Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 24.04.2023 19:49:10 Offline |
Re: Probublava olej pod šroubem na vrchu motoru
...jag řiká Vikec, tvrdý a vymačkaný těsnění...počitej, že je ideál vyměnit všechny pod celym ventildeklem, tzn. to kolem dokola, podložky pod šroubama a těsnění šachet...a je klid...a modli se, aby nebyl strženej závit v koníku vačky v kterym je ten šroub chycenej...řešitelný to je vložkou, blbý je, že ten šroub má závit M7 a ne každej tuhle vložku má běžně v regálu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zzzmrzlinar (Člen) 25.04.2023 18:17:13 Offline |
Filous psal:...jag řiká Vikec, tvrdý a vymačkaný těsnění...počitej, že je ideál vyměnit všechny pod celym ventildeklem, tzn. to kolem dokola, podložky pod šroubama a těsnění šachet...a je klid...a modli se, aby nebyl strženej závit v koníku vačky v kterym je ten šroub chycenej...řešitelný to je vložkou, blbý je, že ten šroub má závit M7 a ne každej tuhle vložku má běžně v regálu...
Curvafix, a pořadník máš tak někdy do Vánoc, což?
...no uprimne, tak prelom cervna/cervence...jedu uz 6 mesicu nonstop a furt to nebere konce...kdyby nebyl strzenej zavit, muzu ti dat provizorne starsi ale dobrou podlozku, abys mohl jezdit bez uniku oleje a tesneni by se vymenili komplet treba pri ventilech...
corimec psal:Já to všechno podmáz silikonem Jasně jsem prasák,ale nic netečea ušetřil jsem
...a az budes delat ventily, budes to ty nebo mechanik dve hodiny cistit...voser...
zzzmrzlinar (Člen) 27.04.2023 21:46:09 Offline |
Filous psal:...no uprimne, tak prelom cervna/cervence...jedu uz 6 mesicu nonstop a furt to nebere konce...kdyby nebyl strzenej zavit, muzu ti dat provizorne starsi ale dobrou podlozku, abys mohl jezdit bez uniku oleje a tesneni by se vymenili komplet treba pri ventilech...
Chápu, není to mimochodem vůbec špatnej termín, napis si mě prosím. Ač děkuji (teď nevim komu) za radu k provizornimu řešení , tak tam žádnej silikon patlat nebudu. Já na ni nemusím jezdit, mám ty dvě cos mi dával dohromady.
Stránky: 1