Nejsi přihlášen
Čínská farma na kožešiny - Šokující video
Máte silný žaludek?
Podívejte se na tohle video
Čínská farma na kožešiny.
http://cafe.loveme.cz/video/cinska-farm … ici-video/
Přiznám se, že jsem to nedokoukal do konce. A nebudu sám.
Chlast, ženské, svoboda... No a pak nějaké to peklo k tomu.
Re: Čínská farma na kožešiny - Šokující video
taky se na to nevydržim dívat..
ale tohle se nemůže přehlížet. V jakým žijeme století???
http://www.svobodazvirat.cz/
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
bobule psal:fondec psal:Nejsem žádný ochránce zvířat, ale tohle se mi nelíbí alespoň je mohli předem zabít.
a doplň si registraci ať víme co si zač, máš tam jenom méno a hned sem jebneš takovej hnus
Sorry, že jsem se tak uvedl už to bude jenom lepší nejsem ten typ co přijde do hospody a řve, že se ostatní otočí a hned si pomyslí co to je za idiota to ne. Ale trochu rozruchu udělat není na škodu Avatar dodám co šlo vypsat už jsem vypsal.
Chlast, ženské, svoboda... No a pak nějaké to peklo k tomu.
taky jsem nevydrzel..
...ale rozhodne nevidim duvod mazat tento prispevek.Problem nezmizi,kdyz na nej nevidime.Je prilis jednoduche zavirat pred tim oci...
A i kdyz s temi rakosniky nic neudelame,nas to snad posune k tomu,abychom byli ve vztahu ke zviratum lepsi nez oni...
...che palle !!!
no tohle nejni vo nic lepčí ...
ale zas na druhou stranu ....dobrej koníček
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=8359
...nikdo nevojebe Ježíše...
...hysterky
...jinde umíraj lidi, taky ne vždy důstojným způsobem, souhlasím s yellem
...ale samozřejmě je to hnus a jsem proti, bohužel život je i takovej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bečka psal:taky se na to nevydržim dívat..
ale tohle se nemůže přehlížet. V jakým žijeme století???
http://www.svobodazvirat.cz/
jednoznacne slouhlasim!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
sem si myslel, že si po návratu z práce vychutnám čokoládu u kompu...první příspěvek sem vydržel asi tři vteřiny, páč jsem tušil, ale borák to dodělal s tím hnusem, co sem dal
no aspoň to prováděli sami na sobě (v té chvilce, co jsem vydržel sledovat)a ne na zviřítkách
asi zhubnu...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Lidi jsou ksindl, rakovina týhle planety... Až jednou vychcípáme, všem se hrozně uleví.
Na video koukat nebudu, bo by se mi zvedl nenormálně krevní tlak...
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Postrilet
nebudu se na to koukat,nemám na to žaludek,na druhou stranu je mi to jedno, ať tam dělaj co chcou, kdyby ty pipiny co se točej a fotěj nahé,aby ukázaly,že nenosej kůžu a všichni tady ti ochranáři co se staraj vo to,kde co scíplo sa raději starali vo to,kolik děcek umře hladem v afrických a asijských zemích. myslím,že by ty záběry děcek s nafůklýma břichama a minimální váhou byly drastičtější.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris psal:...zdendo, vážně a bez prdele, fakt na to nekoukej (je to humus ), páč ty seš horká hlava a pak z tebe lítaj hrozný věci
jj máš recht
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Koldan psal:nebudu se na to koukat,nemám na to žaludek,na druhou stranu je mi to jedno, ať tam dělaj co chcou, kdyby ty pipiny co se točej a fotěj nahé,aby ukázaly,že nenosej kůžu a všichni tady ti ochranáři co se staraj vo to,kde co scíplo sa raději starali vo to,kolik děcek umře hladem v afrických a asijských zemích. myslím,že by ty záběry děcek s nafůklýma břichama a minimální váhou byly drastičtější.
To máš sice pravdu, těch dětí mi samozřejmě líto je, ale nic to nemění na tom, že lidi jsou verbež a ksindl! To, že se k sobě lidi chovají tak jak chovají, že umírají hlady, že jsou zneužívány atd atd. to je jen odrazem toho co jsme zač. Nedokážeme se chovat k sobě natož pak ke zvířatům. A zvířata a přírodu mám rád. Hodně rád. Hubíme sami sebe a ještě sebou bereme ostatní druhy, který s náma nemaj vůbec nic společnýho. Jsme jak kobylky
Zdenda psal:Koldan psal:nebudu se na to koukat,nemám na to žaludek,na druhou stranu je mi to jedno, ať tam dělaj co chcou, kdyby ty pipiny co se točej a fotěj nahé,aby ukázaly,že nenosej kůžu a všichni tady ti ochranáři co se staraj vo to,kde co scíplo sa raději starali vo to,kolik děcek umře hladem v afrických a asijských zemích. myslím,že by ty záběry děcek s nafůklýma břichama a minimální váhou byly drastičtější.
To máš sice pravdu, těch dětí mi samozřejmě líto je, ale nic to nemění na tom, že lidi jsou verbež a ksindl! To, že se k sobě lidi chovají tak jak chovají, že umírají hlady, že jsou zneužívány atd atd. to je jen odrazem toho co jsme zač. Nedokážeme se chovat k sobě natož pak ke zvířatům. A zvířata a přírodu mám rád. Hodně rád. Hubíme sami sebe a ještě sebou bereme ostatní druhy, který s náma nemaj vůbec nic společnýho. Jsme jak kobylky
JJ, TAK TAK
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Stránky: 1