Nejsi přihlášen
BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 8.ročník 31.5-2.6 2024
...přátelé, kamarádi a pussy, jenom aby jste věděli, dycky mlejnbeerpussysmokin
přihlášky zde email/foun/waap/face/šuk atd.
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=216
...ve zkratce, sejdem sem požerem, vylejem, pobékáme.
...termín máme zarezervovaný jako vždy na první víkend v červnu, tedy 1.6-2.6 2024. V pátek 31.5.2024 jewoe příjezd http://benesovskymlyn.cz/
Důležité je aby nás byl jako vždy hojný počet, aby jsme to tam měli sami pro sebe a proto Vás i poprosím, řekněte si to mezi sebou, kdo víte kdo z Vašeho okolí jezdil aby se mi ozval nebo se zde přihlásil, dost mi to pomůže.
...vše je stejné jako vždy nic měnit nebudeme, když to vždy fungovalogoodgood a tedy:
Ubytování:
Lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Lůžka v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové jsou vybaveny umyvadlem a WC.
...letos se jede full víkend, jednodenní akce jsou pro seniory (malda, přéma, lubošek, mour a spol. za sklenku dobrého moku prominou)bigsmile
....full víkend dělám hlavně proto, že se nás tam votočí kolem 80-90pussy a je f tom pak takovej bordel, že to vždycky doplacím, ale jelikož Vás mám rád jako člověka, tak mě to nesere, ale věřím že to pochopítesmokin...za to díkgood
Cena na penzionu full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 1400,-Kč za 1pussy
Cena na bungalovu full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 1300,-Kč za 1pussy
Cena pod jedlí nebo stan full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 800,-Kč za 1pussy
Ubytování rozděluji já, stačí jen napsat zda chcete penzion, bungalov či stan. Kdo není ve skupince a jede sám nebo ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase (ne Marek). Nemusíte se bát vím o Vás za tu dobu co Vás znám fšesmokingoodpussyevil
Strava:
Páteční večeře bude hovězí gulášek, knedlík nebo chleba a cibulka.....klidně si přidej
V sobotu a v neděli bohatá snídaně formou bufetu švédských stolů (ne trojky ani čtyřky) + klasika polívčička
Kdo bude kalit v sobotu od rána a vyjížďka mu nic neříká (kojaksro, sujazuwaki, vikec, tachec, logarex a spol. tak si bude moci dát oběd (gulášek, řízek, smažák atd. jako vždycky)
Na sobotu večer budeme mít zase kýtu z trouby (včetně full příslušenství) formou bufetu a jako předloni nedojde (byla to moje školácká lehce vykalená chybaheadshakesick)
Komu jídlo nebude stačit, budou chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal. (klobása, utopenci, hermelíny, rybičky budou po celou dobu Vaší přítomnosti)
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Plzeňský Prazdroj 12° a Krušovická 11°. Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátů by měla bejt jako vždy dostačující. Víno a nealko pro princezny také. Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat, jak to začnete cucat, kupují se petky, plechy, lahve a kalí se dál, nebo dete spát!
V pátek roz/prava z jezdci/kalba/chlast/žrádlo/chlast/kalba...pro otrlé několikrát znova/a znova
Na sobotu přes den super poježdění po šumavě (kdo bude chtít, dám mu za beer pár dobrejch tipů, koupání, sportovní vyžití v areálu
V neděli se po snídani seberete a se zbytkáčem pojedete vesele jako vždycky domůsmokin
Pokyny, jak na to? Vše se platí dopředu, takže návod je hír:
Pan Blahý si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak udělá následující:
Zaplatí na účet 1032615012/3030 částku:
Peznion (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 1400,-Kč
Bungalov (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 1300,-Kč
Jedle/kozičky/stan (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 800,-Kč
4. Pokud si to pan Blahý po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a s radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo. Kdo ve mlejně s náma ještě nebyl, neví vo co v životě přišelsmile1smokinsickbeerass
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor bez kterejch by to nebylo to pravý chlastací pártypussysmokinbeerpussygood
....dyckymlejnpussygoodbeersickassfuckpussysurprisedbigsmile
...ve zkratce, sejdem se, svezem se, požerem, vylejem, pobékáme.
Fšechno vlastně pořád stejný, akorát by bylo za mě fajn, aby jste dovalili v pátek a dom jeli v neděli. Mě to strašně usnadníte, jak s jídlem tak s tekutým a fšichni budeme spokojený.
