Nejsi přihlášen
Je tady někdo na pokec? :o)
...tak ňák se mi teď nic nechce, sem líná na všechno a naštvaná, že nemůžu jet na sraz. Hmmm....naštvaná je ještě dost slabý slovo vzhledem ke skutečnýmu rozpoložení.....
Tak moc jsem se těšila na Jedovnici, že se zase uvidíme a pokecáme a vyřádíme se ve všech směrech.... no jo.... mam smůlu. Budu si s Váma užívat aspoň v myšlenkách a na dalším srazu ROZHODNĚ chybět nebudu!
Je tady teď někdo na povídání?
Re: Je tady někdo na pokec? :o)
Akorat pudu chrnet
Nejedu z několika důvodů a všechny jsou na ..... .
- pořád nemam v kupě Cébrošku,zrovna je na polepech, letos sem se na ní svezla jen během převozu z lakování na polepy.
8.5. bude polepená, potom ještě jednou přelakování nádrže a bude kočička nádherná. Jenže do tý doby možná ZEŠÍLIM, protože už mám takovej absťák, že se to nedá popsat...
- jsem mimo Čechy a v neděli navečer tady mam ještě nějaký obchodní jednání, snažila jsem se to posunout na dřív, ale pro druhou stranu to bylo nemožný. Takže nejdřív jsem si plánovala, že do Jedovnice dorazim autem, ale teď uý je to v řiti totálně, protože v ČR budu nejdřív v pondělí večer, takže to nemá cenu. AAAAAAAACH JOOOOOOO!!!!!! Tak sem se těšila!
Tak louskej stránky vono to tak hrozný nebude.Už vidím těch 81 přihlášenejch když bude chcátmám z toho taky lufta
http://www.jackie.cz/
Jebat motorky :-)
Sem na tom stejne jak klara... taky se nemůžu zúčastnit, páč mi do toho vlezla výluka.. práce zkur..no jo, ale nějak se vydělávat musí...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
klara psal:Jasně, to neni problém, jaký jsou Tvoje oblíbený trasy?
..mno,rad jezdim Hronov..Petrovice...Adr...Trutnov..smer Dvur Kr...Choustnikovo Hradiste...Č.Skalice a dom..anebo Nove Mesto...Dobruska...Solnice..Destne v Orlickych horach..kolem vetrne elektrarny(ted nevim,jak se to tam jmenuje)...Dobrosov..Nachod a dom..Co ty na to?
Jo, obě trasy jsou okay, Deštný atd. je nádherný na svezení, takže proč ne. :o) Třeba nás pojede i víc...
Jak budu mít kočičku v pořádku, dám vědět, ještě potřebuju přední gumu, protože moje už je totálně na odpis, ale Jéňa mi slíbil, že se mi po nějaký podívá, takže to bude rychlovka. Taaaaakžeeee.....Těšim se!
klara psal:Jo, obě trasy jsou okay, Deštný atd. je nádherný na svezení, takže proč ne. :o) Třeba nás pojede i víc...
Jak budu mít kočičku v pořádku, dám vědět, ještě potřebuju přední gumu, protože moje už je totálně na odpis, ale Jéňa mi slíbil, že se mi po nějaký podívá, takže to bude rychlovka. Taaaaakžeeee.....Těšim se!
...budu se těšiti..daj potom vědět,az bude motka v cajku
PALOUS psal:Tak abych to upřesnil,radši buď tam co seš páč tady je kosa a má bejt ještě hůřa vůbec ještě to máš placenýsakra to se někdo má
Taky sem dneska v poledne vejral na predpoved v CZ V noci i -2 Prvniho kvetna!!! ...uz jsem si asi odvykl..
Ted je 23:04 a jeste je furt 18,6°C......pres den fajn,ale v noci uz mi zacina byt fakt horko..
...che palle !!!
Palous - aha, já myslela, že je v Čechách taky hezky... tak to tady musim ještě nachytat ňákej bronz....
Hele, jesli bude zima, prosim Tě, kdyby se chtěl Jéňa uložit k spánku zase někde pod stromem,mrkněte včas POD KTERÝM, jo?!!! Myslim, že nejlepší anděl strážnej bude osiho Monča.
dajda - jak se to stalo? Byla jsem netrpělivá a předjížděla kolonu stojících aut. Jeden pan řidič měl hozenej blinkr do leva, ale čekal. Pak si to rozmyslel a rozjel se, už se nepodíval do zrcátka, že má vedle zadku svýho Transportéra motorku. Takže.....Cébroška to dostala ze všech stran, nejdřív na čumák, pak jela po boku auta a pak spadla jak na pravej bok tak na levej. Já z ní vyplachtila hned po nárazu a hodila placáka na asfalt, takže to nebylo tak hrozný. Byla jsem jen vomlácená, né vodřená.
klara psal:dajda - jak se to stalo? Byla jsem netrpělivá a předjížděla kolonu stojících aut. Jeden pan řidič měl hozenej blinkr do leva, ale čekal. Pak si to rozmyslel a rozjel se, už se nepodíval do zrcátka, že má vedle zadku svýho Transportéra motorku. Takže.....Cébroška to dostala ze všech stran, nejdřív na čumák, pak jela po boku auta a pak spadla jak na pravej bok tak na levej. Já z ní vyplachtila hned po nárazu a hodila placáka na asfalt, takže to nebylo tak hrozný. Byla jsem jen vomlácená, né vodřená.
.....tag to jsi mela veeelky stesti,ze to taghle dopadlo,motka bude f cajku a brzo se zas povozis,ale vopatrne...jsem se taky rozsekal pred deseti lety na pinckovi,čelňák do pažouta,300metru vod baraku do souseda..malem jsem prisel vo nohu,trochu vic rozsekany koleno,4 voperace vod tý doby,ale chuti mi to neubralo,jen jsem trochu vic vobezretnej,i kdyz se vopcas pristihnu,ze ne furt...
dajda - ble, nemam tyhle story moc ráda... časem to asi potká každýho, někdo má větší, někdo menší štěstí....já jen doufám, že svoje už mám za sebou.
osi - ještě že tu Monču máme! Jedinej spolehlivej tvor. Po Tvejch rumovejch uličkách je takovejch fakt málo... Mňam...fakt mne to taaaaak s.../mrzí, že tam nebudu s Váma, ach joooooo!!!!!!!!!
Takže se uvidíme i s yello a všema, co musej místo srazu pracovat na příštím setkání!
Páčko všem, těšim se na fotečky!
Stránky: 1