Nejsi přihlášen
Střílí po staru
Čůz vořešpruti, plís radu. Dyž mi béčko dýl stojí, tož po nastartováni střeli z karbecu, asi, normalne z boku si to odpšoukne a střeli to. Během dne pak vše ok a na druhy den zase.Ještě se někdy stane, že po zmáčknutí startéru se to chová jag dyby byla baterka vybitá, hodím tam jedničku, trochu s tím pohnu, hodím neutral a normálně to protočí startér a naběhne to. Tag a včůl mudrujte, ha? e?
Ci fix sem s béčkem nikdy nemusel nic řešit a jag mi stal delší dobu v garage a nejezdil sem, tag se zanesly karbece sajrajtem z benalu, mechos to sice čistil, ale ot ty doby totok.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Re: Střílí po staru
Koldan psal:osiris psal:huskyb12 psal:Já vím přesně čím to je. Sundej tu zlatou a bude klid
...seš zlej
že jo, ublížilo mi to, neměl by dostat flákanec?
Co tak zhurta bratře ?
Leda by sme si dali po kalíšku a pak sebou flákli pod strom ?
ale di, Ty brepto ...
huskyb12 psal:Koldan psal:osiris psal:
...seš zlejže jo, ublížilo mi to, neměl by dostat flákanec?
Co tak zhurta bratře ?
Leda by sme si dali po kalíšku a pak sebou flákli pod strom ?
Hodně dobře plán
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2023 08:49:24 Offline |
No bud je vycistil blbe a nebo je po slozeni blbe nastavil.jina vyrianta neni..spis se ,ale priklanim k tomu ze je blbe vycistil. Nebo spis malo vyfoukal po vytazeni z lazne
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:No bud je vycistil blbe a nebo je po slozeni blbe nastavil.jina vyrianta neni..spis se ,ale priklanim k tomu ze je blbe vycistil. Nebo spis malo vyfoukal po vytazeni z lazne
k čemu tam dochází? já jen ať furt jen nechlasču a můžu dělat aj můdrýho.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2023 13:06:34 Offline |
Ondráš psal:VikecB12 psal:...běží to chudý a proto to střílí a prská.
To chudý občas dělaj...
S patronou za 7 Kc 1 kus?? A chudy jo😁😁
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2023 13:13:46 Offline |
Koldan psal:K.a.s.y.m. psal:No bud je vycistil blbe a nebo je po slozeni blbe nastavil.jina vyrianta neni..spis se ,ale priklanim k tomu ze je blbe vycistil. Nebo spis malo vyfoukal po vytazeni z lazne
k čemu tam dochází? já jen ať furt jen nechlasču a můžu dělat aj můdrýho.
Ze strany od vzduchovyho filtru jsou v dolni casti dva malinky vzdusniky. Jeden z nich jde pres serizovaci sroub bohatosti volnobehu..kazdopadne oba konci v plovakove komore kde v nich po delsi odstavce zustane to zelene svinstvo z lihu co je v benzinu..ktery na vzduchu velmi rychle vytvari male bile krystalky ktere ty vzdusniky zalepy. Pokud neco zustene i ve volnobehne tryska mas v tu chvili motorku jedouci jen na sytic a nebo pod plynem😁 takze asi tak..to co je prischle na gumovym tesneni a v plovakovce mas v kanalkach..a je to pekne odolna svine😁
Chtel bych videt svuj karbec.. 16 let na tom jen jezdim a menim olej 🤣 ted to taky zacuna mit diry v plynu a nepravidelny volnobezny Tak budu muset taky resit
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
díkec kucká.
ináč vono to střelí jen dyž to dýl stojí a startuju. pak už to jede úplně normal, drží to votáčky, i be sytiče, prostě šecko cajk. aj dyž to pak startuju třeba po hodině, dvou, nic, prostě vše cajk
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2023 06:57:31 Offline |
Koldan psal:díkec kucká.
ináč vono to střelí jen dyž to dýl stojí a startuju. pak už to jede úplně normal, drží to votáčky, i be sytiče, prostě šecko cajk. aj dyž to pak startuju třeba po hodině, dvou, nic, prostě vše cajk
Jj staci 2 mesice a prvni start je na hovno..dela mi to taky. Kdyz jezdim pravidelne tak to nedela. Zacinam mit tucha ze ten benzin stoji tak za hovno ze za ty dva mesice proste zdegraduje i v nadrzi a o tom co se deje v karbecich. Tak o tom radsi nepremejslim. Pres zimu jsem tam nalil fuel fit a ani tak to na jare nebylo slavny..letos na zimu karbeci vypustim a zastartuju abych to vycucnul i z tech zbytku a uvidim..nic lesiho uz me nenapada jak to osetrit..delat tohle behem sezony se mi ale fakt nechce.
