Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 6.ročník 3.6-5.6 2022
...přátelé, kamarádi a , jenom aby jste věděli, nevysral jsem se na to, ale doba je zlá a proto by bylo fajn se zase pěkně po roce sejít, pojezdit, vožrat se, zabékat a to jde ve mlejně i 2x až 3x
...termín máme zarezervovaný jako vždy na první víkend v červnu, tedy 3.6-5.6 2022. http://benesovskymlyn.cz/
Důležité je aby nás byl jako vždy hojný počet, aby jsme to tam měli sami pro sebe a proto Vás i poprosím, řekněte si to mezi sebou, kdo víte kdo z Vašeho okolí jezdil aby se mi ozval nebo se zde přihlásil, dost mi to pomůže
...vše je stejné jako vždy nic měnit nebudeme, když to vždy fungovalo a tedy:
Ubytování:
Lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Lůžka v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové jsou vybaveny umyvadlem a WC.
Cena za penzion je 350,-Kčza 1 pussy/noc, včetně povlečení.
Cena za bungalov 300,-Kč za 1 pussy/noc, včetně povlečení.
Cena stan, nebo pod jedlí 100,- za osobu/noc.
Ubytování rozděluji já, stačí jen napsat zda chcete penzion, bungalov či stan. Kdo není ve skupince a jede sám nebo ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase. Nemusíte se bát vím o Vás vše
Strava:
Páteční večeře bude hovězí gulášek, knedlík nebo chleba a cibule 150,-Kč/ za 1 , jako vždy si můžete přidat
V sobotu a v neděli bohatá snídaně formou bufetu švédských stolů (ne trojky) + klasika polívčička 100,-Kč/ za jednu snídani
Kdo bude kalit v sobotu od rána a vyjížďka mu nic neříká (kojaksro, sujazuwaki a spol. tak si bude moci dát oběd (gulášek, řízek, smažák atd. jako vždycky)
Na sobotu večer budeme mít zase kýtu z trouby (včetně full příslušenství) formou bufetu, 150,-Kč/ za 1
Komu jídlo nebude stačit, budou chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal. (klobása, utopenci, hermelíny, rybičky budou po celou dobu)
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Plzeňský Prazdroj 12° a Krušovická 11°.
Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátů by měla bejt jako vždy dostačující. Víno a nealko pro princezny také.
Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat, jak to začnete cucat, kupují se petky, plechy, lahve a kalí se dál, nebo dete spát!
V pátek a sobotu večer posedíme, popijeme, požereme a zabékáme (Vendouš opět odevzdává klíče od biku raději při příjezdu)
Na sobotu přes den super poježdění po šumavě (kdo bude chtít, dám mu za beer pár dobrejch tipů, koupání, sportovní vyžití v areálu
V neděli se po snídani seberete a se zbytkáčem pojedete vesele jako vždycky domů
Pokyny, jak na to?
Pan Jantar si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak udělá následující:
1. napíše se nejpozději k 10.5.2022 do akcí nebo sem do vlákna s tím, že uvede, kolik lidí s panem Jantarem přijede, jaký chce spaní (stan pokoj či bungalov) a počet. Pokud napíše full víkend bungalov, nebo full víkend penzion, je myšleno celý víkend ubytování, dvou snídaní, páteční večeře a sobotního opékání kýty. Kdo nejede na celý víkend se holt trošku rozepíše a zároveň mi pošle na účet 1032615012/3030 platbu za ubytování a stravu. VS uveďte číslo mobilu a do zprávy pro příjemce nick nebo jméno.
2. Když nemá pan Jantar registraci na stránkách písne mě na mail abmoto@email.cz
3. Takže pokud se pan Jantar se odváží vzít si sebou doprovod a s baťůžkem stráví v naší společnosti celý víkend, tak mi pošle na oučet celkem 2200,-Kč (bungalov) nebo 2400,-Kč (penzion), čímž bude zaplaceno ubytování a jídlo na celý víkend pro dvě osoby. Logicky je to za za jednoho půlku 1100,-Kč a 1200,-Kč, kdyby Vám ani to nepomohlo dejte mi vědět a já Vám poradím Jantaři
...1full víkend penzion 1200,-Kč, pá/so 600,-Kč, so/ne 600,-Kč
...1full víkend bungalov 1100,-Kč, pá/so 550,-Kč, so/ne 550,-Kč
4. Pokud si to pan Jantar po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a s radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo. Kdo ve mlejně s náma ještě nebyl, neví vo co v životě přišel
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor bez kterejch by to nebylo to pravý chlastací.
....dyckymlejn
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 09.03.2022 16:50:26 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 6.ročník 3.6-5.6 2022
Letos to nedam, terminova kolize se zavodem na Slovensku
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Letos to nedam, terminova kolize se zavodem na Slovensku
Aha kurva... Na gumkáče jsem zapomněl
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Jeden Americkej, Z pátka na sobotu. Tedy 1xguláš, jedna snídaně a mezitím jedna postel s peřinou v penzíku. Jo a novinka, začal jsem abstinovat. Sám jsem zvědavej, jestli vás snesu i s čistou hlavou
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Jeden Americkej, Z pátka na sobotu. Tedy 1xguláš, jedna snídaně a mezitím jedna postel s peřinou v penzíku. Jo a novinka, začal jsem abstinovat. Sám jsem zvědavej, jestli vás snesu i s čistou hlavou
Ty seš odvaha
Život je boj-mašina je nej!!!