...já jedu
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
andre.marek (Člen) 08.01.2024 12:25:44 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 8.ročník 31.5-2.6 2024
Také s tím počítáme, jako každý rok se přihlásíme na celý víkend a když vyjde zrovna náhodou pěkné počasí a seno, tak to nějak dopadne.
tachec psal:Klasika - full víkend se sobotní vyjížďkou se SuJazuwakim
Su zvědavej,kam letos dojedeme Sem si loni musel odpoledne trochu dáchnout,nějak ty delší vyjížďky už nedávám Zkusím potrénovat
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Honzik8719 (Člen) 23.01.2024 22:38:02 Offline |
Snad se letos na jeden večer zaseknu
...relativní kochač...
...přátelé, kamarádi a , jenom aby jste věděli, dycky mlejn
přihlášky zde email/foun/waap/face/šuk atd.
http://suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=216
...ve zkratce, sejdem sem požerem, vylejem, pobékáme.
...termín máme zarezervovaný jako vždy na první víkend v červnu, tedy 1.6-2.6 2024. V pátek 31.5.2024 jewoe příjezd http://benesovskymlyn.cz/
Důležité je aby nás byl jako vždy hojný počet, aby jsme to tam měli sami pro sebe a proto Vás i poprosím, řekněte si to mezi sebou, kdo víte kdo z Vašeho okolí jezdil aby se mi ozval nebo se zde přihlásil, dost mi to pomůže.
...vše je stejné jako vždy nic měnit nebudeme, když to vždy fungovalogood a tedy:
Ubytování:
Lůžka na penzionu s vlastním sociálním zařízením.
Lůžka v bungalovech, které jsou čtyřlůžkové jsou vybaveny umyvadlem a WC.
...letos se jede full víkend, jednodenní akce jsou pro seniory (malda, přéma, lubošek, mour a spol. za sklenku dobrého moku prominou)
....full víkend dělám hlavně proto, že se nás tam votočí kolem 80-90 a je f tom pak takovej bordel, že to vždycky doplacím, ale jelikož Vás mám rád jako člověka, tak mě to nesere, ale věřím že to pochopíte...za to dík
Cena na penzionu full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 1400,-Kč za 1
Cena na bungalovu full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 1300,-Kč za 1
Cena pod jedlí nebo stan full víkend 2x večeře a 2x snídaně je 800,-Kč za 1
Ubytování rozděluji já, stačí jen napsat zda chcete penzion, bungalov či stan. Kdo není ve skupince a jede sám nebo ve dvou, bude sloučen a to dle toho jak je hlučný, jak chlastá a jaký je prase (ne Marek). Nemusíte se bát vím o Vás za tu dobu co Vás znám fše
Strava:
Páteční večeře bude hovězí gulášek, knedlík nebo chleba a cibulka.....klidně si přidej
V sobotu a v neděli bohatá snídaně formou bufetu švédských stolů (ne trojky ani čtyřky) + klasika polívčička
Kdo bude kalit v sobotu od rána a vyjížďka mu nic neříká (kojaksro, sujazuwaki, vikec, tachec, logarex a spol. tak si bude moci dát oběd (gulášek, řízek, smažák atd. jako vždycky)
Na sobotu večer budeme mít zase kýtu z trouby (včetně full příslušenství) formou bufetu a jako předloni nedojde (byla to moje školácká lehce vykalená chybasick)
Komu jídlo nebude stačit, budou chuťovčičky k pivku aby nikdo nestrádal. (klobása, utopenci, hermelíny, rybičky budou po celou dobu Vaší přítomnosti)
Pití:
K zavlažování bude po celou dobu na výčepu Plzeňský Prazdroj 12° a Krušovická 11°. Zásoba zelený, rumu a ostatních destilátů by měla bejt jako vždy dostačující. Víno a nealko pro princezny také. Bar bude otevřenej, dokud se bude chlastat, jak to začnete cucat, kupují se petky, plechy, lahve a kalí se dál, nebo dete spát!
V pátek roz/prava z jezdci/kalba/chlast/žrádlo/chlast/kalba...pro otrlé několikrát znova/a znova
Na sobotu přes den super poježdění po šumavě (kdo bude chtít, dám mu za beer pár dobrejch tipů, koupání, sportovní vyžití v areálu
V neděli se po snídani seberete a se zbytkáčem pojedete vesele jako vždycky domů
Pokyny, jak na to? Vše se platí dopředu, takže návod je hír:
Pan Blahý si bude chtít užít tuto vypečenou společenskou akci, tak udělá následující:
Zaplatí na účet 1032615012/3030 částku:
Peznion (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 1400,-Kč
Bungalov (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 1300,-Kč
Jedle/kozičky/stan (jídlo, ubytko) full víkend 2x večeře a 2x snídaně/jedna osoba 800,-Kč
4. Pokud si to pan Blahý po odeslání zálohy rozmyslí a nakonec ze strachu nedojede, tak jeho záloha bude ku veselí přítomných hromadně a s radostí zkonzumována.
