Nejsi přihlášen
Stavaři vysvětelete, prosím...
Ty voe... Furt nevím, jestli mám být nasraný, nebo jestli se mi to zdá, ale jak je možný, že 3 lidi (stavebník a jeho stavbyvedoucí + můj stavební dozor) přehlídnou, že postavili patro z 10 místo 11 řad cihel, daj na to věnec, posadí tesařinu a že ta řada cihel chybí vlastně zjistí až člověk, kterej přijde zaměřít okna a přijde mu divný, že v celém patře chybí v oknech 25cm oproti tomu co je v projektu.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Re: Stavaři vysvětelete, prosím...
Hm, to teda stojíš před pěknou Sofiinou volbou. No, do hygienický normy se asi vejdeš, ušetříš za vytápěnej prostor, menší okna budou trochu levnější, žárovku v lustru vyměníš ze židle a firma ti asi dá větší slevu, než 10 % z objemu zdiva a omítek. Snažím se najít aspoň náký pozitiva, ale jde to ztěžka. No a nebo budeš mít barák, jak jsi ho chtěl, ale pozdějc, firmu nepotěšíš nebo vyměníš, projektant by měl předjednat, že změna projde kolaudací... Dej si panáka a na rozhodnutí pár dnů.
Jo a k původní otázce - taky se nám to jednou stalo (měli jsme teda naopak o řadu tvárnic víc, ale taky je to blbě). Naštěstí jsme si toho všimli ještě před věncem. To se prostě stane a všechno se dá vyřešit. Nevěš hlavu, vono to dopadne.
andre.marek (Člen) Včera 15:40:00 Offline |
Re: Stavaři vysvětelete, prosím...
A co já?
Ušetříš za teplo. Jestli ti vyjde hygienická norma a domluvíš se s úředníkem na kolaudaci tak bych to neviděl tak černě.
Stránky: 1