Americkej psal:Jeden Americkej, Z pátka na sobotu. Tedy 1xguláš, jedna snídaně a mezitím jedna postel s peřinou v penzíku. Jo a novinka, začal jsem abstinovat. Sám jsem zvědavej, jestli vás snesu i s čistou hlavou
Kámo ty mě děsíš
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Lubošek psal:Americkej psal:Jeden Americkej, Z pátka na sobotu. Tedy 1xguláš, jedna snídaně a mezitím jedna postel s peřinou v penzíku. Jo a novinka, začal jsem abstinovat. Sám jsem zvědavej, jestli vás snesu i s čistou hlavou
Kámo ty mě děsíš
Basak z jedne kapely kde jsem hral rikal neco podobneho... Ze si da od chlastu oraz...
Pak jsem se od jeho segry dozvedel, ze to s nim svihlo, byl nejaky cas v nemocnici a doktori mu rekli, ze dalsi panak uz muze byt jeho posledni. Budiz mu ale ku cti, ze to furt drzi.
Tak doufam Jirko, ze tohle neni tvuj pripad.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Teda jako švihnout to se mnou nešvihlo, přesto se mý testy felčarům nepozdávaj delší dobu. Cukrovku jsem zkoušel přepít tři járy. Jenomže jsem už chlastal ligu, kdy jsem začal srát sám sebe...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Progear 650 (Člen) 16.03.2022 14:22:44 Offline |
VikecB12 psal:Námořník abstinent,to sem ještě nezažil
U mě klasika,když se nic neposere,tak dofrčím,postavím stan a setnu se jak hovado
"44 HONDA CBR 600RR 44"
StrangerPetr (Člen) 31.03.2022 10:29:28 Offline |
Zdar, jak se stanem? Taky dopředu platba?
hlemejzd999 (Člen) 10.04.2022 13:53:11 Offline |
jedu na páteční zahajovací ceremoniál + sobota ráno
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Kukii psal:za Rendyho holub odlít, za mě ještě zůstává.. zatím to vypadá, že místo Mlejna budu někde v lázních
Mlejn - to jsou svým způsobem taky lázně
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
tachec psal:Kukii psal:za Rendyho holub odlít, za mě ještě zůstává.. zatím to vypadá, že místo Mlejna budu někde v lázních
Mlejn - to jsou svým způsobem taky lázně
To sice jo, ale pojišťovna mi Mlejn nezaplatí musí mě dát nejdřív dohromady, abych byla schopná tam dojet
Taky dorazím ksichti, dlouho sem vás neviděl . Ještě snad aji Vikec dojede.
...jen pro info, nebudu sem dávat, kdo všechno jede, páč některý xichti budou překvapení
...aktuálně je nás asi 60 +- a další jistě přibudou.
...jen pro info, trošku sračkovatíte, co nedáváte full vejkend
hlemejzd999 (Člen) 02.05.2022 12:27:26 Offline |
holub vodešel
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
sem redy. fčera svody lesk jak blesk , aku flexou s lamelovým filcem a modlou pastou Myšlenka šly by tím nádherně i lemy disků, ale hned jsem si za tu kravinu preventivně nafackoval.
Štěpo, holub už musel přistát
kojaksro psal:...jen pro info, nebudu sem dávat, kdo všechno jede, páč některý xichti budou překvapení
...aktuálně je nás asi 60 +- a další jistě přibudou.
...jen pro info, trošku sračkovatíte, co nedáváte full vejkend
ja se hlasim na cely vikend,at slyznu tu krityku za ten zadni blatnik osobne a hlavne at potkam vic motorek,nez na tom detskym srazu
Ferda.66 psal:z matiky jsem byl vzdycky na pytel...takze posilam havrana s doplatkem....
...(holuby uz dosly,vetnamci je u nas na nadrazi davaj do gyrosu)
Nic ve zlým ale ta čeština taky žádná hitparáda
Hele čurani jaká čeština jakej Komenský, dnes si ani nepřečteš česky co si máš dát na žrádlo,tak a proto me sme bele a bodeme Hanáce a moravace Bandit pico🍺😛🇨🇿
Pijme pivo s bobkem, jezme Bedrník nebudeme stonat nebudeme mřít!
Luis psal:Hele čurani jaká čeština jakej Komenský, dnes si ani nepřečteš česky co si máš dát na žrádlo,tak a proto me sme bele a bodeme Hanáce a moravace Bandit pico🍺😛🇨🇿
Hele to nic to v Asii nemůžete pochopit.
Michal Dk psal:Ferdoj ta čeština taky žádná hitparáda.Komenskej by byl dost smutnej.
a kdyz tu napise Filous,to svy gde,nebo f misto v tak se kfuly Komenskemu nikdo nečerti....jsem z moravy,mluvim spisovne,ne s prazskym prizvukem.tak kliiiiid
andre.marek (Člen) 10.05.2022 21:34:17 Offline |
Tak si nás teda taky napiš. 2x full víkend, bungalov.
