Nejsi přihlášen
Co hlídat?
Ahoj všichni,mám B6S 2004, přivezl jsem toho mazlíka před 14 dny a nemám ve svém okolí nikoho s Bandítkem. Mám na něm 7045km a potřebuju pár info co hlídat, na co si dát bacha atd. -prostě takový Bandití základy, poradíte mi prosím??
BMW Pičo! :-)
Re: Co hlídat?
Jo, servisku z Německa mám,garančka v 6ti proběhla před měsícem v Suzuki v Č.B., navíc už mám i českej návod k údržbě - koupil jsem včera Bandita 6n tátovi k narozeninám . Ještě jednu věc - opravdu stačí ventily zkontrolovat až ve 30ti tis.? Řekl mi to po tel. prodejce Suzuki...
BMW Pičo! :-)
Jíra psal:Jo, servisku z Německa mám,garančka v 6ti proběhla před měsícem v Suzuki v Č.B., navíc už mám i českej návod k údržbě - koupil jsem včera Bandita 6n tátovi k narozeninám . Ještě jednu věc - opravdu stačí ventily zkontrolovat až ve 30ti tis.? Řekl mi to po tel. prodejce Suzuki...
...tag ten prodejce je pjekný jelito ...ventily se na Bandaskách dělaj po 12 t km...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous: To máš pravdu, dělala jsem při 12ti tis.km, a teď, když mi dělali karbeci mi bylo sděleno, že to není potřeba zbytešně rozdělávat. Mám najeto 34 tis. tak Ti nevím...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
...netvrdim, že je se fšema dycky potřeba hejbat, ale jako uš sem tady mockrát tvrdil, tag to napíšu znova,pro mě sou tag ňák servisní intervaly jednou daný, tag je dělam...možná sem magor, ale neměl bych dobrej pocit, dybych se toho nedržel
Filous psal:...netvrdim, že je se fšema dycky potřeba hejbat, ale jako uš sem tady mockrát tvrdil, tag to napíšu znova,pro mě sou tag ňák servisní intervaly jednou daný, tag je dělam...možná sem magor, ale neměl bych dobrej pocit, dybych se toho nedržel
seš magor,ale sůhlasím s tebů čověk do teho nedal malé peníze,aby stálo za to se na něco vysrat,navíc kolikrát právě technický stav mašiny může vovlivnit jeho další život (estli bude na silnici,nebo v nemocnici,či márnici),tagže proč nedodržovat to co sůdruzi ze Suzuki doporučili.Je jasný,že i po rozdělání a skouknutí čověk může zistit,že je vše o.k. a říct si,že to bylo zbytečný,na druhů stranu ta jistota,že je vše v cajku jak má být je pak při jízdě k nezaplacení
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:...netvrdim, že je se fšema dycky potřeba hejbat, ale jako uš sem tady mockrát tvrdil, tag to napíšu znova,pro mě sou tag ňák servisní intervaly jednou daný, tag je dělam...možná sem magor, ale neměl bych dobrej pocit, dybych se toho nedržel
seš magor,ale sůhlasím s tebů čověk do teho nedal malé peníze,aby stálo za to se na něco vysrat,navíc kolikrát právě technický stav mašiny může vovlivnit jeho další život (estli bude na silnici,nebo v nemocnici,či márnici),tagže proč nedodržovat to co sůdruzi ze Suzuki doporučili.Je jasný,že i po rozdělání a skouknutí čověk může zistit,že je vše o.k. a říct si,že to bylo zbytečný,na druhů stranu ta jistota,že je vše v cajku jak má být je pak při jízdě k nezaplacení
...to je přesně vono ...a že je to f hliníku??? ...na tydle vjeci používam momenťák a nebojim se vlka nic
Stránky: 1