kus plechu dojebe tu kyvku jak prase, už jenom vibracema a zapadanym bordelem...
jo a je to hnusne jak cypale tak gdyž se pánovi něchtělo vyndavat kolo
jako vždy, optimismus především
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:tomasNJ psal:ten kus plechu dojebe tu kyvku jak prase, už jenom vibracema a zapadanym bordelem...
jo a je to hnusne jak cypale tak gdyž se pánovi něchtělo vyndavat kolojako vždy, optimismus především
a žádná známka punku :)
ale di, Ty brepto ...
VikecB12 psal:Ferda.66 psal:Koldan psal:
mám to vouplně stejněnjn...jen me se nechtelo sundavat zadni kolo,a vrtat do kyvky...
Řekl bych,podle fotky,že se ti nechce víc věcí Třeba to umyt. K čemu je karbonovej blatník,když je to na špinavcu Rozeta humus,kola humus,kyvka humus... To je lepší ty prachy projezdit
ty jsi me odhadl..ja vic jezdim,nez abych to furt jen lestil,a pak si to postavil doprostred obyvaku,a honil si nad tim pero,jak jsem dobrej...a po dalsi vyjizdce to zase jen lestil.Kola jsou cerny,a jsou cisty,jinak jsem to delal ted,kdy je na poradnou mycku jeste kosa...ale zase,kdo jen lesti,at uz cokoliv,nestiha pak jezdit
Lubošek psal:tomasNJ psal:ten kus plechu dojebe tu kyvku jak prase, už jenom vibracema a zapadanym bordelem...
jo a je to hnusne jak cypale tak gdyž se pánovi něchtělo vyndavat kolojako vždy, optimismus především
dyt mě znáš
__________________________________________________________________________________
Ferda.66 psal:VikecB12 psal:Ferda.66 psal:
njn...jen me se nechtelo sundavat zadni kolo,a vrtat do kyvky...Řekl bych,podle fotky,že se ti nechce víc věcí Třeba to umyt. K čemu je karbonovej blatník,když je to na špinavcu Rozeta humus,kola humus,kyvka humus... To je lepší ty prachy projezdit
ty jsi me odhadl..ja vic jezdim,nez abych to furt jen lestil,a pak si to postavil doprostred obyvaku,a honil si nad tim pero,jak jsem dobrej...a po dalsi vyjizdce to zase jen lestil.Kola jsou cerny,a jsou cisty,jinak jsem to delal ted,kdy je na poradnou mycku jeste kosa...ale zase,kdo jen lesti,at uz cokoliv,nestiha pak jezdit
a jaký že je teda ten nájezd km za sezonu? Máme tu jednoho a ten jezdí jak ty píšeš. Ale on má nájezd 50tkm za sezonu
Ferda.66 psal:VikecB12 psal:Ferda.66 psal:njn...jen me se nechtelo sundavat zadni kolo,a vrtat do kyvky...
Každej to máme jinak hozený
Já sem aji motokrosa pucoval zubním kartáčkem
Napřed:
Potom:
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ferda.66 psal:ja vic jezdim,nez abych to furt jen lestil,a pak si to postavil doprostred obyvaku,a honil si nad tim pero,jak jsem dobrej...a po dalsi vyjizdce to zase jen lestil.Kola jsou cerny,a jsou cisty,jinak jsem to delal ted,kdy je na poradnou mycku jeste kosa...ale zase,kdo jen lesti,at uz cokoliv,nestiha pak jezdit
Hele to se i dá pochopit, někdo to prostě neřeší. Ale pak se nediv, že když se tu zkoušíš "chlubit" jak jsi šikovnej, že Ti nikdo moc netleská.
Americkej psal:Ferda.66 psal:ja vic jezdim,nez abych to furt jen lestil,a pak si to postavil doprostred obyvaku,a honil si nad tim pero,jak jsem dobrej...a po dalsi vyjizdce to zase jen lestil.Kola jsou cerny,a jsou cisty,jinak jsem to delal ted,kdy je na poradnou mycku jeste kosa...ale zase,kdo jen lesti,at uz cokoliv,nestiha pak jezdit
Hele to se i dá pochopit, někdo to prostě neřeší. Ale pak se nediv, že když se tu zkoušíš "chlubit" jak jsi šikovnej, že Ti nikdo moc netleská.