Závěrem:
Zváni jsou všichni, kdo se chtějí pobavit a nebojí se přijet vokázat svůj ksicht naživo. Kdo ve mlejně s náma ještě nebyl, neví vo co v životě přišel
Těším se, že se po nějaké době sejde zase dobrá parta, včetně i pár starejch brambor bez kterejch by to nebylo to pravý chlastací párty
....dyckymlejn
Progear 650 (Člen) 29.02.2024 15:52:43 Offline |
XJelen psal:Lubošek psal:tak určitě nic jinýho než full wekend neznám
pokoj 201 - předpokládám, že klasika s X-Jelenem
dycky Pičo mlejndíky táto!
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
kojaksro psal:Ferda.66 psal:a bude i kultura,jak posledne s kapelou??
...letos jen reprodukovaná hudba, Ramštajni maj turné a nepřekecal jsem je
na ramštajny je tam moc mokro,to by se hadalo s tou vodou,tak snad to bude stacit,popripade si zazpivame sami,jak na detskem tabore u horici strechy
Ferda.66 psal:kojaksro psal:Ferda.66 psal:a bude i kultura,jak posledne s kapelou??
...letos jen reprodukovaná hudba, Ramštajni maj turné a nepřekecal jsem je
na ramštajny je tam moc mokro,to by se hadalo s tou vodou,tak snad to bude stacit,popripade si zazpivame sami,jak na detskem tabore u horici strechy
....nic nezapaluj
Kukii psal:Doufám,že ještě někdo v pátek kolem 1 ráno bude žít, ať mám s kým dát své první pivo můj dojezdový čas je trochu brutal, tak ať tam nepiju sama
To ještě stihneš poslední sběr
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Mladému přesunuli turnaj na sobotu ráno, takže já dorazím až v sobotu odpoledne.
Ale zatím to opravdu vypadá, že po mnoha letech pojedu na motorce...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Mladému přesunuli turnaj na sobotu ráno, takže já dorazím až v sobotu odpoledne.
no twl Ondráši on snad nemá matku, že by se o něj postarala
Byla doba, kdy sex byl bezpečný a motorky nebezpečné
Ondráš psal:Mladému přesunuli turnaj na sobotu ráno, takže já dorazím až v sobotu odpoledne.
Rád tě uvidím synku
Jebat motorky :-)
Jakej turnaj voe, dyk je to mimino:)
ale di, Ty brepto ...
Kukii psal:Doufám,že ještě někdo v pátek kolem 1 ráno bude žít, ať mám s kým dát své první pivo můj dojezdový čas je trochu brutal, tak ať tam nepiju sama
snad jeste budu zit,kdyz dofrcis....jinak hledej malej stan v prvni rade,staci zaklepat
Ferda.66 psal:Kukii psal:Doufám,že ještě někdo v pátek kolem 1 ráno bude žít, ať mám s kým dát své první pivo můj dojezdový čas je trochu brutal, tak ať tam nepiju sama
snad jeste budu zit,kdyz dofrcis....jinak hledej malej stan v prvni rade,staci zaklepat
Otvírej zip u stanu pomalu aby s tebou nepřišel zaklepat Rendy
huskyb12 psal:Ondráš psal:Mladému přesunuli turnaj na sobotu ráno, takže já dorazím až v sobotu odpoledne.
Ale zatím to opravdu vypadá, že po mnoha letech pojedu na motorce...Jakej turnaj voe, dyk je to mimino:)
Hraje šachy
Michal Dk psal:Koukám na počasí srážkový úhrny pátek sobota mě malinko děsí.
jo,taky na to koukam,ze bude padat voda cely vikend,hlavne v patek...to bude nemile,voda v pivu mi nedela dobre,
na mokrou jizdu jsem vybaveny,i kdyz furt umyvat motorku je uz dost opruz
čočkin psal:Jestli chceš, tak jí dovezu
Esi ji chceš mít naraženou na krku tak ji dovez
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Michal Dk psal:Koukám na počasí srážkový úhrny pátek sobota mě malinko děsí.
Mě taky
__________________________________________________________________________________
Lubošek psal:tomasNJ psal:Michal Dk psal:Koukám na počasí srážkový úhrny pátek sobota mě malinko děsí.
Mě taky
gde jsou ňáký rytíři kurňa
Slyšel jsem že byli naposled viděni u Blaníku
Michal Dk psal:Náhradní program k celodennímu chlastání za což považuji vyjížďku je v ohrožení.Rytíř nezvládne celej den chlastat.
Píšu si tě - když budeš celý den vyklusávat (není to sprint co předváděl Šulaiz), tak uvidíš, že to zvládneš
tachec psal:Michal Dk psal:Náhradní program k celodennímu chlastání za což považuji vyjížďku je v ohrožení.Rytíř nezvládne celej den chlastat.
