Nejsi přihlášen
andre.marek (Člen) 02.06.2024 15:13:51 Offline |
Re: BANDIT PIČO SRAZ dycky MLEJN 8.ročník 31.5-2.6 2024
Díky moc za fajn víkend Štěpánovi i ostatním
My v pořádku doma, po cestě jen pár lokálních, i když vydatných přeháněk, ale přijeli jsme nakonec v suchém, bez potřeby nemoků.
Krásných 1100 km a nějaké drobné.
Já také velké díky Kojakovi uz si ten zacatek leta bez teto akce neumim ani predstavit, pac uzse skoro celej zbytek roku na motorku nedostanu.
I pres trosku vody super setkani se supr lidmi
...sam mezi jebkarema...
Dobrá párty
Rád jsem vás viděl ksichti
Štěpáne díky moc
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Lubošek psal:...jinak v suchým triku na Mlejn a v suchým triku zpět domů tímto zdravím všechny hastrmany
polipsiprdel
celou cestu až k Tachovu dobrý, pak kousek v dešti a zase dobrý, ale jak jsem minul ceduli Cheb, ten hajzl na mě vylil ne kýbl, ale celej sud
Kojaku, dobrý to bylo, jako dycky
Strýcfajtr !!!
Cestou tam cca 40km v totální průtrži, pak se to začalo zlepšovat.
Nazpět ani kapka.
Všem zůčastněným a hlavně Kojakoj dík. Rád jsem vás zase viděl. Jen bych potřeboval tak 3 večery, abych se stihl pobavit se všema co jsem chtěl.
Dá-li Štěpán, tak příští rok znovu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Tak zpátky bez deště, ale stejně by mně to bylo v těch prochcaných hadrech a botách z pátku jedno...
Super akce, díky všem zúčastněným a hlavně Štěpánovi za skvělou organizaci ve které je radno pokračovat.
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Su rád,že sme se kvalifikovanou většinou shodli na pokračování akce Mě by to teda už stačilo jako jednodenka,ale v rámci dobrejch vztahů s personálem klidně zaplatím dny dva,ikdyž se občas vytratím v sobotu
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ondráš psal:Cestou tam cca 40km v totální průtrži, pak se to začalo zlepšovat.
Nazpět ani kapka.
Všem zůčastněným a hlavně Kojakoj dík. Rád jsem vás zase viděl. Jen bych potřeboval tak 3 večery, abych se stihl pobavit se všema co jsem chtěl.
Dá-li Štěpán, tak příští rok znovu.
Mrkni na zadni svetlo. Bud ho mas spinavy nebo ti nesviti
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
A jinak samozrejme dekuji Kojakoj a tesim se na vsechny pristi rok
Nevim, co brblete s tim destem? Ja to zvladnul suchej tam i zpet Jen jsem trosku prisel o hlas
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Kojaku díky moc za organizaci, bylo to fajn zas vidět aspoň část starejch xichtů. Škoda, že jsem moh jen na den, příště se snad polepším.
Jo a jak jsem se ještě cestou stavoval u kamarádky u Tálína na bábovku, tak to byla chyba, měl jsem valit rovnou. Dorazily mezitím ňáký mraky a cestou do Práglu jsem to chytil snad patnáckrát a z toho třikrát pořádně. Do gumy jsem ze začátku nešel, no a pak už to nemělo cenu.
tajnej psal:Kojaku díky moc za organizaci, bylo to fajn zas vidět aspoň část starejch xichtů. Škoda, že jsem moh jen na den, příště se snad polepším.
Jo a jak jsem se ještě cestou stavoval u kamarádky u Tálína na bábovku, tak to byla chyba, měl jsem valit rovnou. Dorazily mezitím ňáký mraky a cestou do Práglu jsem to chytil snad patnáckrát a z toho třikrát pořádně. Do gumy jsem ze začátku nešel, no a pak už to nemělo cenu.
To jsi se nějak zdržel u té kamarádky, když jsi dorazil teprve dneska
Neboj, příště budou i kozičky a vydržíš tam celý víkend...
▀▄▀▄▀▄...sem se to nemělo nikdy dostat...▄▀▄▀▄▀
Stránky: 1 2