Nejsi přihlášen
Re: zas bouračka
To Kelly01
Koukej se dat brzo dohromady a at je to bez následků (třeba budeš předpovídat změny počasí podle bolesti kloubů a půjdeš dělat rosničáka do TV.
Když to byla osamocená díra tak to myslím ustojíš i bez svého zavnění a žádné body dolů. Držím palce chlape.
Díky svým sedmi hospitalizacím a 10 zlomeninám(vč.refrakcí) a několika otevřeným operacím poškozených vazů,kloubů a lůžek už několit let mladé a nezkušené rosničky s přehledem zahanbuji
A jezdit se dá i se zlomeninama...
V podstatě datum mého výjezdu visí pouze na Osirisovi
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Díky svým sedmi hospitalizacím a 10 zlomeninám(vč.refrakcí) a několika otevřeným operacím poškozených vazů,kloubů a lůžek už několit let mladé a nezkušené rosničky s přehledem zahanbuji
V podstatě datum mého výjezdu visí pouze na Osirisovi
zase nedělej hrdinu, nemůžeš ještě ani pořádně chodit
S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi psal:Kelly01 psal:Díky svým sedmi hospitalizacím a 10 zlomeninám(vč.refrakcí) a několika otevřeným operacím poškozených vazů,kloubů a lůžek už několit let mladé a nezkušené rosničky s přehledem zahanbuji
V podstatě datum mého výjezdu visí pouze na Osirisovizase nedělej hrdinu, nemůžeš ještě ani pořádně chodit
..ale prd..jsi ametér Kelly..
..tohle je srdcař
http://bp0.blogger.com/_LxZ4Mi3rR3Q/Rjg … g_3603.jpg
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Kua, jasnej vitez Bohemia Custom (nebo jak se to menuje)
Ja znam typka, kterej po kresi na cbr prisel o nohu a rok na to si koupil ctyrkolku a lita na ni opet jako prase (teda hlavne v terenu.
Nejvic jsem se nasmal, kdyz mi popisoval, jak z toho ze zacatku vypadaval. Toz si udelal specialni pasy, kterejma se k te ctyrkolce prikurtuje a drzi, jak prilepenej
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 16.05.2007 13:51:56 Offline |
Teprve teď sem si přečet co se stalo.
Hlavně se uzdrav chlape!!!
No doceal pěknej voser tyhle nemocnice
Taky se mi podařilo nedávno trošku upadnout. Vracečka-stupačka-píseček-a už sem se koulel.
Rudá jebka, pičo!
včera ráno byla vybulená nějaká černá motorka...naháč...ale nepoznal jsem co to bylo přesně.Na Rudné v OV přesně u výjezdu z shopingparku směrem na Výtkovice.Ležela tam v protisměru,policajti stáli 10m za ní.A řidiče odvezla rychlá....takový je život
O vikendu mi kamos oznamil ze naboural svoji Janu. Prej se mu ale do vosmi mesicu vopravi sama. Ale bohuzel si ji bude muset nechat i s nahradnima dilama, co po ni zbudou
Chudak - ze zacatku to byla takova dobra investice a ted uz bude muset vrazet prachy jen do staryho srotu a jeste se snazit udelat z tech nahradnich dilu novej a funkcni stroj. Ale prej se mozna nekdy na tajnacku sveze i na necem jinem
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:O vikendu mi kamos oznamil ze naboural svoji Janu. Prej se mu ale do vosmi mesicu vopravi sama. Ale bohuzel si ji bude muset nechat i s nahradnima dilama, co po ni zbudou
Chudak - ze zacatku to byla takova dobra investice a ted uz bude muset vrazet prachy jen do staryho srotu a jeste se snazit udelat z tech nahradnich dilu novej a funkcni stroj. Ale prej se mozna nekdy na tajnacku sveze i na necem jinem
Víš co by na to řekl Kelly...
Hovno tomu je!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
raděj nečtěte diskuzi o té srážce na letišti...motoristická veřejnost nás většinou nenávidí a přeje nám to nejhorší přátelé
http://cgi.novinky.cz/discussion/discus … eId=120183
bla...blabla...!
Ahoj...přeju rychlý návrat na motorku
Docela by mě zajímalo co dostane David za tu bouračku u toho ŠTERNBERKA - výjezd do protisměru a srážka s autem...zranění způsobil jen sám sobě.Motorka na kašu a auto na odpis.
GSX 1200 Inazuma
Stránky: 1 2