Holt když bude nejhůř tak to zkrátíme a pojedeme sušit.
Holub odletěl.
karlos100 psal:kojaksro psal:....takže přátelé, aktuálně se nás tam votočí 69
počítám, že se číslo ještě navýšíCo máš proti 69?
Přijde čas, že ti najednou dá víc 96
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
...to Karlos 69 je super, ale ne ve mlejně
...to Vikec, počítal jsem, že si to nebudeš chtít nechat ujít
...toFido, dej vědět co nejdřív, postel bude dycky, rád Tě uvidím
...to 1977, ...to bylo jasné ne?
...to všichni, asi bude mejdan
Štěpo budu se snažit překecat doktora, že mám rodinnou sešlost a nutně tam nesmím chybět a ještě musím překecat Rendyho, aby mi odřídil auto, bo v pátek ráno jdu na nitrožilní drogy
...přátelé, kamarádi , na pátek je vše nachystáno, bude nás kolem 70 v pátek a 50 v sobotu, takže si to určitě užijeme.
Od 16,00 na Vás čeká plný servis, budeme tedy blahý
Počasí je objednané, takže se budu těšit v pátek
Progear 650 (Člen) 31.05.2022 17:10:49 Offline |
Budeme na Vas myslet z Kopčan
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:Tak si mě tam připiš Spaní ve stanu,pátek žvanec,sobota žvanec a samože 2x snídaně Peníze dneska odletí
v kolik pojedeš, já pojedu okolo Brna asi v 15:30?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:VikecB12 psal:Tak si mě tam připiš Spaní ve stanu,pátek žvanec,sobota žvanec a samože 2x snídaně Peníze dneska odletí
ja se pokusim od Brna vyjet kolem 2.odpoledne...ale po dalnici nepoletim,takze asik kazdy vzlast,co?? I kdyz bych se rad k nekomu pridal
Koldan psal:VikecB12 psal:Tak si mě tam připiš Spaní ve stanu,pátek žvanec,sobota žvanec a samože 2x snídaně Peníze dneska odletí
Já bych chtěl odletět dřív,abych se mohl courat a trochu se svézt. Teda pokud budu mít volno.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kukii psal:Já vám budu připijet z lázní
Bohužel mi pivní lázně prý nepomůžou, tak jako tyto
Buďte blahý a doveďte mi Rendyho spát
Ty vole Kukíno neser,bude večírek
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kukii psal:Já vám budu připijet z lázní
Buďte blahý a doveďte mi Rendyho spátTy vole Kukíno neser,bude večírek
Taky mě to štve, ale zase příští rok už budu moct přijet na motorce
karlos100 psal:
už jste vyjeli jo?
Strýcfajtr !!!
karlos100 psal:
to by me zajimalo,co je to za lepidlo,ze ty motorky tak drzi svisle...??
Kukii psal:VikecB12 psal:Kukii psal:Já vám budu připijet z lázní
Buďte blahý a doveďte mi Rendyho spátTy vole Kukíno neser,bude večírek
Taky mě to štve, ale zase příští rok už budu moct přijet na motorce
tak prijed na fakan sraz na motorce...tvuj vezme deticky do auta,a aspon se s nama projedes
Děkuji moc za vzkaz, jste miláčci.. Díky moc.. Bohužel po 6 letech kalby mě dohnala má páteř, ale příští rok dojedu na motorce, i kdyby čert na koze jezdil, což budu!! štve mě to, chybíte mi, mám vás ráda a připijím všem na zdraví a do mrtva BANDIT PIČO NAVŽDY!!!
...opět boží
🎪🔁
a
https://www.youtube.com/watch?v=tw9WL0xkiCw
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kukii psal:Děkuji moc za vzkaz, jste miláčci.. Díky moc.. Bohužel po 6 letech kalby mě dohnala má páteř, ale příští rok dojedu na motorce, i kdyby čert na koze jezdil, což budu!! štve mě to, chybíte mi, mám vás ráda a připijím všem na zdraví a do mrtva BANDIT PIČO NAVŽDY!!!
Rendy byl neklidný, s tou sekerou sem se ho trochu bál :) Koukej se vykurýrovat a za rok: Vždycky mlejn !
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Kukii psal:Děkuji moc za vzkaz, jste miláčci.. Díky moc.. Bohužel po 6 letech kalby mě dohnala má páteř, ale příští rok dojedu na motorce, i kdyby čert na koze jezdil, což budu!! štve mě to, chybíte mi, mám vás ráda a připijím všem na zdraví a do mrtva BANDIT PIČO NAVŽDY!!!
Rendy byl neklidný, s tou sekerou sem se ho trochu bál :) Koukej se vykurýrovat a za rok: Vždycky mlejn !
Sekerou? tak doufám, že nepřijede dom po částech v krabičkách
nicola.foxx (Člen) 05.06.2022 09:12:21 Offline |
Tak zase za rok
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1 2