No a nebo neco se vstrikovanim...tam zatim problemy nejsou🤷
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2023 09:34:01 Offline |
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:
To chudý občas dělaj...S patronou za 7 Kc 1 kus?? A chudy jo😁😁
...však stačí jedna
A na tu jednu posledni budes trenovat predtim cim??😁😁
K.a.s.y.m. psal:Koldan psal:díkec kucká.
ináč vono to střelí jen dyž to dýl stojí a startuju. pak už to jede úplně normal, drží to votáčky, i be sytiče, prostě šecko cajk. aj dyž to pak startuju třeba po hodině, dvou, nic, prostě vše cajkJj staci 2 mesice a prvni start je na hovno..dela mi to taky. Kdyz jezdim pravidelne tak to nedela. Zacinam mit tucha ze ten benzin stoji tak za hovno ze za ty dva mesice proste zdegraduje i v nadrzi a o tom co se deje v karbecich. Tak o tom radsi nepremejslim. Pres zimu jsem tam nalil fuel fit a ani tak to na jare nebylo slavny..letos na zimu karbeci vypustim a zastartuju abych to vycucnul i z tech zbytku a uvidim..nic lesiho uz me nenapada jak to osetrit..delat tohle behem sezony se mi ale fakt nechce.
No a nebo neco se vstrikovanim...tam zatim problemy nejsou🤷
Mám Ducati 900SS i.e. a loni sem na jaře normálka vyjel,natankoval,pak sem na to nějakou dob unevlezl a v létě na to sednu a kuckání,vynechávání jednoho válce atd. Vylil sem ten dvouměsíční benzín,nalil novej a ejhle,jelo to normálně. Od té doby se snažím právě tankovat ten čistej eurooiláckej benzín a letos starty zatím dobrý
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Eourooil ma bez bioslozky pouze naftu, benziny ne, ani obycejnej natural, ani optimal. Leta jsem tankoval jen optimal, ale potom co mi zigul zacal stafkovat a trvalo mi nez sem doladil karburator, tak sem se na to vysral a tankuju zas normalni natural. Dnes pani do 124 vzala taky optimal, a opet uz ma auto na volnobeh zvyseny otacky, ty stary karburatory si proste s tim mnozstvim sracek , ktery do benzinu nepatrej, neumej poradit.
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2023 20:57:28 Offline |
no měl by být E5..E10 tu zatim naštěstí neschválili. Jen ten jakoby bez bio má nejspíš víc aditiv na ustálení. Ale je fakt ,že prostě po 2 měsících a víc ta první jízda na dotankování stojí za prd.
Kluci,tápete... Standartně mají benzíny s biosložkou,jen ten obyč natural mají čas od času uplně bez biosložky a na to je právě ta apka,kdy v telefonu vidím přesně poslední navezenej,aktuálně tankovanej benzín na konkrétní benzínce eurooil v okolí. Plácnu příklad,črtnáct dní mají kousek od nás v Židlochovicích benzín s biosložkou,ale v Brně u výstaviště mají čistej,pak se to prohodí,nebo mají čistej zase o tři dědiny dál. Je to hrozný,že musí člověk hledat obyč benzín jako nějakou podpultovku,ale bohužel doba je temná
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kluci,tápete... Standartně mají benzíny s biosložkou,jen ten obyč natural mají čas od času uplně bez biosložky a na to je právě ta apka,kdy v telefonu vidím přesně poslední navezenej,aktuálně tankovanej benzín na konkrétní benzínce eurooil v okolí. Plácnu příklad,črtnáct dní mají kousek od nás v Židlochovicích benzín s biosložkou,ale v Brně u výstaviště mají čistej,pak se to prohodí,nebo mají čistej zase o tři dědiny dál. Je to hrozný,že musí člověk hledat obyč benzín jako nějakou podpultovku,ale bohužel doba je temná
a myslíš,že to tak fakt je, že by se srali a do jedné nádrže to dali a do druhý ne? Se mi ňák nezdá. Co ten u benziny, je vůbec nějakej, kerej je lepšejší než ty ostatní, jakože co tm ládovat přes zimu, třeba.
Koldan psal:VikecB12 psal:Kluci,tápete... Standartně mají benzíny s biosložkou,jen ten obyč natural mají čas od času uplně bez biosložky a na to je právě ta apka,kdy v telefonu vidím přesně poslední navezenej,aktuálně tankovanej benzín na konkrétní benzínce eurooil v okolí. Plácnu příklad,črtnáct dní mají kousek od nás v Židlochovicích benzín s biosložkou,ale v Brně u výstaviště mají čistej,pak se to prohodí,nebo mají čistej zase o tři dědiny dál. Je to hrozný,že musí člověk hledat obyč benzín jako nějakou podpultovku,ale bohužel doba je temná
a myslíš,že to tak fakt je, že by se srali a do jedné nádrže to dali a do druhý ne? Se mi ňák nezdá. Co ten u benziny, je vůbec nějakej, kerej je lepšejší než ty ostatní, jakože co tm ládovat přes zimu, třeba.
bejvala Verva 100 ještě když to pro ně dělali v rakousku a byla modrá, aby byl rozdíl mezi tím Maxxmotion 100, pak si jí Benzina začala dělat sama a to modrý barvivo začalo zůstávat v systému. Viděl jsem to vždycky po sezoně když jsme dělali přípravu. Tak jsme začali jezdit na Maxxmotion 100 od OMV, ten byl z rakouska i nadále, akorát nebyl modrej. Dneska si na zimu natankuju Maxxmotion 100 v německu, bo u nás na vsi to nikdo neprodává. V průběhu roku beru cokoliv, bo tohned spálím
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1