Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 31.05.2023 19:21:47 Offline |
Re: Baterie B1200
Filous psal:...co je po ruce a skladem...Motobatt, FullBatt, BS, Yuasa...prostě cokoliv , stejně to za pět šest let umře...
5-6? z říše snů...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:Filous psal:...co je po ruce a skladem...Motobatt, FullBatt, BS, Yuasa...prostě cokoliv , stejně to za pět šest let umře...
5-6? z říše snů...
...origo Yuasa mi vydrzela 10 let a ted tam mam sedmej rok BSku...ale trochu se vo ni staram...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 01.06.2023 08:55:49 Offline |
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...co je po ruce a skladem...Motobatt, FullBatt, BS, Yuasa...prostě cokoliv , stejně to za pět šest let umře...
5-6? z říše snů...
...origo Yuasa mi vydrzela 10 let a ted tam mam sedmej rok BSku...ale trochu se vo ni staram...
...jako třeba že jí predcitas poezii? mě yuasa exla po roce. Jedu 4 rok exide a patej už asi neda a to jí mám celou zimu na udrzovacce... Asi pujdu do life baterii
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Banditatom psal:Filous psal:...co je po ruce a skladem...Motobatt, FullBatt, BS, Yuasa...prostě cokoliv , stejně to za pět šest let umře...
5-6? z říše snů...
...já se vo ni nestaral, ale motka byla vždy v teplé garáži a byl jsem na tom stejně ...taky výdrž cca 6-7 let
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:
5-6? z říše snů......origo Yuasa mi vydrzela 10 let a ted tam mam sedmej rok BSku...ale trochu se vo ni staram...
...jako třeba že jí predcitas poezii? mě yuasa exla po roce. Jedu 4 rok exide a patej už asi neda a to jí mám celou zimu na udrzovacce... Asi pujdu do life baterii
...možná si změř kolik Ti dává dynamo na tom zázraku
Banditatom psal:Filous psal:Banditatom psal:
5-6? z říše snů......origo Yuasa mi vydrzela 10 let a ted tam mam sedmej rok BSku...ale trochu se vo ni staram...
...můžeš to zkusit s tema básničkama ...mě se osvědčilo ji novou před první montáží dobít, což spousta lidí nedělá a pak jí nechám třikrát-čtyřikrát za sezónu zase přeběhnout nabíječkou s diagnostickym módem a na zimu jí dobiju, odpojim a třeba co měsíc jí zase připojim, jak si vzpomenu a funguje to bych řek...ale jestli ti takhle odcházej baterky, tak změř dobíjení, normální to nejni...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Hele Yuasy mám ve všem, BMW je strká brandovaný fabrikou do prvovýroby. Ale kupuju jenom řadu MF factory sealed. Origo dávaly k těm 10 rokům, potom ty eMeFka 6 až 8 let. Ale teďka slýchám, že přes 4 roky je zázrak (nehledě na značku) u čehokoliv, že už se to nedá čekat ani od tý Yuasy...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
huskyb12 psal:Koldan psal:huskyb12 psal:To roztlač ni ? Můrdý nenisi, ale silný ba
tož ba, můdrý ni, no f objemu a fešný ba
Sme jak braši 😁
Já si mysim, že ni... Pochybuju esi bys taky dotaz blby položil
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
..po tristní zkušenosti s Vartou jsem do SV 650 pořídil Motobatt a s tou
jsem kozénku i prodal..
..Speeda jsem koupil s Motobattku v roce 2017 a letos na jaře jsem jí
nahradil zase Motobattkou..
..zkušenost zatím jen dobrá..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Stránky: 1