Nejsi přihlášen
zzzmrzlinar (Člen) 14.11.2023 20:42:03 Offline |
Suzuki gsx 1100 G
Cao,
Už dlouho koukám po tyhle starý, těžký, neúspěšný motorce, až jsem si na zítra domluvil prohlídku jedny, snad zachovaly.
Víte o nich někdo něco? Na co dát pozor mimo klasický kontroly. Vlastně budu rád za jakýkoliv info
zzzmrzlinar (Člen) 21.11.2023 23:08:45 Offline |
Re: Suzuki gsx 1100 G
...tady u ty masiny se ani neda rict, ze "je tag voskliva, az je hezka", pac ta je fakt enem voskliva ...bych ji zaradil hned za Virago 535, pac ta je este hnusnejsi ...tagze i mezi hnusnejma je az druha a to je fakt na povazenou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 25.11.2023 13:31:23 Offline |
Ale kluci nekazte mu radost ale ošklivé to je to jo
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
zzzmrzlinar (Člen) 25.11.2023 17:31:56 Offline |
Teda vy jste ale parchanti ošklivý, prej hnusná jak Virážka 😕
No dobře, je hnusná
Já jsem ji nechtěl, jel jsem pro jinou, ta stala za hovno a pak takhle tři další motorky a štvalo mě že se po tisíci kilometrech vracím s prázdnou, tak jsem po cestě jel o okouknout tuhle a bylo hotovo. "Bandit motor " Kterej má ale 4,5 litru oleje a obrovskej chladič, vzadu Yss tlumič za 500 euro, würth pružiny vepředu, motorka po kompletní rozborce, vymene komplet všech gumovejch části a laku rámu, atd atd. Odhadem 3000 euro materiál a pár set hodin práce. Nešlo ji tam nechat za cenu koloběžky.
zzzmrzlinar (Člen) 25.11.2023 17:33:26 Offline |
Petr J. psal:Ferda.66 psal:mel sis radci koupit to "G" cko ....to je osklive jen od zadu,ale predek ma f pohode
...však vo to zas za týden prodá.......jako dycky
Neprodá, bo to nikdo nebude chtít 😀
zzzmrzlinar psal:Petr J. psal:Ferda.66 psal:mel sis radci koupit to "G" cko ....to je osklive jen od zadu,ale predek ma f pohode
...však vo to zas za týden prodá.......jako dycky
Neprodá, bo to nikdo nebude chtít 😀
...neco jako dys si vezmes vosklivou zenckou...budes na ni sam a zbyde ti as do smrti
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:zzzmrzlinar psal:Petr J. psal:
...však vo to zas za týden prodá.......jako dyckyNeprodá, bo to nikdo nebude chtít 😀
...neco jako dys si vezmes vosklivou zenckou...budes na ni sam a zbyde ti as do smrti
pozor ale tahle má nové kozy
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:zzzmrzlinar psal:
Neprodá, bo to nikdo nebude chtít 😀...neco jako dys si vezmes vosklivou zenckou...budes na ni sam a zbyde ti as do smrti
pozor ale tahle má nové kozy
...co na tom, že na zádech....
zzzmrzlinar (Člen) 26.11.2023 15:58:50 Offline |
Filous psal:zzzmrzlinar psal:Petr J. psal:
...však vo to zas za týden prodá.......jako dyckyNeprodá, bo to nikdo nebude chtít 😀
Tak snad se na ni aspoň bude dobře jezdit, jinak jsem úplně v prdeli
V nejhorším si budu jezdit aspoň tím elektrickým plexi nahoru a dolu
zzzmrzlinar (Člen) 26.11.2023 19:12:24 Offline |
Stránky: 1