Píšu si tě - když budeš celý den vyklusávat (není to sprint co předváděl Šulaiz), tak uvidíš, že to zvládneš
Dá se chodit pozpátku, aby to odečítalo?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Michal Dk psal:Náhradní program k celodennímu chlastání za což považuji vyjížďku je v ohrožení.Rytíř nezvládne celej den chlastat.
Uděláme sobotní turnaj v pingo-pongu Při tom se může i lehce popíjet
Štěpáne, mají padat hovna s háčkama,tek se mě přestává chtít stavět stan,tak kdyby byl volnej bungalov,tak bych se toho ujal. To stejný Billy,vobá chrápeme,tak kdybys nás někam šoupnul pod střechu,bylo by to supr. Love ti doplatíme na místě.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
....no poprvé to s počasím opravdu vypadá na , každopádně Vám zajistím penzion ať nemusíte stavět stan, se holt plácnete přes kapsu
...chtěl jsem jet na rytíře a nakonec pojedu autem, protože mám zasranej zánět v očích a blbě vidím, takže to nebudu riskovat, ani v autě to není ono
No to počasí vypadá fakt na piču
Taky asik dojedu autem. Zánět nemám, výmluvy jsou zbytečný. Prostě jsem vyměknul. Ale dal jsem si předsevzetí, že začnu pít pivo.
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Americkej psal:Taky asik dojedu autem. Zánět nemám, výmluvy jsou zbytečný. Prostě jsem vyměknul. Ale dal jsem si předsevzetí, že začnu pít pivo.
...hezký předsevzetí, to se cení...
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Americkej psal:Taky asik dojedu autem. Zánět nemám, výmluvy jsou zbytečný. Prostě jsem vyměknul. Ale dal jsem si předsevzetí, že začnu pít pivo.
Jiří těším se na tebe
Lubošek psal:do včera jsem se byl projet a dobrý, ale dneska od rána mě bere kyčel takže výmluvy a kárkou
....vem oupening, když bude hezky, pojedeme se podívat do Horysed, rádi Tě uvidí
XJelen psal:pojede teda někdo na mopedu? Kromě Moura, bo ten už vyjel
na mopedu teda nee...ale na B12 ja jo...mam to v planu tech 220km od Brna prijet...tesim se jak sfin,bo cely tyden,kdy je hezky mi dedek blokuje vyjezd,a ja musim misto jezdeni chlastat...a od zitrka ma padat voda,tak jedu,bo v me Ferrari HTP by nebyla taka sranda
andre.marek (Člen) 30.05.2024 20:08:25 Offline |
My snad zítra ráno stihneme vyrazit než přijde ta hrůza a budeme kličkovat kde to půjde.
Pokud bude nějaká strašná průtrž hned ráno, budeme cestu hodně zvažovat. Autem těch 350km teda nejedu.
andre.marek psal:My snad zítra ráno stihneme vyrazit než přijde ta hrůza a budeme kličkovat kde to půjde.
Pokud bude nějaká strašná průtrž hned ráno, budeme cestu hodně zvažovat. Autem těch 350km teda nejedu.
Má to jednu výhodu - aspoň nemusíš přemýšlet, jestli by nešlo sušit seno - nešlo
andre.marek (Člen) 31.05.2024 06:56:24 Offline |
Přesně tak, však vždycky říkám že když bude škaredě tak přijedu
Já bych rád jel motorkej kurva ale řekl bych že to vyhraje auto...
Myšák psal:To bude pohadka. Krasne se nam to tu rozdeluje na rytire a princezny
Čoprácká chamraď hlavně si nezapomeň flanelku
https://photos.app.goo.gl/pzi19A347LPid7Rs8
par fotek pridavam i ja,i kdyz vim,ze se signalem tam bojuji fsichni,jak s vodou..posilam pozdrav ze slunecne číny,na morave azuro,tak jdu zase projet myckou
jinak pro Štepana...v pokoji jsem hlasite nejel na motorce jen ja,to chrapani bylo duel
přátelé jako vždy obrovský díky Štěpánovi za organizaci a zajištění dostatku nápojů
jinak v suchým triku na Mlejn a v suchým triku zpět domů tímto zdravím všechny hastrmany
tomasNJ psal:Myšák psal:To bude pohadka. Krasne se nam to tu rozdeluje na rytire a princezny
Čoprácká chamraď hlavně si nezapomeň flanelku
Flanelka uz se susi v garazi bo sem samo trefil jedinej mrak, ze kteryho chcalo
Jinak opet velky diky Kojakovi Snad si to na pristi rok rozmysli a pujde do toho zas
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Stránky: 1 2