Nejsi přihlášen
brýle gsf 1200
neválí se někomu doma brýle na Dvanáctku?
než dám prachy nějakému překupníkovi
dyk
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Re: brýle gsf 1200
Ferda.66 psal:sorry,nevaly...vyzkousej Pertsdeport.cz,nez nejakeho prekupnika
Jako že by si šel koupit za dvacet funglovky? Je toho plnej bazoš,cena bude litr
Nedávno sme s kamošem kupovali altík za tácek (novej na model 01-05 stojí přez čtyřicet) a chladič oleje taky za tácek...
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
...ty se spokojíš i s S-kovejma a navíc ti může bejt u prdele z jakýho modelovýho roku, takže bys měl něco najít na tech internetech...já mam jen dokurvený, jak jsem ti řikal...navíc si myslim, že bys moch mít jakýkoliv s vodpovídajícim průměrem, ne?
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
VikecB12 psal:Ferda.66 psal:sorry,nevaly...vyzkousej Pertsdeport.cz,nez nejakeho prekupnika
Jako že by si šel koupit za dvacet funglovky? Je toho plnej bazoš,cena bude litr
Nedávno sme s kamošem kupovali altík za tácek (novej na model 01-05 stojí přez čtyřicet) a chladič oleje taky za tácek...
altík není takové spotřební zboží jak brýle
__________________________________________________________________________________
Filous psal:...ty se spokojíš i s S-kovejma a navíc ti může bejt u prdele z jakýho modelovýho roku, takže bys měl něco najít na tech internetech...já mam jen dokurvený, jak jsem ti řikal...navíc si myslim, že bys moch mít jakýkoliv s vodpovídajícim průměrem, ne?
jako jasné, musím za překupníkama, ale líná huba holé neštěstí
no čistě teoreticky jo, ale jak jsem říkal, klemy na silentblokách a hliníkové spodní brýle, to bych jako chtěl a to má zas jen bandit 1200
VikecB12 psal:Ferda.66 psal:sorry,nevaly...vyzkousej Pertsdeport.cz,nez nejakeho prekupnika
sakris...vidis,ani jsem se nekoukal,co takova sranda koštuje....
...tak za litr je Vikecu neseženeš a když jo, tak je vezmu do regálu...a plnej bazoš jich bohužel taky nejni...nedávno jsem sháněl kvůli ustřelenýmu dorazu a ani piču, musel sem ho nechat dovařit, páč Nkový spodní jsem prostě nesehnal...a dát 14 za nový jsem byl lakotnej...
Na fb někdo sháněl motor na B12 a kdosi mu tam napsal že má dva...tak sem se přisral s dotazem jestli nemá náhodou brýle
A klaplo to
...motor mam taky...mám v podstatě 3/4 B12 a k tomu spoustu cajků navíc, ale brejle ne...ale kdyby někdo sháněl chladiče, kotouče, pumpy, kyvky, brzdiče, přepínače, boční plasty, držáky světla, budíků, svody, vejfuky, spodky vidlice, hadice, zadní světla, stupačky s držákama, blinkry, zadní tlumiče a další, toho všeho mám po kokot...
Filous psal:...motor mam taky...mám v podstatě 3/4 B12 a k tomu spoustu cajků navíc, ale brejle ne...ale kdyby někdo sháněl chladiče, kotouče, pumpy, kyvky, brzdiče, přepínače, boční plasty, držáky světla, budíků, svody, vejfuky, spodky vidlice, hadice, zadní světla, stupačky s držákama, blinkry, zadní tlumiče a další, toho všeho mám po kokot...
...to ti diktoval lorenc? (ve skutečnosti teda ten, co ho tlačil)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...motor mam taky...mám v podstatě 3/4 B12 a k tomu spoustu cajků navíc, ale brejle ne...ale kdyby někdo sháněl chladiče, kotouče, pumpy, kyvky, brzdiče, přepínače, boční plasty, držáky světla, budíků, svody, vejfuky, spodky vidlice, hadice, zadní světla, stupačky s držákama, blinkry, zadní tlumiče a další, toho všeho mám po kokot...
...to ti diktoval lorenc? (ve skutečnosti teda ten, co ho tlačil)
....nojó no, začíná mi to ňák přerůstat přes hlavu, asi budu muset uďelat garážovej výprodej, dám fšecko za činkve a bude
Filous psal:...motor mam taky...mám v podstatě 3/4 B12 a k tomu spoustu cajků navíc, ale brejle ne...ale kdyby někdo sháněl chladiče, kotouče, pumpy, kyvky, brzdiče, přepínače, boční plasty, držáky světla, budíků, svody, vejfuky, spodky vidlice, hadice, zadní světla, stupačky s držákama, blinkry, zadní tlumiče a další, toho všeho mám po kokot...
vazne mas neposkozeny bocni podsedlovy plasty???Nebo potrebuju k očnimu...??
Stránky: 1