koukam,...jak to tu chodi...a taky jsem zvedavej,kolik lestitelu bude naskladanejch na akci ve Mlejne,kdyz do Frenstatu toho na motorce moc neprijelo Ale proste jsem sikovne,i kdyz asik jen pro sebe
...a ja bych rek, ze jich tam bude dost...a ve Frndostate je to primarne pro rodinky s detima, tagze sou takovy, co to moc nevyhledavaj, bo jak rika jeden mistni klasik, "nejni nic protivnejsiho nez cizi harant"
Ferda.66 psal:Americkej psal:Ferda.66 psal:ja vic jezdim,nez abych to furt jen lestil,a pak si to postavil doprostred obyvaku,a honil si nad tim pero,jak jsem dobrej...a po dalsi vyjizdce to zase jen lestil.Kola jsou cerny,a jsou cisty,jinak jsem to delal ted,kdy je na poradnou mycku jeste kosa...ale zase,kdo jen lesti,at uz cokoliv,nestiha pak jezdit
koukam,...jak to tu chodi...a taky jsem zvedavej,kolik lestitelu bude naskladanejch na akci ve Mlejne,kdyz do Frenstatu toho na motorce moc neprijelo Ale proste jsem sikovne,i kdyz asik jen pro sebe
Fakan sraz je od slova FAKAN, takže se jezdí autej s fakanama, ale ti už si poznal ve Mlejně bude mnoho leštitelů, pokud Mlejn bude
Život je boj-mašina je nej!!!
Filous psal:...a ja bych rek, ze jich tam bude dost...a ve Frndostate je to primarne pro rodinky s detima, tagze sou takovy, co to moc nevyhledavaj, bo jak rika jeden mistni klasik, "nejni nic protivnejsiho nez cizi harant"
mas recht...o to je snadnejsi se rychle ozrat,at se s tebou fakani prestanou bavit,a ty muzes v klidu pokracovat
huskyb12 psal:Koldan psal:Mik jr. psal:..třeba takhle to mám vyřešené já, blatníček stejnej a po vizuální stránce řek bych přijatelnější než objímka http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 7c643.jpeg
Njn, ale ty zlatý kola to kurvěj :)
no tý vogo ty seš drzej jag vopice, prej kurvjej. eště sem zapomněl, že ten páseček je samo leštěnej, to aby to nerušilo tu ladnů estetiku, vořešprute
Banditatom (Člen) 04.03.2022 21:33:05 Offline |
Koldan psal:huskyb12 psal:Koldan psal:
mám to vouplně stejněNjn, ale ty zlatý kola to kurvěj :)
no tý vogo ty seš drzej jag vopice, prej kurvjej. eště sem zapomněl, že ten páseček je samo leštěnej, to aby to nerušilo tu ladnů estetiku, vořešprute
Ty cekas vkus od prazaka
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Koldan psal:huskyb12 psal:
Njn, ale ty zlatý kola to kurvěj :)no tý vogo ty seš drzej jag vopice, prej kurvjej. eště sem zapomněl, že ten páseček je samo leštěnej, to aby to nerušilo tu ladnů estetiku, vořešprute
Ty cekas vkus od prazaka
@Banditatom: děkuju ti kamarýde žes ňa potpořil
@tomasnj: zatím jen dvjě sedmičky, ale ušiska ťi možu zaliskat do hlavy furt pankáču vořešpruťáckej su f objemofce
Koldan psal:Banditatom psal:Koldan psal:
no tý vogo ty seš drzej jag vopice, prej kurvjej. eště sem zapomněl, že ten páseček je samo leštěnej, to aby to nerušilo tu ladnů estetiku, vořešpruteTy cekas vkus od prazaka
@tomasnj: zatím jen dvjě sedmičky, ale ušiska ťi možu zaliskat do hlavy furt pankáču vořešpruťáckej su f objemofce
no už sem myslel, že si ty bobule přestal žrát, tak to budu mít rychle zasebou
Koldan psal:Banditatom psal:Koldan psal:
no tý vogo ty seš drzej jag vopice, prej kurvjej. eště sem zapomněl, že ten páseček je samo leštěnej, to aby to nerušilo tu ladnů estetiku, vořešpruteTy cekas vkus od prazaka
no už sem myslel, že si ty bobule přestal žrát, tak to budu mít rychle zasebou
Banditatom (Člen) 06.03.2022 17:59:47 Offline |
tomasNJ psal:Koldan psal:Banditatom psal:
Ty cekas vkus od prazaka@Banditatom: děkuju ti kamarýde žes ňa potpořil
@tomasnj: zatím jen dvjě sedmičky, ale ušiska ťi možu zaliskat do hlavy furt pankáču vořešpruťáckej su f objemofceno už sem myslel, že si ty bobule přestal žrát, tak to budu mít rychle zasebou
Pičo sleva na veškeré služby a produkty je samozřejmost
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:tomasNJ psal:Koldan psal:
@tomasnj: zatím jen dvjě sedmičky, ale ušiska ťi možu zaliskat do hlavy furt pankáču vořešpruťáckej su f objemofceno už sem myslel, že si ty bobule přestal žrát, tak to budu mít rychle zasebou
Pičo sleva na veškeré služby a produkty je samozřejmost
ty hned čuješ kšeft
Život je boj-mašina je nej!!!
Stránky: 1